Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    02. Ožujak 2021. 20:05

Bojana2017

https://ibb.co/sFR9nHK
    Jedva čeka svoju seku 🤩🥰

Ovo je tako slatko 🥰🥰

Vučica

Cure, ja sam sada u 16 tt i primjetila sam pojačani vodenasto bijeli iscjedak pa me zanima da li je to normalno u trudnoci? Malo me brine da ne curi plodna voda…
    Inace mi je posteljica preko usca maternice, mirujem i nadam se da ce se podići kako beba raste!

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Olivera
    02. Ožujak 2021. 20:09

Bojana2017

Olivera

Bojana2017

Jedva čeka svoju seku 🤩🥰

Predivna slika, pure love💗
    Jesam dobro zapamtila da si ti iz Pule? Ako jesi, kakva je situacija s rodilištem tamo, znaš neka islustva?

Jesam iz Pule, ali prvo dijete nisam rodila ovdje već u Bosni, mada mi je skoro prijateljica rodila, pa ne znam šta te zanima. Ona je rodila u 12.mjesecu ali je bila pozitivna na covid pa je rađala sa maskom i bez pratnje 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Što se tiče doktora pojma nemam ko je tamo u bolnici 🤦🏼‍♀️

Ja sam inače bliže Rijeci ali nekako me ni najmanje ne vuče ići tamo roditi, ništa lijepoga nisam čula u zadnje vrijeme o njima, tako da ispitujem druge mogućnosti. Koliko sam skužila sa maskom se rađa manje više svugdje, neovisno o kovid rezultatu a pratnja mi ionako nije bitna. Više mi je bitno kakvi su doktori, primalje, odnos prema pacijentima. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Hedwig.Z
    02. Ožujak 2021. 20:16

Olivera, ja sam iz Istre i ići ću roditi u Pulu. Nedavno je rodila sestra od muža, ima sve pohvale za primalje i doktore, rekla je da su svi jako ljubazni,  stručni. Ja sam bila u OB Pula na anomaly screenu, i doktor koji me pregledao nije bio baš od riječi, ali sam čula da je jako stručan, ako on kaže da je sve ok, onda je ok. Jedna frendica je bila na čuvanju trudnoće zbog blizanaca prije 3god, svi su joj bili super, koliko je ležala sve je upoznala. I opet je rodila prije 10mjeseci, opet sve super. I čitala sam u nekoj grupi na fejsu, nisam primjetila da ima nekog negativnog komentara. I ne rađa se pod maskom, sama pratnja mora imati masku i zaštitno odjelo. 

Olivera
    02. Ožujak 2021. 20:38

Lulu.Lu

Olivera, ja sam iz Istre i ići ću roditi u Pulu. Nedavno je rodila sestra od muža, ima sve pohvale za primalje i doktore, rekla je da su svi jako ljubazni, stručni. Ja sam bila u OB Pula na anomaly screenu, i doktor koji me pregledao nije bio baš od riječi, ali sam čula da je jako stručan, ako on kaže da je sve ok, onda je ok. Jedna frendica je bila na čuvanju trudnoće zbog blizanaca prije 3god, svi su joj bili super, koliko je ležala sve je upoznala. I opet je rodila prije 10mjeseci, opet sve super. I čitala sam u nekoj grupi na fejsu, nisam primjetila da ima nekog negativnog komentara. I ne rađa se pod maskom, sama pratnja mora imati masku i zaštitno odjelo.

Hvala ti na ovom komentaru, lijepo je čuti ovako pozitivna iskustva, to mi je trebalo jer sam zadnjih dana skroz izgubljena kamo bi kad dođe vrijeme a da to nije Rijeka. Čak sam počela razmišljati o opciji Podobnika, ali nekako mi krivo dati toliko novaca. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

MariLove12
    02. Ožujak 2021. 20:54

Olivera Orhideja Vale... Ako nisam pobrkala imena, pridružujem se grupi kilaša za sada sam 8kg u plusu, kile samo rastu a bome i ja, srećom na strateškim mjestima - cice guza trbuh evo nas https://ibb.co/mJB0JBv

It's a boy! 💙

MariLove12
    02. Ožujak 2021. 20:57

Jel vam se događa da beba reagira na neku hranu? Navecer najcesce jedem zaleđene maline (pustim ih da se otope malo naravno), mali poludi nakon toga, izudara me iznutra onako do granice boli svaki put isto! Jel moguce da mu se ne sviđa pa protestira? Meni u svakom slučaju paše 

It's a boy! 💙

• hana85
    02. Ožujak 2021. 21:15

Bela probaj testirati hoće li ti biti lakše kad pri kretanju malo podigneš stomak, ja sam bila u sličnoj situaciji u prošloj trudnoći i pojas za trudnice mi je značajno olakšao. Prošli tjedan kad su mi se opet javile kontrakcije (puno ranije nego tada) stavila sam pojas i od tada je super, nema više stezanja.
    S prvom bebom sam imala swaddling dekicu od ergobaby, ruke se fiksiraju, a noge su slobodne u vreći. Nisam imala hrabrosti sama zamatati u tetru/dekicu/krpu jer sam dobila upozorenje da treba paziti na kukove, da nisu stisnuti.
    Nisam sigurna hoću li je s ovom bebom koristiti jer je materijal deblji, pa ovisi koliko će noći biti tople. 

miska
    02. Ožujak 2021. 21:24

MariLove12

Jel vam se događa da beba reagira na neku hranu? Navecer najcesce jedem zaleđene maline (pustim ih da se otope malo naravno), mali poludi nakon toga, izudara me iznutra onako do granice bolisvaki put isto! Jel moguce da mu se ne sviđa pa protestira? Meni u svakom slučaju paše

Ja sam mog malog prvi put osjetila kad sam jela nutellu 😅 Mamin sin! 🙂 Bebe generalno reagiraju na slatko, pogotovo cokoladu. Ja mislim da im se to onda svidja. 

Amber
    02. Ožujak 2021. 21:29

Bojana2017

Jedva čeka svoju seku 🤩🥰

AJME 🤩🥰🤩🥰🤩🥰

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Bela23
    02. Ožujak 2021. 22:02

anab- meni su bolovi kao menstrualni samo puno slabijeg intenziteta, inace sam imala uzasno bolne menstruacije, prva dva dana nikako bez tableta ne bih prosla. 
    hana85- hvala ti na savjetu, svakako cu isprobati. 🙂

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.