Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    09. Ožujak 2021. 14:11

100 dana bi mi inace zvucalo kao jako dugo, sad mi se cini poprilicno blizu 🤭
    .
    Amber ne brini, meni je stomak sad buknio i zadrzava neki oblik, do 20tt je bio veci i manji, ovisno o danu.
    .
    Joj robica.
    Ne znam odakle da krenem, ali jos uvijek uspjesno odgadjam.
    Mada moram priznati da sam u 1.mj kada su trajala snizenja kupila bebi neke fensi trapke crne isprane i duksice velicina 3-6mj 😅
    .
    Plan je poslije Uskrsa se organizirati, a kad odem na porodiljni  poceti ozbiljno pripremat se. No previse me mamite sa svime 🙈

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

miska
    09. Ožujak 2021. 14:12

ana0310

miska

Evo da javim - stigao mi paket sa bonprixa i sve mi je super - velicina, materijal organski pamuk i na dodir bas kvalitetan. Definitivno cu i dalje narucivati tamo.

Neeee, mogla si presutjeti 🤦🏻‍♀️💸💸💸
    Ja sam danas u hm-u narucila robicu za prva 3 mjeseca, mozda i duze 😅 ostale mi samo pidamice koje planiram u next-u uzeti/naruciti 😊

Jao ne pitaj 😅 Sve govorim kao necu narucivati a malo malo mi dolazi postar i nosi pakete hh. Gledala sam na nextu da imaju dobre robice za bebe, ali to jos cekam. Prvo cu pripremiti robicu koju cu dobiti od necaka, pa kupiti sto fali. 

miska
    09. Ožujak 2021. 14:14

mara5

100 dana bi mi inace zvucalo kao jako dugo, sad mi se cini poprilicno blizu 🤭
    .
    Amberne brini, meni je stomak sad buknio i zadrzava neki oblik, do 20tt je bio veci i manji, ovisno o danu.
    .
    Joj robica.
    Ne znam odakle da krenem, ali jos uvijek uspjesno odgadjam.
    Mada moram priznati da sam u 1.mj kada su trajala snizenja kupila bebi neke fensi trapke crne isprane i duksice velicina 3-6mj 😅
    .
    Plan je poslije Uskrsa se organizirati, a kad odem na porodiljni poceti ozbiljno pripremat se. No previse me mamite sa svime 🙈

Kontam da vecina nas govori da ce poslije Uskrsa sve pripremati. Ja kupujem trenutno za sebe robu, a onda cu za bebu. 

ana0310
    09. Ožujak 2021. 14:16

miska

ana0310

miska

Evo da javim - stigao mi paket sa bonprixa i sve mi je super - velicina, materijal organski pamuk i na dodir bas kvalitetan. Definitivno cu i dalje narucivati tamo.

Neeee, mogla si presutjeti 🤦🏻‍♀️💸💸💸
    Ja sam danas u hm-u narucila robicu za prva 3 mjeseca, mozda i duze 😅 ostale mi samo pidamice koje planiram u next-u uzeti/naruciti 😊

Jao ne pitaj 😅 Sve govorim kao necu narucivati a malo malo mi dolazi postar i nosi pakete hh. Gledala sam na nextu da imaju dobre robice za bebe, ali to jos cekam. Prvo cu pripremiti robicu koju cu dobiti od necaka, pa kupiti sto fali.

Da, ja sam narucila bazicno sto trebam (body dugi i kratki rukav, pidamice, tajcice, par carapica nek se nade) jer pretpostavljamo da cemo puno robice curkaste dobiti pa da na kraju nemam previse toga 😊 super je pa bude ljeto, brzo sve mogu poprati i osusiti.. a i najlakse je dokupiti, problem je ako se nagomila 😅 

2021. M 💗

sd0302
    09. Ožujak 2021. 14:20

Pozdrav trudnice. Ima li koja zenica da razumije njemacki i moze mi reci da li su ovi nalazi u redu? 

Toxoplasmose (screen): negativ
    Hiv-test durchgeführt
    Cytomegalie IgG <CMIA> : 36 (<6)
    Cytomegalie IgM <CMIA> : negativ
    Parvo B19 IgG <ELISA> : 13.3 (<5.5) (s.Befund)
    Parvo B19 IgM <ELISA> : <0.8 (<1.1)

Prva bebica- 26.08.2021. 💙👶🏻

Amber
    09. Ožujak 2021. 14:27

tweetyca

Woohoo za bonprix, onda cu si narucit spavacicu od njih!
    Amber - uopce me ne cudi da si to rekla, skuzila sam vec prije da nam ide nekako slicnojos se ja jutros izvagala i gledam IMAM KILO MANJE NEGO JUCER UJUTRO, a moj me gleda blijedo i govori "jer si puno manje jela jucer a vise setala"
    Moj UZV je sljedeci utorak odmah u 8 woohoo!

Ja isto u utorak ali tek u 4 popodne, pa od nervoze cu izjest valjda frizider :D ali i ja tak reportiram tezinu iz kupaone svako jutro i onda dohopsam gola u slapama natrag u krevet. Umire mi muz od smijeha svako jutro. 

Jao cure koje idete na porodiljni prije, mrvicu vam zavidim premda sam kao uzbudjena sto cu sacuvati sve svoje mjesece za nakon sto se beba rodi. Moj porodiljni pocinje 4 dana prije nego sto mi je termin sluzbeni. Ocekujem da cu vec biti kitovske velicine :D ali dobro, dok mi je mozak okupiran poslom i nesto pametno radim manje se brinem, tako da vjerojatno bolje ovako. Ali moram si staviti neki datum na papir kad cu poceti kupovati stvari, mozda nakon ovog UZV u 20 tjednu? 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    09. Ožujak 2021. 14:28

tweetyca

miska - ja sam gledala vitamin D u krvi i na kraju je ispalo da je malo nizi. Moram rec da me zacudilo jer sam iz Dalmacije + prirodno tamnoputa, a onda sam malo citala i ispada da je tamnim ljudima teze absorbirat vitamin D, tko bi rekao. Plus zima i zivot u tamnom dijelu planete. :D

U svakom slucaju su mi rekli da su kolicine vitamina D u prenatalnim koje su kombinirane zapravo premalo ako imas manjka, i rekli da je minimum 1000IU dnevno, i cak i ako popijem dvije dnevno je okej.

Ovo! 30-70% ljudi ima premalo vitamina D (pogotovo tamnije puti i oni koji zive u recimo Svedskama, Engleskama i slicnim drzavama). Ja isto uzimam 1000 IU ekstra uz prenatal jer imam malo, valjda zbog klime ovdje. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Ivo& Ivana💙♥️
    09. Ožujak 2021. 15:05

Čestitam na dobrom pregledu .Mala curica napreduje to je bitno i da je sve u redu.
    i ja sam bila jutros na pregledu i također je sve ok sa malenim, trenutno ima 780g i isto je rekla da odgovara tjednima. Gin. je zadovoljna mojom težinom, od početka sam dobila 5 kg. ali moram na bolovanje ipak. Još sam zatvorena kao i Lulu.Lu ali pošto je također beba dosta nisko a većinu dana sjedim u uredu rekla mi je da moram na bolovanje zbog predostrožnosti. U jednu ruku mi se ide, a u drugu baš i ne ide jer mi je na poslu skroz ok. ali što se mora, mora se.

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Kiflica
    09. Ožujak 2021. 15:24

Cestitke na dobrim pregledima! Ja danas skuzila koliko mi je bas velik trbuh, stezu me sve normalne tajice koje sam nosila do sada i ne mogu ih vise nosit. Izvucem ja one iz Lidla sta sam kupila pred koji tjedan, koje su mi tad bile presiroke (skoro ih vratila nazad) i obukla - i taman su mi! Doslo je vrijeme za pravu trudnicku robu... trebat ce bome jos toga.
    Netko je hvalio HM tajice, ako se ne varam? I znaci robica s bonprixa je super? 😊

Ivo& Ivana💙♥️
    09. Ožujak 2021. 15:42

Bravooo!!! a kolike su ti vrijednosti_ meni je natašte 4,9, nakon sat vremena 5.0 i nakon 2 sata 4.0.
    danas mi je gin rekla da nek samo nastavim se hraniti kao i do sad i ako me uhvati želja za slatkim  da si ne uskracujem, nek pojedem sladoled, malo čokoladice ali ne pretjerano. Gazirano ne pijem ionako, a og kriha jedem integralni kruh i to samo ujutro za dorucak, od ugljikohidrata najviše jedem rižu, a tjesteninu bez glutena.
    Beba dobija na kilaži a meni je samo stomak narastao.

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.