Amber ja pijem po preporuci gin Lactogyn kapsule, kutija je 80kn kod nas, a trebaju mi dvoje mjesecno, znaci 160kn mjesecno. Također sam radije za kapsule nego prah. Od magnezija direct mi se nekad digne zeludac, a pijem ga vec godinama svakodnevno.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Snje, thnx! 😊 bodiji ce posluzit onda makar kao potkusuljice. Ja sam imala 50 cm kad sam se rodila, a muz je bio malo veca beba.
Malo me brine sad ova vreca za spavanje od 6-18 mjeseci, za kasnije ce svakako biti dobra, to ne sumnjam, samo ne znam jesam li trebala nabaviti manju, 0-6, kao MarieLove? Sta mislis Snje?
Amber, ja pijem Bio-Kult kapsule, pise da su za trudnice. :)
Ja sam kupila topiće za dojenje, S veličina. Nisam još probala, to ću kad dođem kući, jer sam na poslu. Nisam uzimala ništa drugo jer u prvoj trudnoći nisam ništa kupovala od trudničke odjeće, u sve svoje sam do kraja mogla stati. Kupila samo 2-3 donja dijela trenerke da imam po kući, svakako haljinice još malo kreću.
Imam još od prošle trudnoće topić i grudnjake tako da sam sad mirna.
Štrample nisam uzimala jer sam u prošloj uzela i sve mi je to spadalo jer nisam imala veliki stomak, nekako mi je bilo preširoko.
Za bebu nisam ništa jer bodiće imam od prve ćerke u svim veličinama, eventualno ću kupiti neki lakši ljetni kompletić jer mi je prva cura zimsko dijete.
i da, nove cure dobrodošle
Ana B.slikica je presavršena
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bodiji uvijek trebaju 👌
Mari super su stvarcice, pogotovo ove sa sivim hlacicama 🤩
Sad mi je zao sto nisam rekla svojima da uzmu nesto i za bebu, ali kad sam rekla da necu kupovati nista prije neg prodjem pola puta..joooj 😅😏
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mara, možda bude još ponuda u Lidlu do ljeta.
.
Što mislite o swaddlingu? Hoćete li primjenjivati u početku? Je li neka od vas prakticirala?
Što se tiče dužine i težine bebe sve je to individualno. Moja cura je rođena sa 49 cm i 3.050 gr ali je super napredovala i uvijek je išla u dužinu jako brzo. I dan danas je dosta visoka, od svojih vršnjaka uglavnom malo viša. I nije mršavica, a rođena je kao sitna beba.
Nadam se da će i druga biti na seku, ja sam radije za to da rodim sitniju bebu, narašće vani
Ja nisam koristila vreću za spavanje sa prvom, a ni sa drugom nemam u planu.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mara, možda bude još ponuda u Lidlu do ljeta.
.
Što mislite o swaddlingu? Hoćete li primjenjivati u početku? Je li neka od vas prakticirala?
Vjerujem da je jako praktično ali meni se ne sviđa. U rodilištu u Bosni tako umataju bebe u tetra pelene (ne znam da li je i u HR tako) i ja sam jedva čekala da idemo kući i da je odmotam.
Nisam ni znala koliko je kose imala dok nismo došle kući
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Morala sam guglati sto to uopce znaci 😂😂
Meni beba tak izgleda kao zarobljenik i da se ima zelju protegnuti 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Znam da u privatnim rodilištima, tipa Podobnik zamataju bebe. I po meni ima smisla, beba je 9mj skučena u trbuhu, pa dođe van, stanje šoka, rukice su slobodne šta je sad ovo... I kao bebe spavaju mirnije, bolje, baš ko bebe... Ja sam otvorena za isprobati 🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji