Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    03. Ožujak 2021. 11:12

E a fazon je da su svi govorili kako libido poraste u trudnoci, hormoni i to udare u glavu... jos jedan pokazatelj da je sve u trudnoci individualno :D 
    Tweeetyca, to su bas cudni nacini pregledanja tamo, mozda ponajvise jer smo mi navikli svaki mjesec odradit 1 UZ. Sad da li je to opravdano ili nije ne znam, al ja volim otic da vidim kako mala napreduje :D

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• snje
    03. Ožujak 2021. 11:36

Libido u prvoj trudnoći totalna 0, a nije ni mm bio nabrušen pogotovo u poodmaklim mjesecima :-) onda se u 7.mjesecu trudnoće izbacio iz spavaće sobe u dnevnu jer sam se ja bacala s lijevog na desni bok i obratno cijelu noć i živčano puhala tako da nitko nije mogao spavati :-) nikad se nije vratio :-) nisam u tuzi jer hrče da bih ga prebila, a on sretan jer ga nitko ne gura 100 x noću i govori okreni se hrčeš, plus ima i tv za uspavanku :-)
    U ovoj trudnoći libido povremeno skakao, ali kako sam krvarila, nije mi padalo na pamet seksat se, muka mi bila stavljat utrogestan. Sad kad je sve ok, libido mi je 0 :-), a ni mm ne pada na pamet jer se sad dodatno boji da sve bude ok

Aneee
    03. Ožujak 2021. 12:58

Po mojoj aplikaciji ja za 15 dana ulazim u 7.mj...nekako mi je ta aplikacija najlogičnija pa po njoj stvarno sve gledam 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Amber
    03. Ožujak 2021. 13:09

tweetyca

Sassy - tu sam. Mene nekad uvati zelja iako mi je libido puno nizi nego na pocetku trudnoce, ali je sve nekako preosjetljivo dole i nekad se bas prestrasim i odustanem…
    Ja upravo dosla s naseg prvog pregleda u Svedskojzasto taj smajlic? Pa eto oni to ovde bas starinski… Niti je pregledala mene niti je pipnula bebu tj trbuh, a niti dole. Rekla je da oni ne slusaju bebino srce u principu do iza prvog ultrazvuka koji je s 18-20 tjedana. Tek onda pocnu i mjerit fundalnu visinu. Uzela je krv i provjerila odmah da su zeljezo i glukoza okej. Rekla je da OGTT test rade jedino ako u familiji ima povijest dijabetesa, ako sam pretila, ili ako je stomak puno veci nego bi triba bit. To mi je ok objasnjenje s obzirom da mi je i cak na svu hrpu slatkisa jucer i tijekom noci danas glukoza opet 4.0.
    Takodjer je napravila brzi test urina i rekla je da je okej. Ne znam bas sta moze s tim provjerit ali eto.
    Ukupno sam na +3kg od pocetka trudnoce, nisam odusevljena, nekako je prebrzo krenilo gore zadnje 2-3 tj

Ovak izgledaju i moji pregledi tu, nece ni slusati srce do 25. tjedna... ali rade urin i mjere trakom trbuh :D Meni je to malo smijesno moram priznati, sta ako pojedem veci dorucak taj dan? Ali opet, sta ja znam, dobri su im ishodi, a manje intervencija nego recimo u Hrvatskoj, pa se vodim tim hippie pristupom :D 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

03. Ožujak 2021. 13:12

Tweetyca, već te vidim kak prevrćeš očima kad mi kukamo da je današnji pregled prošao bez uzva 🤣🤣 Grozne smo i razmažene 🙈
    Btw, ja spavam isto s čepićima, budim se na svaki zvuk i sad sam se toliko naučila na njih da ne bi mogla zaspati bez njih pa da sam ne znam kak umorna.
    Bojana, ja računam isto ko i ti 🙂 Ali znači li to da 18.3 ulazim u zadnje tromjesečje 😳 😳Uf

Amber
    03. Ožujak 2021. 13:13

sassy

E a fazon je da su svi govorili kako libido poraste u trudnoci, hormoni i to udare u glavu… jos jedan pokazatelj da je sve u trudnoci individualno :D
    Tweeetyca, to su bas cudni nacini pregledanja tamo, mozda ponajvise jer smo mi navikli svaki mjesec odradit 1 UZ. Sad da li je to opravdano ili nije ne znam, al ja volim otic da vidim kako mala napreduje :D

Da, mene na pocetku bilo dosta strah (lazem, jos uvijek me), ali navodno je dosta ta dva ultrazvuka odraditi. Imam izvrsnu ginekologicu u Zagrebu i javila sam joj se da pitam i da kazem da sam malo anksiozna oko toga, medjutim ona kaze da je to savrseno dovoljno i da su svi ovi ultrazvuci u medjuvremenu medicinski nepotrebni za vecinu zena (naravno, tu su iskljucene zene koje imaju male/velike bebe, koje imaju GD, prethodnu povijest bolesti nekog problema itd.). Ali evo recimo ja sam preboljela Covid sto me sad cini rizicnom, dobila sam jedan ekstra ultrazvuk u 32. tjednu da vidimo raste li beba kako treba. Dakle, ultrazvuci u 12TT, 20TT i 32TT kao rizicna... skroz druga ploca od Hrvatske :)

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Hedwig.Z
    03. Ožujak 2021. 13:25

Cure, Ethereal ima sniženje ljetnih i zimskih vreća za spavanje. Naručila sam jednu ljetnu od 0-6mjeseci pa ću vam znati reći kakva je. I jednu bambus tetricu 🥰 

ana0310
    03. Ožujak 2021. 13:27

Lulu.Lu

Cure, Ethereal ima sniženje ljetnih i zimskih vreća za spavanje. Naručila sam jednu ljetnu od 0-6mjeseci pa ću vam znati reći kakva je. I jednu bambus tetricu 🥰

Bambus tetrice mi se cine super, bas su fine. Pamučne su mi bas tanasne neke 😅 mislim sa cu jos par bambus uzeti 

2021. M 💗

Hedwig.Z
    03. Ožujak 2021. 13:38

ana0310

Lulu.Lu

Bambus tetrice mi se cine super, bas su fine. Pamučne su mi bas tanasne neke 😅 mislim sa cu jos par bambus uzeti

Ja ih nisam probala još pa sam za probu naručila samo jednu! 😁 

mara5
    03. Ožujak 2021. 13:46

ana0310

Lulu.Lu

I meni su tanasne, prozirne. Bambus je dobra, ali uzela  sam kao za nabacit preko bebe za kolica.. i ove muslkn premium isto su dobre
    No medjutim razocarali su me sa jastukom, tako da odustajem od njih.. sad za daljnje kupovanjr pipam 😂😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.