To što opisuje te grčeve, bas oni menstrualni ili kako bi ih opisale? 🙈
Jer ja npr ako puno setam ili uz stepenice idem osjetim samo kako mi se stomak bas stvrdne. Jel to ista stvar ili sta? Kod mene to traje par min i onda opet sve dobro...nije nešto što mi smeta, ali vidim da se vama to uz veće šetnje pojavljiva pa sam to povezala uz ovo što ja imam 😅
Točkica ako je i tebi posteljica naprijed kao meni onda ćeš i ti tek otprilike početkom 20tt osjetiti, a mm je tek sinoć osjetio 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Evo ja sada s pregleda, na +2 sam od prošlog pregleda, a sve skupa na +7. Doktorica nije ništa komentirala, kaže da je to ok.
Što se tiče bebice, živahna je i sve je u redu s njom, ali doktorica kaže da je dosta nisko i da mi je rodnica omekšana ( nisam otvorena), rekla je da to nije ništa strašno ali da bih trebala smanjiti s aktivnostima i biti malo mirnija. Prošli vikend sam baš pretjerala pogotovo u subotu kada sam i osjetila pritisak, a i jučer sam napravila preko 16000 koraka. Malo me prestrašila sad tako da sam odlučila stati na loptu, čak ću i večerašnji trening preskočiti, i kad mi istekne članarina do kraja neću mi obnavljati, ionako ide ljepše vrijeme pa ću radije lagane šetnjice.
Cure ima još koja da je oko 24tt a dobila već 8,5 kg? 🙈
Jutros sam stala na vagu i skoro me herc strefio, od prošlog pregleda prije tri tjedna 2,5 kg😕. Uopće nemam osjećaj da sam toliko dobila, i sad sam pomalo i zabrinuta.
🙋♀️… meni je isto tako bilo. Između dva pregleda 3kg. I nitko ništa… rekao mi je da je normala oko 13kg ukupno sto ce vjerojatno i biti tako jel realno imamo jos oko 3,5mj samo. 😳😂 ne zamaraj se kilama ukoliko je sve u redu.
Meni je dao dr fore da u drugom tromjesečju dobijem 6 kg, a ja sam već sad na 6,5😂, već vidim da ću slušati u ponedjeljak. Nisam ja kriva što se ovaj moj malac baš navukao na sladoled u zadnje vrijeme, ako pita ne mogu mu uskratiti jel da😉slusaj, ako beba hoce sladoled beba hoce sladoled, nema tu puno pregovaranja.
Pa nećeš se valjda dovoditi u situaciju da budeš nemajka, je li tako 😋
Sve se vec razumijemo mi nemajke tu na forumu
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Pozz cure, nije me bilo duze od tjedan i bas ste se fino raspisale..
Preslatki su vam stomacici 😍 i moj fino raste, ja sam do sada dobila 4kilice sto meni nije malo i nadam se da ce malo usporit te kile, u pola stvari vise ne stanem odnosno stanem al je dosta napeto😬 moram pothitno obavit šoping.
Sto se tice ciscenja bas lijepo sto vam pomazu muzici, ja nemam tu privilegiju, moj jako puno radi a i svakako sam stalno kuci ne radim tako da nemam nekog posla osim toga a i puna sam energije zadnjih mjesec dana! ☺️
Jedva cekam da i moja bebica krene lupkati, bas se veselim tome, ja je jos nisam osjetila a nadam se da cu uskooro 🥰 ima li jos tko da nije osjetio kao ja a da je u ovom tjednu?
Ja sam skoro u dan kao i ti i nisam jos (mislim). Nekidan kao neki baloncic kraj pupka ali tak je brzo proslo i nije se ponovilo da nisam sigurna. Iskreno, ne bih nikad mislila da je beba da nisu druge cure rekle da im je isto tak bilo na pocetku... doci ce :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Mirjam, hvala! 🤗 Super, mislim da bas ta velicina cerviksa onda ne treba brinuti. Citam da je za trudnice dobro setati i lezati na boku, da je sjedenje najgore pa se trudim sto manje sjediti.
Vale, sretno na pregedu!
Bela, hvala na iskustvu.
Hana, ja imam od malog anđela jastuk, i moj ima punjenje kao neko obicno, nisu kuglice iako je pisalo kuglice. Ali meni ne smeta, dobar mi je za spavanje, drzi mi leđa da se ne prevrnem😂 vidjet cemo kako ce biti s dojenjem.
Citam o swaddlingu i gledam malo te dekice. Vidim da minigreeny ima. Imate li iskustvo sa swaddlingom? I koje dekice za to preporucujete?
Ja si mislim kupiti one swaddles sa cickom jer ne vjerujem ni sebi ni muzu da zamotamo tetre kako treba. Ovako to izgleda: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07KRMD9T4
Sigurna sam da tetre obicne ili bilo kakva dekica moze kad se malo ustosis.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Jutros sam stala na vagu i skoro me herc strefio, od prošlog pregleda prije tri tjedna 2,5 kg😕. Uopće nemam osjećaj da sam toliko dobila, i sad sam pomalo i zabrinuta.
I kod mene točno tako, zadnji pregled 3 kg sad 8 kg, ni ja ne znam kad i gdje. Sad me dr. poslala na dijetu, ali sam i negdje čitala da je moguće da se u 1.tromjesečju dobije malo, pa u drugom naglo puno, a onda u trećem opet malo.... Ja se nadam tom scenariju🙊🙊
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
🙋♀️… meni je isto tako bilo. Između dva pregleda 3kg. I nitko ništa… rekao mi je da je normala oko 13kg ukupno sto ce vjerojatno i biti tako jel realno imamo jos oko 3,5mj samo. 😳😂 ne zamaraj se kilama ukoliko je sve u redu.
Meni je dao dr fore da u drugom tromjesečju dobijem 6 kg, a ja sam već sad na 6,5😂, već vidim da ću slušati u ponedjeljak. Nisam ja kriva što se ovaj moj malac baš navukao na sladoled u zadnje vrijeme, ako pita ne mogu mu uskratiti jel da😉
🤣🤣🤣 Ako ćemo iskreno i moj malac je bio na par rođendana, a i mama je bila slavljenica u međuvremenu🤦♀️🤦♀️, pa neću valjda tortu preskočit..
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Olivera, ta sam! 😂 Mislim da sam čak oko 10 dobila, ali odbijam stati na vagu i to vidjeti 😅 ne osjećam se ni ja tako, ali eto 🤷🏻♀️ Evo slikice
https://ibb.co/xC8wQD3
Btw ovu majicu sam jučer kupila u Hm-u i odlična je. Ostala ponuda, bar u mom gradu, očaj. Sve nesta babski, losa kvaliteta, tajice prozirne, ma uzas..
Kupila sam i bebici nesta, ovo mi je prva kupovina, uživo je još ljepše 😍
https://ibb.co/JqPYKyk
Ovo je moja druga kupovina 🥰🥰
https://ibb.co/zPL2ZS8
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Pozz cure, nije me bilo duze od tjedan i bas ste se fino raspisale..
Preslatki su vam stomacici 😍 i moj fino raste, ja sam do sada dobila 4kilice sto meni nije malo i nadam se da ce malo usporit te kile, u pola stvari vise ne stanem odnosno stanem al je dosta napeto😬 moram pothitno obavit šoping.
Sto se tice ciscenja bas lijepo sto vam pomazu muzici, ja nemam tu privilegiju, moj jako puno radi a i svakako sam stalno kuci ne radim tako da nemam nekog posla osim toga a i puna sam energije zadnjih mjesec dana! ☺️
Jedva cekam da i moja bebica krene lupkati, bas se veselim tome, ja je jos nisam osjetila a nadam se da cu uskooro 🥰 ima li jos tko da nije osjetio kao ja a da je u ovom tjednu?
Ne sekiraj se, osjetit ćeš... ja sam u 20.tjednu prvi put osjetila, a tek sada ju osjetim kak treba...dotad je sve vise manje neko maženje iz unutra bilo 😉
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Miška, kakvo je sada stanje kod tebe? Kod mirovanja ili kad nešto radiš? Jel se osjećaš uspuhano? Ja sam baš tak danas bila, skroz uspuhana ko da ne znam kakav trening radim.
Ana.b, da sada će nas još i proljetni umor pokositi🦋🌿
Bella, hvala na iskustvu i slobodno se javi češće ovdje. Ja se bojim da će tako biti i kod mene s grčevima, jer sam za vikend išla u kratku šetnjicu i brzo osjetila grčeve pa se vratila nazad. Danas opet iz čistog mira. Baš me zanima šta će biti sad na slijedećem pregledu, iako mi je bezveze jer idem kod neke ginekologinje koja radi zamjenu mojoj, a svoju ću vidjet tek u travnju jer sam u ožujku samo kod patronažne.
U mirovanju nisam primijetila da se nesto drasticno ubrza puls. Setnja mi odgovara ali ako se moram negdje penjati bas sam uspuhana i pocne mi srce lupati. Ovako po kuci ne radim nista zahtjevno, to muz odradi.
Sto se tice grceva, ujutro malo osjetim u nogama i guzi dok se ustajem i prodje odmah. Od jucer me bole oni misici u donjem dijelu stomaka i pomalo kao menstrualni grcevi, vjerojatno ce mi opet drasticno narasti stomak. Tako mi je svaka 2,3 tjedna. Uzimam magnezij pa sam ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji