Amber, sve su ti cure rekleako otkrijete još neku zgodnu pozu sherajte
meni je još najbolje na visokom stolu, ves masini, odnosno tako da sam u polustojecem polozaju… Ili na njemu okrenuta sa leđima jer mi je trbuh slobodan👌
Snje kad si vec spomenula depilaciju, da li sad u trudnoći ona vise boli? Razmišljam šta ću kada uskoro neću moći do doljekak da to obavim a nisam baš ljubitelj depilacijaaa
Reče mi pred koju god kozmetičarka da su depilacije mnogim ženama malo bolnije pred mengu pa po toj logici bi mogle malo bolnije biti i u trudnoći. Ja sam jučer bila na drapanju, bilo je malo bolnije, ali rekla bih zato što su mi dlake malo prerasle :-) idealno je do 1cm :-) Sad ću biti redovitija pa ti javim kakva je bol kad su dlake normale duljine :-) U svakom slučaju, ako ti i bude bolnije, radije malo i stisneš zube, pogotovo pred termin nego da te briju u bolnici :-)
Amber, sve su ti cure rekleako otkrijete još neku zgodnu pozu sherajte
meni je još najbolje na visokom stolu, ves masini, odnosno tako da sam u polustojecem polozaju… Ili na njemu okrenuta sa leđima jer mi je trbuh slobodan👌
Snje kad si vec spomenula depilaciju, da li sad u trudnoći ona vise boli? Razmišljam šta ću kada uskoro neću moći do doljekak da to obavim a nisam baš ljubitelj depilacijaaa
Reče mi pred koju god kozmetičarka da su depilacije mnogim ženamamalo bolnije pred mengu pa po toj logici bi mogle malo bolnije biti i u trudnoći. Ja sam jučer bila na drapanju, bilo je malo bolnije, alirekla bih zato što su mi dlake malo prerasle :-) idealno je do 1cm :-) Sad ću biti redovitija pa ti javim kakva je bol kad su dlake normale duljine :-)U svakom slučaju, ako ti i bude bolnije,radije malo i stisneš zube, pogotovo pred termin nego da te briju u bolnici :-)
E ja pitala nekidan babicu oko toga, da znam jel treba to neki broj dana/tjedana prije poroda! Kaze ona meni "zasto bi vas brijali za porod?" Nisam zapravo pojma imala zasto, rekla mi je da oni ne briju, da je totalno moj izbor hocu li se depilirati ili ne prije poroda ali da mi obecaje da ce mi biti totalno nevazno kad dodje taj trenutak i kad tamo budem gola svidio mi se pragmatican pristup.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Haha, evo da dodam za dlakavost, mogle bi i to napisat…veca ili manja😁 Meni je manja dlakavost, kod mene se sve slaze s babskim pricama🤣
Nosim curu i dlakavost je veca, a i malo ljubavi bi skoro svakodnevno, al ne smijem 🥲
2021. M 💗
E netko je spomenuo shein - meni su oni bili jako 'hit or miss' prije trudnoce, nekad super, nekad koma, jel mozes podijeliti sto si narucila i kak si zadovoljna kad dodje?
Djevojke u HR - ja sam narucila neke genijalne stvari za trudnice s ebaya (tipa haljine, kaput, i sl) po jako dobrim cijenama jer su bili rabljeni. Ne znam je li to vama isto opcija, ali meni se cinilo glupo iskesirati hrpu love za kaput koji mi jako treba jer je hladno, ali ce biti hladno tipa jos mjesec ili dva.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Dečko, dlakav trbuh, libido 0
A bome i s curkom mi libido bio 0 :-) dlaka se ne sjećam
Curke, kad smo kod dlakavosti, frizura i toga svega… kakva su pravila u rodilištima (ja ću u Petrovu): frizura skroz na nulu ili ne nužno? 😁
Pitanje je mnogima vjerojatno glupo, ali eto možda sam nekog uspjela i nasmijati 😅
Ja čula da briju pa sam došla spremna. I inače već godinama njegujem brazilski stil i Djedu Mrazu pišem da želim da mi otpadnu sve dlake osim s glave pa se relativno redovito drapam, a u 1. trudnoći sam baš ciljala zadnju depilaciju 2 dana pred termin da me ne briju. Nemam pojma rade li to naši zbilja po defaultu.
Haha ocito babske price ne drze vodu, ocekivano!🤣
Snje, zasto kazes bolje ic na depilaciju nego da te obriju u bolnici? Kako oni to rade?
Ja se inace brijem, ali sad bas i ne redovito, samo ponekad. Doktorima to nije upoce bitno za preglede.
Nezz zasto je bitno za porod? Amber, kod vas u Engleskoj su bas prirodniji nego tu po svemu.
Ja cu se obrijat doma sama prije odlaska u rađaonu ako budem mogla🙈🤣.
Brazilska depilacija voskom - probala, isla neko vrijeme, cak boli i mene jako koja sam mislila da imam visok prag boli (mozda ipak nemam🤣) Imam jako jaku dlaku i dubok korjen i doslovce bi me raskrvarile kozmeticarke cupanjem svaki put, iz korjena bi krvarila...uzas... i onda bi mi se jos komplicirale stvari kad ocnu rasti dlake pa se uvijaju pod kozom i stvaraju pristice ...ma uzas... brijanje je fenomenalno!
Haha ocito babske price ne drze vodu, ocekivano!🤣
Snje, zasto kazes bolje ic na depilaciju nego da te obriju u bolnici? Kako oni to rade?
Ja se inace brijem, ali sad bas i ne redovito, samo ponekad. Doktorima to nije upoce bitno za preglede.
Nezz zasto je bitno za porod? Amber, kod vas u Engleskoj su bas prirodniji nego tu po svemu.
Ja cu se obrijat doma sama prije odlaska u rađaonu ako budem mogla🙈🤣.
Brazilska depilacija voskom - probala, isla neko vrijeme, cak boli i mene jako koja sam mislila da imam visok prag boli (mozda ipak nemam🤣) Imam jako jaku dlaku i dubok korjen i doslovce bi me raskrvarile kozmeticarke cupanjem svaki put, iz korjena bi krvarila…uzas… i onda bi mi se jos komplicirale stvari kad ocnu rasti dlake pa se uvijaju pod kozom i stvaraju pristice …ma uzas… brijanje je fenomenalno!
U biti ne znam provjereno, ja došla za svaki slučaj spremna :-)
Ne brijem se od 15te, pogotovo ne bikini i gđu em zbog urastanja dlaka, em zbog nesnosnog svraba kada krenu rasti em zbog brzoobnavljajućih dlaka koje mi preko noći izrastu
Imam visok prag tolerancije boli i mrzim dlake pa bih si ih bila u stanju 1 po 1 počupati pincetom kad bih se kako mogla rašarafiti pa staviti svaki dio na stol i pristupiti čupkanju :-) baš bih to s guštom radila :-) da, takav sam manijak :-)
I razlika mi je u depiliranju voskom i pastom - pasta mi puno bolja.
Sto se sexa tice, ajmo se malo pooigrati i testirati babske teorije da se zelja za sexom u trudnoci poveca ako nosis deckica (kao zbog testosterona), a smanji ako nosis curicu (zbog estrogena).
Napisite imate li vecu ili manju zelju i sta nosite!😁
Ja: Curica - nemam zelje skoro uopce!
Nadam ste da ste u pravu...u prvoj trudnoći imala sam želju i bio je dečko...sad baš i nemam i nadam se da je cura 😀
E netko je spomenuo shein - meni su oni bili jako 'hit or miss' prije trudnoce, nekad super, nekad koma, jel mozes podijeliti sto si narucila i kak si zadovoljna kad dodje?
Djevojke u HR - ja sam narucila neke genijalne stvari za trudnice s ebaya (tipa haljine, kaput, i sl) po jako dobrim cijenama jer su bili rabljeni. Ne znam je li to vama isto opcija, ali meni se cinilo glupo iskesirati hrpu love za kaput koji mi jako treba jer je hladno, ali ce biti hladno tipa jos mjesec ili dva.
Zato ja kod njih ne uzimam nista preskupo, a I sve dobro prekontroliram u komentarima i gledam koji je materijal...i sad mi je npr došla jedna haljina potpuno kriva. Lijepo sam poslikala i poslala im i oni mi rekli da mogu zadržati haljinu i još dobila novac nazad..sto je isto super 😄
Evo ovu suknju sam si uzela i zaljubila sam se u nju...predivna je..nisam htjela ništa kratko i baš sam gledala je malo duže.. i prezadovoljna 🥰 jedan dan kad je obučem budem slikala 😁
Rock mit Schnürung, Rüschen und Schlitz
Ich habe tolle Produkte auf SHEIN.com entdeckt, sie es dir an!
https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appsharejump?currency=EUR&lan=de&id=1782576&share_type=goods&site=andshde&url_from=GM792921283926224896
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji