Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iva9
    11. Ožujak 2021. 21:18

MaryClear

Evo moj paket za trudnice iz Dm-a, Hrvatska.
    https://ibb.co/2N6ZSC5

A bas superr vidis 😍

Bojana2017
    11. Ožujak 2021. 23:03

MariLove12

Amber, sve su ti cure rekleako otkrijete još neku zgodnu pozu sherajtemeni je još najbolje na visokom stolu, ves masini, odnosno tako da sam u polustojecem polozaju… Ili na njemu okrenuta sa leđima jer mi je trbuh slobodan👌
    Snje kad si vec spomenula depilaciju, da li sad u trudnoći ona vise boli? Razmišljam šta ću kada uskoro neću moći do doljekak da to obavim a nisam baš ljubitelj depilacijaaa

MariLove ja sam otišla prvi put na depilaciju (brazilku) kad sam bila u šestom mjesecu prve trudnoće i od tad nisam nilad prestala i nijednom nisam koristila žilet poslije toga.
    Ja ne bih rekla da više boli u trudnoći iskreno. Meni je to baš laganini, bez bola i brzo gotovo i morna sam do sljedećeg pregleda 😉

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

MariLove12
    11. Ožujak 2021. 23:04

cocolina

Sto se tice odnosa zadnjih dana sam nezasitna od kad smo dobili zeleno svijetlo🤣🤣,mm ce poludit samnom.Kako su cure rekle za sad mi je najbolji doggy i kad sam ja gore,ali se brzo umorim🤣.
    Oko kojeg tjedna mozemo ocekivati strije?😶

Cocolina kakvo je to pitanje, ne možemo ih uopće očekivati hahaha kod mene nisu dobrodošle 

It's a boy! 💙

MariLove12
    11. Ožujak 2021. 23:10

Bojana2017

MariLove12

Amber, sve su ti cure rekleako otkrijete još neku zgodnu pozu sherajtemeni je još najbolje na visokom stolu, ves masini, odnosno tako da sam u polustojecem polozaju… Ili na njemu okrenuta sa leđima jer mi je trbuh slobodan👌
    Snje kad si vec spomenula depilaciju, da li sad u trudnoći ona vise boli? Razmišljam šta ću kada uskoro neću moći do doljekak da to obavim a nisam baš ljubitelj depilacijaaa

MariLove ja sam otišla prvi put na depilaciju (brazilku) kad sam bila u šestom mjesecu prve trudnoće i od tad nisam nilad prestala i nijednom nisam koristila žilet poslije toga.
    Ja ne bih rekla da više boli u trudnoći iskreno. Meni je to baš laganini, bez bola i brzo gotovo i morna sam do sljedećeg pregleda 😉

Morat ću probati nema mi druge, taman sam prije trudnoće počela sa Lumea IPL ali do jeseni ništa od toga. Bome si sretnica ako ti je brazilska bezbolna  ali sigurna sam da vrijedi stisnuti zube, samo nisam znala kako je u trudnoći, da li je osjetljivije... Motivirala si me u svakom slučaju :) 

It's a boy! 💙

Aneee
    12. Ožujak 2021. 05:23

Sto se tiče trudnicke odjece najviše sam nakupovala trudnickih tajica 😄 evo i link koje sam narucivala (u skoro svim bojama 🤣)
    https://www.amazon.de/dp/B07YYF75YV/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_PCP48ZHNQADZXF90DWYV?_encoding=UTF8&psc=1
    Znaci ja sam prezadovoljna i kvalitetom i udobnoscu 😁
    Još par stvarčica sam naručila sa shein,  ali kad budem nosila budem vam slikala i dala svoje mišljenje...nekako mi bilo glupo davati silne novce na nešto što ću možda sad obuci i tko zna kad više 😅 ali eto ipak sam si par stvarčica uzela 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Iva9
    12. Ožujak 2021. 06:54

cocolina

MariLove12

cocolina

Sto se tice odnosa zadnjih dana sam nezasitna od kad smo dobili zeleno svijetlo🤣🤣,mm ce poludit samnom.Kako su cure rekle za sad mi je najbolji doggy i kad sam ja gore,ali se brzo umorim🤣.
    Oko kojeg tjedna mozemo ocekivati strije?😶
    Cocolina kakvo je to pitanje, ne možemo ih uopće očekivati hahaha kod mene nisu dobrodošle

Ma nisu ni kod mene ali bolje da se pripremim na njih ahhaha

Ja u prvoj nisam bome niti jednu dobila. Samo trackanje stalno s uljem i nista.. A bio mi je dosta veliki trbuh 🙈

Bojana2017
    12. Ožujak 2021. 07:17

ana.b.

Sto se tiče trudnicke odjece najviše sam nakupovala trudnickih tajica 😄 evo i link koje sam narucivala (u skoro svim bojama 🤣)
    https://www.amazon.de/dp/B07YYF75YV/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_PCP48ZHNQADZXF90DWYV?_encoding=UTF8&psc=1
    Još par stvarčica sam naručila sa shein, ali kad budem nosila budem vam slikala i dala svoje mišljenje…nekako mi bilo glupo davati silne novce na nešto što ću možda sad obuci i tko zna kad više 😅 ali eto ipak sam si par stvarčica uzela 😊

Ja nisam u prvoj trudnoći ništa od trudničke odjeće kupovala, a bome nisam ni sad.
    Nešto mi se ne daju neke pare na to što stvarno pitanje da li ću nositi i koliko.
    Za sad još uvijek stanem u sve 🤣🤣🤣 a kad otopli radije kupim neku ljetnu lepršavu haljinicu. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    12. Ožujak 2021. 07:52

Bojana2017

ana.b.

Još par stvarčica sam naručila sa shein, ali kad budem nosila budem vam slikala i dala svoje mišljenje…nekako mi bilo glupo davati silne novce na nešto što ću možda sad obuci i tko zna kad više 😅 ali eto ipak sam si par stvarčica uzela 😊

Ja nisam u prvoj trudnoći ništa od trudničke odjeće kupovala, a bome nisam ni sad.
    Nešto mi se ne daju neke pare na to što stvarno pitanje da li ću nositi i koliko.
    Za sad još uvijek stanem u sve 🤣🤣🤣 a kad otopli radije kupim neku ljetnu lepršavu haljinicu.

Nisam ni ja planirala nista, ali se pojavio stomak koji ne stane u niti jedne moje hlace ili tajice...a I vani nije još nešto toplo da krenem na haljine 😄
    Cak ni jakne ne mogu više skopcati, ali to nema šanse da kupim 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    12. Ožujak 2021. 08:21

ana.b.

Bojana2017

ana.b.

Nisam ni ja planirala nista, ali se pojavio stomak koji ne stane u niti jedne moje hlace ili tajice…a I vani nije još nešto toplo da krenem na haljine 😄
    Cak ni jakne ne mogu više skopcati, ali to nema šanse da kupim 🤣

Jakne su dobre i otkopčane, neki šal veliki da prekrije prednji dio ako je hladno 🙈
    Nisam baš relevantna s obzirom da sam prvi put bila zimska trudnica pa sam uredno kopčala 36-38 jakne u devetom mjesecu trudnoće.
    Sad kad vidim slike čini mi se da nije bio baš mali stomak, ali tada su svi govorili da je baš mali 🤷🏼‍♀️.
    Ja se iskreno nadam istom ishodu i u ovoj trudnoći zbog lakšeg kretanja i svega, jer pored djeteta od 3 godine nije baš da imam puno opcija za ležanje i relax 🤣🤣🙈🙈🙈

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

MaryClear
    12. Ožujak 2021. 08:49

Mi se seksamo vise manje svaki dan, svakakve poze,  cak i analno. Znam da nekima to gadno i za cut a kamoli probati, ali ako se zena opusti kak treba, onda je cak bolje i od obicnog 🙈😆 Jedno vrijeme jos prije trudnoće sam imala zbog kontracepcije stalno gljivice pa mi bilo koma se seksati... I tada sam obozavala analno, nista ne peče, ne boli... Samo je stvar u dobroj pripremi... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.