Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    09. Ožujak 2021. 15:50

odlicni su!!!e jesu tebi vadili HaBc1? Kaze moja gin. da se to obavezno vadi sa OGTT, a ona je bas iskusan gin. šef je odjela na gin. porodništvu i jako je oprezna. kao da bi trebao biti do 6, 5%. onda nemamo dijabetes. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

matea1989
    09. Ožujak 2021. 16:30

Meni je ogtt bio natašte 4.4, nakon 1 h 6.4 i nakon 2h 4.4., doktorica je bila zadovoljna, kaže da je to odlično 🙂🙂

Ivo& Ivana💙♥️
    09. Ožujak 2021. 16:45

tweetyca

Meni su odbili radit OGTT, doslovno 😂 zvala ih jutros da pitam. Rekla je da posto mi je glukoza kroz cijelu trudnocu bila 4.0, cak i kad su je vadili a ja jela hrpu slatkog to jutro (nisam znala da ce je vadit), nisam pretila, nemam povijest dijabetesa u familiji, ne vide potrebu da bi moje tijelo stavljali pod stres (njima je taj test stresan/opterecenje za tijelo). Pa eto, svatko drugacije 😂 znam da ni sestra nikad nije vadila ali ona je zadnji put bila trudna prije par godina 🤷🏻‍♀️

To je super, ali gestacijski dijabetes nema veze sa pretiloscu.Ja nikad nisam imala ni blizu granici secer, poprilično sam sitne građe. 157 cm i 48 kg. Mršabica sam i u ovih 24 tt sam dobila 5 kg. A šečer mi se povecao u trudnoci. To je sasvim normalno da se dogodi. Nasi doktori su jako oprezni sto se tice pretraga. Moja prijateljica je imala malo povišrn secer i poslali je u bolnicu na 24 satno promatranje. Tako da valjda ovisi i o doktorima.

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

miska
    09. Ožujak 2021. 17:21

Cestitam cure na dobrim pregledima! 😊
    Sto se tice odjece - ono sto nosim su tajice iz Lidla, traperice, trenirke, majice i grudnjake iz H&M. Trudnicke traperice iz Lidla sam kupila i vratila jer me jako zuljao na kukovima onaj prijelaz izmedju trapera i materijala sto ide preko stomaka.
    Za kasnije sam kupila potkosulje, kratke majice, haljine i pidzame (za dojenje) iz Lidla, C&A i bonprixa.
    Sad kad gledam bome sam vec puno toga kupila 😅

mara5
    09. Ožujak 2021. 18:40

Upravo sam procitala da about you povisuje cijene cak trostruko vise prije popusta od 50%. Pa obratite oaznju.
    Ocekivala sam sa ce proizvodi biti nedostupni, ili nesto tako a ne ovako ocito varanje 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

09. Ožujak 2021. 19:01

mara5

Upravo sam procitala da about you povisuje cijene cak trostruko vise prije popusta od 50%. Pa obratite oaznju.
    Ocekivala sam sa ce proizvodi biti nedostupni, ili nesto tako a ne ovako ocito varanje 😅

Kako lukavooo 😠 Inače ja sam dosad sve online naručila od odjeće za sebe i bebu i baby shopove operušila i uvijek se dočepam nekog popusta od 10% ili 15% popusta. Mail mi je stalno prepun raznih popusta za vjernost i uvijek me dobe 🤭😁

09. Ožujak 2021. 19:02

Negativ.Ljubavi

Amber

tweetyca

Woohoo za bonprix, onda cu si narucit spavacicu od njih!
    Amber - uopce me ne cudi da si to rekla, skuzila sam vec prije da nam ide nekako slicnojos se ja jutros izvagala i gledam IMAM KILO MANJE NEGO JUCER UJUTRO, a moj me gleda blijedo i govori "jer si puno manje jela jucer a vise setala"
    Moj UZV je sljedeci utorak odmah u 8 woohoo!

Ja isto u utorak ali tek u 4 popodne, pa od nervoze cu izjest valjda frizider :D ali i ja tak reportiram tezinu iz kupaone svako jutro i onda dohopsam gola u slapama natrag u krevet. Umire mi muz od smijeha svako jutro.

Jao cure koje idete na porodiljni prije, mrvicu vam zavidim premda sam kao uzbudjena sto cu sacuvati sve svoje mjesece za nakon sto se beba rodi. Moj porodiljni pocinje 4 dana prije nego sto mi je termin sluzbeni. Ocekujem da cu vec biti kitovske velicine :D ali dobro, dok mi je mozak okupiran poslom i nesto pametno radim manje se brinem, tako da vjerojatno bolje ovako. Ali moram si staviti neki datum na papir kad cu poceti kupovati stvari, mozda nakon ovog UZV u 20 tjednu?
    Amber, ako nije preosobno pitanje… Ovo da porodiljni počinje 4 dana prije predviđenog termina, to je tako uređeno u Velikoj Britaniji (ako se ne varam, tamo živiš 😏)?

I mene to zanima. I tweetyca kako je kod vas uređen porodiljni? 

09. Ožujak 2021. 19:03

miska

Cestitam cure na dobrim pregledima! 😊
    Sto se tice odjece-ono sto nosim su tajice iz Lidla, traperice, trenirke, majice i grudnjake iz H&M. Trudnicke traperice iz Lidla sam kupila i vratila jer me jako zuljao na kukovima onaj prijelaz izmedju trapera i materijala sto ide preko stomaka.
    Za kasnije sam kupila potkosulje, kratke majice, haljine i pidzame (za dojenje) iz Lidla, C&A i bonprixa.
    Sad kad gledam bome sam vec puno toga kupila 😅

Ja sad gledam ovih 100 days to go bojim se da neću imati vremena iznositi sve što sam planirala 😆

Orhideja1
    09. Ožujak 2021. 19:13

Bravo za uredne preglede👏👏i mi smo danas obavili pregled, i dalje pratimo rast od +1tjedan i teški smo 790g 💪💪.
    I mi planiramo početi kupnju poslije uskrsa i nadam se do početka lipnja imat sve spremno. Tek sad imam dojam da mi vrijeme malo juri, kao da je jučer bio doček nove godine, a sad već skoro polovica 3.mj.
    Brzo ćemo mi upoznat svoje mališane 👶👶

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

09. Ožujak 2021. 19:15

Čestitke svima na super pregledima ❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.