Ljetne bebe 2021.šŸ’›

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matea1989
    03. Ožujak 2021. 13:57

Pozdrav žene, ja danas bila na 4d ultrazvuku, doktorica je bila izvrsna, baÅ” se trudila sve objasniti, s bebom je sve hvala bogu u redu, sve mjere su izvrsne. Ima oko 720 grama. Iii napokon nam je potvrdila da je curica. ā™„ļøā™„ļøā™„ļøā™„ļø BaÅ” sam sretna i mirna, nakon jučeraÅ”njeg pregleda kod svoje doktorice koja me malo zabrinula.
    Uglavnom nije mogla lijepo uhvatiti lice jer se gospođica prekrila ručicama, pa mi je rekla da dođem za 3 tjedna da mi uhvati sličicu, a cijena ulazi u ovaj pregled.
    Uglavnom ako je tko iz Splita sve preporuke za dr. Vlainić u Å parca, mene oduÅ”evila pristupom i trudom.Ā 

Hedwig.Z
    03. Ožujak 2021. 14:21

Super za sve odlične preglede! Ja jedva čekam utorak 🄰🄰 

Bojana2017
    03. Ožujak 2021. 14:48

Mirjam2

Tweetyca, već te vidim kak prevrćeÅ” očima kad mi kukamo da je danaÅ”nji pregled proÅ”ao bez uzva 🤣🤣 Grozne smo i razmažene šŸ™ˆ
    Btw, ja spavam isto s čepićima, budim se na svaki zvuk i sad sam se toliko naučila na njih da ne bi mogla zaspati bez njih pa da sam ne znam kak umorna.
    Bojana, ja računam isto ko i ti šŸ™‚ Ali znači li to da 18.3 ulazim u zadnje tromjesečje 😳 😳Uf

Ako ulaziÅ” u sedmi mjesec da, ulaziÅ” i u zadnje tromjesečje 😊😊😊 
    Vrijeme baÅ” leti, meni je 5 mjeseci otiÅ”lo ne znam kuda. Prva trudnoća mi je znatno sporije prolazila. Možda zato Å”to nisam imala obaveza oko starijeg djeteta 🤣🤣🤣 
    Ja se veselim divnom vremenu i proljeću, Å”etnjama i uživanju 😊🤩

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    03. Ožujak 2021. 14:49

Lulu.Lu

Ja sam u ponedjeljak na pregledu, ali sigurna sam bez UZV, jer sam radila anomaly scan 22.02. šŸ¤·šŸ¼ā€ā™€ļø
    Tako da se ne veselim pretjerano šŸ¤£šŸ™ˆ

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• snje
    03. Ožujak 2021. 15:11

Mirjam2

Tweetyca, već te vidim kak prevrćeÅ” očima kad mi kukamo da je danaÅ”nji pregled proÅ”ao bez uzva 🤣🤣 Grozne smo i razmažene šŸ™ˆ
    Btw, ja spavam isto s čepićima, budim se na svaki zvuk i sad sam se toliko naučila na njih da ne bi mogla zaspati bez njih pa da sam ne znam kak umorna.
    Bojana, ja računam isto ko i ti šŸ™‚ Ali znači li to da 18.3 ulazim u zadnje tromjesečje 😳 😳Uf

I ja sam spavala s čepićima zbog muža hrkača tako da si ponesi u bolnicu čepiće jer uz sve te bebe i zvukove, neće biti spavanja :-) ja zaboravila pa 1. noć nisam oka sklopila, bome je muž donosio slj.dan i čepiće i onu tamnu zaÅ”titu za oči i tek slj. noć sam spavala :-) znači nosim si donat, čepiće za uÅ”i i navlaku za oči :-) :-)

Mallla
    03. Ožujak 2021. 15:46

Haj cure! Evo jedan dobar članak o tjednima i mjesecimaĀ https://covermagazin.com/trudnoca/?p=378
    Dobro doŔle nove cure!
    Lucky odlican video bas se jasno vidi! Bojana predivna je seka Iskra 🄰
    Mene nema ovih dana, zagužvalo.
    Sad sam na +3kg računajući od startne kilaže...između sam gubila! Å ećer mi je doÅ”ao tromjesečni i on je 5,1 granični trudnički pa nastavljam režim prehrane. Trbuh raste, raste, bujam baÅ” naočigled! Kad uhvatim volje Å”kljocnit ću.
    Predivne ste stvarčice kupile, baÅ” je sve slatko....a i ja sam malo kupila bodića.
    Volim ovo suncano vrijeme jer me mami vani i dan mi je ispunjeniji, ali vrijeme mi baÅ” brzo prolazi postajem svijesna da ce uskoro bebica stići. Veselim se i plaÅ”im istovremeno, imam dojam da sam sve zaboravila 😊

url=https://lilypie.com]

Hedwig.Z
    03. Ožujak 2021. 15:59

Bojana2017

Lulu.Lu

Ja sam u ponedjeljak na pregledu, ali sigurna sam bez UZV, jer sam radila anomaly scan 22.02. šŸ¤·šŸ¼ā€ā™€ļø
    Tako da se ne veselim pretjerano šŸ¤£šŸ™ˆ

Ja nisam vidjela bebu od 1.mjeseca jer sam u veljači bila na pregledu u OB Pula kod doktora koji nije bio baÅ” pricljiv, nije ni ekran okrenuo šŸ™„ ali glavno da je rekao da jeĀ  super. 🄰
    Mallla, ako se ti bojis, kako je nama tek? šŸ˜…šŸ˜… Mislim, ne bojim se, nego si stalno mislim kako ćemo kad dojdemo doma iz bolnice, to je to 😁😁

https://www.unabridged.blog/product/doulina-knjizica-o-dojenju/
    Mislim da ću si kupiti ovu knjižicu, pročitala sam jako puno pozitivnih recenzija o njoj!Ā 

Hedwig.Z
    03. Ožujak 2021. 16:00

I ja obožavam ovo vrijeme, sunčano i toplo! JoÅ” malo pa ću posaditi cvijeće, baÅ” se veselim! 🤩🤩

MaryClear
    03. Ožujak 2021. 16:08

Luckyy42

Evo ne znam jel sam uspjela i jel mozete vidit
    https://streamable.com/4nn5qp

Vidi seeeee šŸ˜ 🄰🄰

03. Ožujak 2021. 16:12

snje

Mirjam2

I ja sam spavala s čepićima zbog muža hrkača tako da si ponesi u bolnicu čepiće jer uz sve te bebe i zvukove, neće biti spavanja :-) ja zaboravila pa 1. noć nisam oka sklopila, bome je muž donosio slj.dan i čepiće i onu tamnu zaÅ”titu za oči i tek slj. noć sam spavala :-) znači nosim si donat, čepiće za uÅ”i i navlaku za oči :-) :-)

Da, imala sam priliku već ležati u bolnici zbog operacije i imala sam čepiće. Kud ja tu i oni. Imam ih u svakoj kozmetičkoj torbici, ispod madraca, tu i tam se koji opere, usisa... 🤣 E ovo za oči bi mi već smetalo, ne mogu se zamisliti spavati s time...Ā 
    .Ā 
    Ja se veselim isto proljeću, sađenju cvijeća, doručka na balkonu šŸ¦‹šŸŒæšŸŒ· BaÅ” će nam se u lijepo godiÅ”nje doba bebice rađat šŸ™‚

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.