Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Ožujak 2021. 09:21

Lucky, ovo je predivno ❤️❤️
    Franka, dobrodošla! 🤗
    Bella, kad ti je termin i jel znaš spol, zaboravila sam jesi napisala već? Cure stavit će vas naša Mara na listu 😊
    Moj mali je bio najnemirniji ikad u nedjelju i tad sam osjetila svaki pokret i udarac. I taj dan se valjda prebacio na suprotnu stranu i sad opet leži poprečno samo mu je glava desno. Uglavnom od nedjelje miruje uz javljanja.
    Ja sinoć ponovo osjetila grčeve, pred spavanje i nekad u noći. Nisu jaki bili ali definitivno ko menstrualni grčevi. 

sassy
    03. Ožujak 2021. 09:35

Woow Lucky ovo je divno i nevjerovatno meni koja prije nisam vidjela uzivo tako nesto :D beba plese u stomaku izgleda 
    Franka dobrodosla.
    Bojana slika je preslatka, zaista je imati seku neprocjenjivo...

Ja sam jucer prvi put imala sex od kako sam u drugom stanju i nisam se mogla opustit nit pobijedit neki strah, uz to nekako mi je bolno bilo na trenutke pa sam brzo odustala od svega... jeste li vi imali slicnih situacija?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Kiflica
    03. Ožujak 2021. 09:54

Dobrodosle nove cure! Sretno na pregledima koje idu.
    Sassy joj ja ti nemam nikakav libido u trudnoci, a i kad mi dođe lagana zelja mi se zna desit da pocnem osjecat kao laganu bol, kao m. grceve ako krenem, pa odmah odustanem jer mi nije ugodno. Inace nemam nikakve grceve, imala sam ih samo u prvim tjednima... A jos kako muz osjeca bebu i preko trbuha kad lupa, ni on bas nije za akciju, previse smo svjesni trece osobe😂

Dominique_i_bebita
    03. Ožujak 2021. 10:06

Luckyy42

Evo ne znam jel sam uspjela i jel mozete vidit
    https://streamable.com/4nn5qp

Ajmeee preslatko! Hvala na videu! :))

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Dominique_i_bebita
    03. Ožujak 2021. 10:08

Ovo s mjesecima je totalna zbunjola..ja isto nikad ne znam u kojem sam mjesecu pa valjda ljudima zvucim mutavo haha al dam ovak nekak po logici uzela da cu s 20 tjedana biti 4 i pol mjeseca (od ukupnih 40 tjedana tj 9 mjeseci)..

Bela23
    03. Ožujak 2021. 10:22

Hvala cure na dobrodoslicama! 🥰
    Mirjam- nisam napisala 🙈 termin mi je 13.6. i curica je. ☺️ Sad sam trenutno 25.tjedan.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    03. Ožujak 2021. 10:25

Mirjam- ja sam se u pocetku jako brinula oko tih grceva i bas me bilo strah, ali sad nekako vidim da se dogadaju u trudnoci i kod mene su ocito ‘normalna’ pojava tako da sam sad malo smirenija nego na pocetku. Ali svakako smatram da ne treba ih zanemarit, pratit ih i ucestalost, ako prestanu s vremenom nije nista strasno. Svakako spomeni na sljedecem pregledu da ti budes mirnija.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Hedwig.Z
    03. Ožujak 2021. 10:33

Što se tiče starije djece, ja ih nemam, ali imam necake od 3 godine i neki dan su me rasplakali. Jedan je pitao mamu da li može spremiti neke igračke za koje su oni preveliki (tako je rekao 😂) za moju bebu, a drugi uvijek počne škakljati bebu(trbuh) kad me vidi. Predragi su!! 🥰🥰
    A što se tiče libida 😂😂 ajme majko, skroz na nuli. A i mužu nije svejedno, počnemo misliti na treću osobu definitivno 😂 

Dominique_i_bebita
    03. Ožujak 2021. 10:47

Da fakat..tih 40 tj oni racunaju kao 10 mjeseci..ma daj sad sam još vise zbunjena..al kak god, nije to ni bitno. 
    .
    Pokrete vec kojih tjedan dana osjecam izvana ako stavim ruku pa je tak i muz osjetio al jos cekam one prave udarce da gledam na trbuh jel se vidi  sad mi je malo vise narasto trbuh i bebu osjecam kao ispod pupka, ne vise skroz dolje u zdjelici
    .
    Imam i ja te grceve kao menstrualne svakih par dana, al nisam se brinula, jos na pocetku su mi cure tu rekle da je to normalno ako nije prejako u precesto. Pripisujem to rastu maternice..

Bojana2017
    03. Ožujak 2021. 10:53

Hvala cure na komplimentima za moje cure 🤩🤩🤩
    Iskra je oduševljena, stalno se mota oko stomaka, ljubi ga i mazi, sprema igračke za seku i jedva čeka da naraste i izađe van.
    Vidjećemo šta će biti stvarno kad rodim 🥰🤪
    Ja mjesece računam tako što mi je termin 04.07. znači 04.03. (sutra) 5 punih mjeseci i ulazim u šesti, to mi je najlogičnija računica 🤣🤣. 
    Upravo sam na OGTT-u idem na treće vađenje krvi 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.