Iva9 dobrodošla!
S bebom sam koristila u početku Ivinu mast, to je krema koju prave tete u ljekarnoj. Kasnije sam prešla na JGL. Od jednokratnih pelena ima eko verzija u City Centru čini mi se da se zovu bamboo ili tako nekako.
Kosa mi je solidna, ni lošija ni bolja, kao i nokti, sve ko i prije.
Ana.b. čestitke na dobrom pregledu. Hoće kile nekada skakat naglo kao i rast trbuha a kasnije i razvoj bebe....nema straha!
A odnosi me bas i ne privlace, ne osjecam se bas fit za takve akrobacije. Al možda se promijeni i to!
url=https://lilypie.com]
Iva9 dobrodošla!
S bebom sam koristila u početku Ivinu mast, to je krema koju prave tete u ljekarnoj. Kasnije sam prešla na JGL. Od jednokratnih pelena ima eko verzija u City Centru čini mi se da se zovu bamboo ili tako nekako.
Kosa mi je solidna, ni lošija ni bolja, kao i nokti, sve ko i prije.
Ana.b. čestitke na dobrom pregledu. Hoće kile nekada skakat naglo kao i rast trbuha a kasnije i razvoj bebe….nema straha!
A odnosi me bas i ne privlace, ne osjecam se bas fit za takve akrobacije. Al možda se promijeni i to!
Malo sam bila šokirana, ali i gin me smirio da je sve to dobro i da nije uopće strasno. Tako da mi je sad lakše. 😅
Jer sam mislila da možda ne stetim bebi s nečim 😅
A što se sexa tiče, nisam ni ja baš nešto fit 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hvalaa curee:)
Joj u Rijeci uopce nema te trudnicke robe u h&m-u, ja sva sreca imam nesto od prve trudnoce,dvoje hlace,. Ali dobro, to mi je cak i dosta s obzirom da se ubrzo nadam toplom vremenu i haljinicama. Iako jos normalno udem u sve trapke.
Trbuh mi se jos niti ne vidi..samo navecer malo iskoci kao da sam se najela, ali nije onako lijepi pravi trudnicki. Kao da sam se pobucala, a zapravo ni nisam 🙈🙈
Vidim da vas puno pise da vise nemate odnose... cure koje imate, jeste li otkrile neke dobre pozicije kako postajete vece da vam odgovaraju? Meni je libido valjda stoput veci nego inace (dobro, seks s endometriozom inace nije neka sreca, pogotovo u vrijeme ovulacije) a muz mi je u panici da ce zgnjeciti bebu pa rekoh da pitam vas koje ste malo ispred mene...
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Vidim da vas puno pise da vise nemate odnose… cure koje imate, jeste li otkrile neke dobre pozicije kako postajete vece da vam odgovaraju? Meni je libido valjda stoput veci nego inace (dobro, seks s endometriozom inace nije neka sreca, pogotovo u vrijeme ovulacije) a muz mi je u panici da ce zgnjeciti bebu pa rekoh da pitam vas koje ste malo ispred mene…
Hehe..ja sam u prvoj trudnoci do zadnjeg dana imala spolne odnose.. Tako ce ako sve bude ok biti i danas... A poza tzv. Žlica 🙈😅🤣 kad trbuh bude veci 😅🙈al i dogy ce ti biti dobar jer ne smeta trbuh😅🤣🤣
Amber prolaze doggy i bočno, to su za veliki trbuh najsretnije pozicije, nije sa se nešto specijalno da izvest 🤣 ili možda da....imamo li kakvu akrobatkinju među nama?
Ana.b. važno da si se smirila. Pokušaj razmišljati dw je svaka od nas drugačija, s različitim tempom i funkcioniranjem, debljinom i visinom....takve će biti i naše bebe, sve različite. Ali razumijem te s prvom bebom sam brinula i takve brige.
url=https://lilypie.com]
Što se tiče sexa ja tu nisam od neke pomoći. Sad ga nemam od testa, a i dalje mi je zabranjen pa ga sigurno neće biti do kraja.
U prvoj trudnoći ga je bilo dok nismo počeli osjećati bebine pokrete baš jače. Ni muž ni ja nismo više mogli imati odnose, nije nam to bilo to, nismo se mogli opustiti i uživati.
Tako da, dok ga je bilo mogle su proći sve poze 🤣🤣🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Doggy!! Ma ide i kod nas jos sve ali nekidan tijekom seksa beba ritnula, aj se onak malo nasmijala, a muz siznuo tako da gledam da predlozim za sljedeci put neke pozicije gdje ga bas necu podsjecati na to ritajuce dijete jer ga to skroz izbezumi
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Amber, sve su ti cure rekle ako otkrijete još neku zgodnu pozu sherajte
meni je još najbolje na visokom stolu, ves masini, odnosno tako da sam u polustojecem polozaju... Ili na njemu okrenuta sa leđima jer mi je trbuh slobodan👌
Snje kad si vec spomenula depilaciju, da li sad u trudnoći ona vise boli? Razmišljam šta ću kada uskoro neću moći do dolje kak da to obavim a nisam baš ljubitelj depilacijaaa
It's a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji