Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    09. Ožujak 2021. 19:38

Helou žene, sve sam pročitala al nisam popamtila, trudnički mozak 😊
    Čestitam na pregledima!
    Hrana uhh moja slabost, ja sam gurman, volim sve, al sve sve skoro. Hrana mi je užitak! Al sada fino pazim i isto sam ok. Jedem voće, povrće, salate i meso, mlikecne proizvode ma sve u mjeri. Kad me baš uhvati jako za slatko pojedem sladoled ili kolač ajmo rec 1 put tjedno.
    Kolica sam kupila Ergobaby metro 2020. I mislim da ce mi bit po mjeri. Isto sam se mislila između babyzen i Ergobaby...Ergo je pobjedio cijenom i recenzijama. Imamnod prije kolica 2u1 koja su pre teska i glomazna al ona ce ostati po strani.
    Trbuh raste, beba lupa, pjegice sam dobila po licu, a uglavnom sam okupirana poslom pa dani lete.

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    09. Ožujak 2021. 19:55

Negativ.Ljubavi

Bojana2017

https://ibb.co/6Y5Gc7d
    Cure evo i nas od jutros 😀😀😀
    Što se tiče ishrane ja se već godinama unazad trudim da jedem raznovrsno i zdravo, ali isto tako priuštim sebi neke slatkiše ili neki fast food.
    Ja sokove i grickalice ne konzumiram godinama, a u trudnoći pogotovo.
    Sve umjereno je ok
    Bojana, ne ne, nakon one slike s Iskrom uz trbuh… ovakve slike više ne prihvaćam 😋

Sad mi je jasno zašto ja stalno govorim da mi je ogroman stomak, a muž govori da se ništa ne vidi. Iz moje perspektive (kao ona slika sa Iskrom) je ogroman 🤣😀

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

mara5
    09. Ožujak 2021. 20:17

Mallla

Čestitam na pregledima!
    Hrana uhh moja slabost, ja sam gurman, volim sve, al sve sve skoro. Hrana mi je užitak! Al sada fino pazim i isto sam ok. Jedem voće, povrće, salate i meso, mlikecne proizvode ma sve u mjeri. Kad me baš uhvati jako za slatko pojedem sladoled ili kolač ajmo rec 1 put tjedno.
    Kolica sam kupila Ergobaby metro 2020. I mislim da ce mi bit po mjeri. Isto sam se mislila između babyzen i Ergobaby…Ergo je pobjedio cijenom i recenzijama. Imamnod prije kolica 2u1 koja su pre teska i glomazna al ona ce ostati po strani.
    Trbuh raste, beba lupa, pjegice sam dobila po licu, a uglavnom sam okupirana poslom pa dani lete.

Jel inace dobijes pjegice ili su ovo trudnicke mrljice?
    Kako je bilo sa prvom trudnocom?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

MISS
    09. Ožujak 2021. 20:21

Tia12,Mirjam,Olivera hvala cure.  Ja magnezij uzimam od prije nego sto sam ostala trudna svaki dan i to meni nista ne pomaze ocito...jedino mi normbel pomogne da se opustim kad me uhvate ta probdanja...jucer mi je bas bio tezak dan, danas malo laksi.,ali prakticki stalnoo osjecam pritisak i probadanja vaginalno ili kroz straznjicu...stvarno ne znam kad ce to prestati ali bas sam iscrpljena...

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Mallla
    09. Ožujak 2021. 21:15

mara5

Mallla

Čestitam na pregledima!
    Kolica sam kupila Ergobaby metro 2020. I mislim da ce mi bit po mjeri. Isto sam se mislila između babyzen i Ergobaby…Ergo je pobjedio cijenom i recenzijama. Imamnod prije kolica 2u1 koja su pre teska i glomazna al ona ce ostati po strani.

Nemam inače. Nisam ih dobila u 1 T. Sad jesam, baš su pjegice/mrljice. A za vikend sam se vozila u autu s otvorenim dekolteom (na v) i kasnije popila kavu na suncanoj terasi, bilo je 20° i osula mi se prsa crvenim mrljama. Nisam se namazala zaštitnom kremom, ma ni na kraj pameti mi nije bilo i racunala sam da ce se povuc, ali evo vec 4-ti dan i dalje stoje crvene mrljice po prsima.

Amber
    09. Ožujak 2021. 21:25

Negativ.Ljubavi

Amber

tweetyca

Woohoo za bonprix, onda cu si narucit spavacicu od njih!
    Amber - uopce me ne cudi da si to rekla, skuzila sam vec prije da nam ide nekako slicnojos se ja jutros izvagala i gledam IMAM KILO MANJE NEGO JUCER UJUTRO, a moj me gleda blijedo i govori "jer si puno manje jela jucer a vise setala"
    Moj UZV je sljedeci utorak odmah u 8 woohoo!

Ja isto u utorak ali tek u 4 popodne, pa od nervoze cu izjest valjda frizider :D ali i ja tak reportiram tezinu iz kupaone svako jutro i onda dohopsam gola u slapama natrag u krevet. Umire mi muz od smijeha svako jutro.

Jao cure koje idete na porodiljni prije, mrvicu vam zavidim premda sam kao uzbudjena sto cu sacuvati sve svoje mjesece za nakon sto se beba rodi. Moj porodiljni pocinje 4 dana prije nego sto mi je termin sluzbeni. Ocekujem da cu vec biti kitovske velicine :D ali dobro, dok mi je mozak okupiran poslom i nesto pametno radim manje se brinem, tako da vjerojatno bolje ovako. Ali moram si staviti neki datum na papir kad cu poceti kupovati stvari, mozda nakon ovog UZV u 20 tjednu?
    Amber, ako nije preosobno pitanje… Ovo da porodiljni počinje 4 dana prije predviđenog termina, to je tako uređeno u Velikoj Britaniji (ako se ne varam, tamo živiš 😏)?

Ma kaj bi bilo osobno. U principu mogu uzeti i prije, ali to mi se onda oduzima od mjeseci koje imam. Pa su mi, buduci da radim na sveucilistu, preporucili da si pisem od 1.8. (termin mi je 4.8.) a da zadnji mjesec radim od doma. Buduci da smo i tak sad svi doma, to mi se cinilo razumno. Ako slucajno rodim prije, onda ce se prvi dan prebaciti na dan poroda. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    09. Ožujak 2021. 21:27

tweetyca

Porodiljni u Svedskoj: u principu ga mozes pocet 60 dana prije, ja planiram radit do dana D zasad. Porodiljni je 480 dana. Mozes uzet 7 dana u tjednu ili 5 ako inace radis 5, i po tome se racuna koliko para dobijes. Za 7 dana je 80% place. 390 dana je placen puni porodiljni, ostalih 90 je na najnizem nivou (dobijes oko 150kn po danu). 90 dana je rezervirano za mamu i 90 za tatu i ti dani se ne mogu dijelit. Ostale dane mozes raspodijelit s partnerom kako hoces. Porodiljni nemoras iskoristit odmah, mozes ga iskoristit dok dijete ne napuni 12 godina. Takodjer je moguce i radit 75, 50 ili 25% radnog vremena. Mi smo racunali da ce nam nakon godinu dana porodiljnog ostat jos 6mj sto planiramo iskoristavat uz godisnji…

E, bas sam htjela taggati Tweetycu da nam pise jer Svedska ima to genijalno rijeseno. Moj muz isto ima 4 mjeseca od firme tako da cemo mi dijeliti porodiljni, on ce ostati kad se ja budem vracala. Meni se to cini genijalna ideja i nadam se da ce se rasiriti i u drugim drzavama. Em se tate odmah bolje povezu s bebom, em mame manje izostanu s posla pa su manje karijerno udarene (i placom, naravno), em te fleksibilne opcije omogucuju da se nastavi dojiti... to mi je bas super.

Negativ.Ljubavi - oprosti, da, u velikoj britaniji sam :) 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

mara5
    09. Ožujak 2021. 21:50

Mallla

mara5

Mallla

Čestitam na pregledima!

Nemam inače. Nisam ih dobila u 1 T. Sad jesam, baš su pjegice/mrljice. A za vikend sam se vozila u autu s otvorenim dekolteom (na v) i kasnije popila kavu na suncanoj terasi, bilo je 20° i osula mi se prsa crvenim mrljama. Nisam se namazala zaštitnom kremom, ma ni na kraj pameti mi nije bilo i racunala sam da ce se povuc, ali evo vec 4-ti dan i dalje stoje crvene mrljice po prsima.

Aha, ja sam sklona pjegicama tj dobijem ih svako ljeto ali se povuku... inace koristim spf vec par godina a sad se bas pazim jer se bojim hiperpigmentacijskih mrlja da ne ostane na licu 🤷‍♀️
    Nadam se da ce se povuci

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    09. Ožujak 2021. 21:59

Mara5 evo ovo je stanje https://ibb.co/nbVNgs2 nije previše al su tu i po cijelom licu. Primjetne jer inače ih nema.

Aneee
    09. Ožujak 2021. 22:03

Cure super na dobrim pregledima 🥰🥰 
     ja imam u četvrtak i jedva čekam 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.