Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    10. Ožujak 2021. 12:06

Evo nas 🥰🥰🥰 cure kojima je gin reko da nosite nisko jel vam i stomak izgleda baš nisko? Meni se moj čini bas nekako nisko, ne znam...vidjet ćemo sutra sta gin kaze 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    10. Ožujak 2021. 12:08

Negativ.Ljubavi

ana.b.

Negativ.Ljubavi

Cure, hvala vam na svim komentarima.
    Ana.b, kada sam prije mjesec dana rekla ginekologinji da mi je ova doktorica preporučila prenatalne zbog smanjenih zaliha, ona je rekla da mi je željezo OK, da po njoj to čak i ne treba, da bi ona radije sirup Floradix…

Najbolje pitaj sad opet svoju gin…jer ona će ti najbolje pomoći…a vjv će ti onda dati infuziju i onda nakon toga možda taj sirup

Da, idem sljedeći tjedan pa ću pitati. Mislim da ću odmah danas krenuti sa sirupom.
    Misliš da je situacija tako loša da mi treba infuzija ahhh? 😧

Ma ne vjerujem da je toliko loše, ali infuzija najbrže pomogne...a u trudnoći ti je bitno za tvoje tijelo..ne brini 😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Bojana2017
    10. Ožujak 2021. 12:43

ana.b.

Evo nas 🥰🥰🥰 cure kojima je gin reko da nosite nisko jel vam i stomak izgleda baš nisko? Meni se moj čini bas nekako nisko, ne znam…vidjet ćemo sutra sta gin kaze 😄

divaaaaaaaaan stomak 
    ne znam, meni se moj ne čini nešto nisko, čak se i ne vidi puno pa nemam još neki osjećaj da li je nisko ili ne.
    Dr je rekla da je nisko, pa sad ćemo vidjeti kad još malo naraste kako izgleda.
    Čak mi se tvoj ne čini nizak nego normalan, ne znam 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    10. Ožujak 2021. 14:49

https://ibb.co/0K4vWmN
    Ukoliko neko traži spavaćice, u Extreme Intimo 125 kn, divne su

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    10. Ožujak 2021. 14:52

https://ibb.co/fdYGP9H
    https://ibb.co/y8Vkkx8
    Evo kako stoji, na meni je broj 40 (inače nosim 38)

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

ana0310
    10. Ožujak 2021. 15:45

Bojana2017

https://ibb.co/fdYGP9H
    https://ibb.co/y8Vkkx8
    Evo kako stoji, na meni je broj 40 (inače nosim 38)

Tenks! Bas cu otic vidjeti 😊

2021. M 💗

Aneee
    10. Ožujak 2021. 16:00

Bojana2017

ana.b.

Evo nas 🥰🥰🥰 cure kojima je gin reko da nosite nisko jel vam i stomak izgleda baš nisko? Meni se moj čini bas nekako nisko, ne znam…vidjet ćemo sutra sta gin kaze 😄

divaaaaaaaaan stomak
    ne znam, meni se moj ne čini nešto nisko, čak se i ne vidi puno pa nemam još neki osjećaj da li je nisko ili ne.
    Dr je rekla da je nisko, pa sad ćemo vidjeti kad još malo naraste kako izgleda.
    Čak mi se tvoj ne čini nizak nego normalan, ne znam

Ma ne znam ni ja 😅 prva trudnoca pa ne znam baš kako bi trebalo biti 😄
    Ali eto sutra pregled pa ćemo vidjeti šta kaže gin 🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Kiflica
    10. Ožujak 2021. 16:29

Ana, divan divan trbusac!😍 
    Bojana, preslatka spavacica! 😍 Sto si koristila protiv strija?
    Cure koje ste popucale, potrazite u ljekarni neku kremu koja je bas za oziljke, da ostanu sto manji. Ja sam popucala ko tinejđerica po bokovima i nisam znala da treba mazat s icim, ostale mi...a moja mama ih nikad nije imala. Za sad se drzim, ali tko zna koliko dugo😭
    Je li tko probao Lelosi tajice? Stalno mi na FB iskace reklama, sad i to da su super za trudnice, pa me zanima jel istina.
    I da, vidjela da je u Lesnini sad popust 20 posto na baby stvari! 😍😁🎉

Celuloza
    10. Ožujak 2021. 16:34

Kiflica

Ana, divan divan trbusac!😍
    Bojana, preslatka spavacica! 😍 Sto si koristila protiv strija?
    Cure koje ste popucale, potrazite u ljekarni neku kremu koja je bas za oziljke, da ostanu sto manji. Ja sam popucala ko tinejđerica po bokovima i nisam znala da treba mazat s icim, ostale mi…a moja mama ih nikad nije imala. Za sad se drzim, ali tko zna koliko dugo😭
    Je li tko probao Lelosi tajice? Stalno mi na FB iskace reklama, sad i to da su super za trudnice, pa me zanima jel istina.
    I da, vidjela da je u Lesnini sad popust 20 posto na baby stvari! 😍😁🎉

Frendica mi je preporučila Lelosi tajice, ona ih je nosila u trudnoći i kaže da su fenomenalne :) Ja sam doduše kupila neke u Lidlu za 20 kn i super su mi. :D

Kiflica
    10. Ožujak 2021. 16:41

I ja sam kupila u Lidlu i super su mi 😊 al bi jos koje kupila, pa gledam mozda te Lelosi ako su dobre, pa da ih mogu nosit i kasnije... Super, hvala!
    Joj sad se sjetila da mozda mi trudnice ne smijemo mazat strije s bilo kakvom kremom protiv oziljaka, ne znam kakav je sastav kreme. Trebalo bi pitat u ljekarni za nesto sta je sigurno za trudnice... 
    Da, i nasla sam lak za nokte koji smiju trudnice koristit, Zoya se zove. Sad cekam ako bude kakav popust kad se registriram u Mulleru kao trudnica, pa mozda upiknem... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.