Eee ja sam sad taaako happy! Znaci, sline su mi pocele ici od vaseg spominjanja hrane, kad stize muz iz shoppinga sa Proteinellom. Bacila se na mazanje na kruhice od pira koje smijem jesti, preeprefino! Okus skoro identican ko Nutella, samo jos bolju sastav sto puta, bez i ulja, s dodanim proteinima i ono najvaznije : bez secera, s umjetnim sladulom maltitolom koji smijem! 😍♥️ Trudnice s dijabetesom, spasene smo! 😁🎉 Mjerila secer sada, 2 h nakon, odlican!
*bez palminog ulja
I ako koga zanima, najbrzinskije palacinke, 1 velika banana i 2 jaja, zdrobiti vilicom i ispeci kao manje deblje americke palacinke. Isto smijete ako imate secer, meni nije diglo secer.
Za swaddling, super ako moze bilo kakva tetrica, no koliko sam ja skuzila treba biti malo veca po dimenzijama...vidim da su tetre cca 75x75, a te swaddle su ili 110x110 ili 120x120.
Za bolove: inace ih nemam, ali danas me malo zna tu i tamo probosti u trbuhu kad se ustajem... inace sam dosta setala ovih dana i nista me nije bolilo... nadam se da ce brzo proc, pa necu dizat frku ako ne bude bas jako...
Cure ima još koja da je oko 24tt a dobila već 8,5 kg? 🙈
Jutros sam stala na vagu i skoro me herc strefio, od prošlog pregleda prije tri tjedna 2,5 kg😕. Uopće nemam osjećaj da sam toliko dobila, i sad sam pomalo i zabrinuta.
I kod mene točno tako, zadnji pregled 3 kg sad 8 kg, ni ja ne znam kad i gdje. Sad me dr. poslala na dijetu, ali sam i negdje čitala da je moguće da se u 1.tromjesečju dobije malo, pa u drugom naglo puno, a onda u trećem opet malo…. Ja se nadam tom scenariju🙊🙊
Joj nadam se onda i ja tom scenariju. Mene je dr uplašio u zadnjem tromjesečju ćete dobivati puno kg a nećete znati od kuda🙈, nadam se da su se meni jednostavno pobrkala ta tromjesječja😂
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Cure ima još koja da je oko 24tt a dobila već 8,5 kg? 🙈
Jutros sam stala na vagu i skoro me herc strefio, od prošlog pregleda prije tri tjedna 2,5 kg😕. Uopće nemam osjećaj da sam toliko dobila, i sad sam pomalo i zabrinuta.
I kod mene točno tako, zadnji pregled 3 kg sad 8 kg, ni ja ne znam kad i gdje. Sad me dr. poslala na dijetu, ali sam i negdje čitala da je moguće da se u 1.tromjesečju dobije malo, pa u drugom naglo puno, a onda u trećem opet malo…. Ja se nadam tom scenariju🙊🙊
Joj nadam se onda i ja tom scenariju. Mene je dr uplašio u zadnjem tromjesečju ćete dobivati puno kg a nećete znati od kuda🙈, nadam se da su se meni jednostavno pobrkala ta tromjesječja😂
Što se tiče kila to je individualno, ja sam u prvoj trudnoći najmanje dobila u zadnja 2 mjeseca, tako da se nadam istom scenariju i sad 😀🤣.
Bila sam na +3 na zadnjem pregledu, u ponedjeljak ćemo vidjeti šta kaže vaga 😀
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
https://ibb.co/sFR9nHK
Jedva čeka svoju seku 🤩🥰
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Cure, ja sam sada u 16 tt i primjetila sam pojačani vodenasto bijeli iscjedak pa me zanima da li je to normalno u trudnoci? Malo me brine da ne curi plodna voda...
Inace mi je posteljica preko usca maternice, mirujem i nadam se da ce se podići kako beba raste!
Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
[/url
Stize nam decko💙
Jedva čeka svoju seku 🤩🥰
Predivna slika, pure love💗
Jesam dobro zapamtila da si ti iz Pule? Ako jesi, kakva je situacija s rodilištem tamo, znaš neka islustva?
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Jedva čeka svoju seku 🤩🥰
Preslatko 😍😍😍
2021. M 💗
Jedva čeka svoju seku 🤩🥰
Predivna slika, pure love💗
Jesam dobro zapamtila da si ti iz Pule? Ako jesi, kakva je situacija s rodilištem tamo, znaš neka islustva?
Jesam iz Pule, ali prvo dijete nisam rodila ovdje već u Bosni, mada mi je skoro prijateljica rodila, pa ne znam šta te zanima. Ona je rodila u 12.mjesecu ali je bila pozitivna na covid pa je rađala sa maskom i bez pratnje 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Što se tiče doktora pojma nemam ko je tamo u bolnici 🤦🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji