Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missmix
    11. Veljača 2021. 09:54

Pozdrav svima , koje aplikacije za trudnocu koristite ? 😊

• boobaboo
    11. Veljača 2021. 10:00

U vezi populuna/vreće : imat cete ljetne bebe, vrece vam tad definitivno ne trebaju. Ako vam i budu trebale, do slijedece zime stignete naci kakvu zelite. Prvoj sam znala navuci vrecu sa nogavicama/rukavima ( znaci ko standardna pidzama, samo deblja) , ispod body dugih rukava i carape. I opet bi ju pokrila sa poplunom. Ona je dosta vruca inace, ne trpi puno zagrijavanja, budila se stalno i prevrtala u toj vreci, tako da sam brzo odustala od toga. Plus, spava samnom, tako da stvarno nema smisla. Sin je jesensko/zimska beba, njemu uopce nisam oblacila vrecu, samo pidzama/poplun preko. Ionako se bebe stalno bude nocu, pa ako odgurne poplun, vratis ga natrag. Uostalom, zatisne se poplun sa strana kinderbeta, pa nije bas da se djeca sva u njega zarolaju. Po meni, bolje poplun, ako ti jedno dijete nece pod njim spavati, valjda ce drugo. A sa vrecom je cupavo, jer malo tko ju voli. Ja ih od prve na kraju imam u svim modelima i velicinama do 92 cm, pa eto, sve neiskoristeno.

Aneee
    11. Veljača 2021. 10:26

Curke evo i mene s pregleda..sve izgleda super i beba je isto već okrenuta sa glavom prema dole. I mali je napravio srce sa rukama na uzv to je tako slatko bilo za vidjeti 😍😍😍

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

mara5
    11. Veljača 2021. 10:28

ana.b.

Curke evo i mene s pregleda..sve izgleda super i beba je isto već okrenuta sa glavom prema dole. I mali je napravio srce sa rukama na uzv to je tako slatko bilo za vidjeti 😍😍😍

Ma daj me nemoj zezat 🤩🤩🤩
    Pa ovo je prrkrasno 🥰🥰🥰

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    11. Veljača 2021. 10:31

mara5

ana.b.

Ma daj me nemoj zezat 🤩🤩🤩
    Pa ovo je prrkrasno 🥰🥰🥰

Ja nisam mogla vjerovati...prvo sam mislila da mi se učinilo i onda se gin vratio i kaže "moram vam nešto reći, ovak nešto još nisam vidio ali vaša beba pravi srce rukama" za istopiti se od slatkoće 🥰🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiflica
    11. Veljača 2021. 10:41

Ana B, ajme preeeeslatkoo!!!❤
    Tweetyca, hvala na odg!🤗
    Jeste uspjele sto uloviti u Lidlu? Ja bila rano ujutro, nasla vecinu stvari sta sam htjela, iako nisam sve. Guzva bila, brdo trudnica...dok sam scepala sta sam htjela i vratila se s kase mijenjat neku velicinu vec je bilo razgrabljeno skoro sve. 

Hedwig.Z
    11. Veljača 2021. 10:46

Ja sam uspjela samo tajice uloviti u lidlu, i to su ostale samo velike i skroz male, pa sam uzela L, ne znam da li će mi biti ok. 🙄 Htjela sam još i grudnjak za dojenje, ali su ostali oni ogromni samo, mislim da mi ti neće trebati 😅 e da, uzela sam i jedne hulahopke crne. 

Kiflica
    11. Veljača 2021. 10:48

Sad probavam pa vidim da sam fulala neke velicine... velike su mi L tajice, cak su mi i M velike, ali ajde jos cu narasti pa se mozda popune...ali L nema sanse da popunim, siroko i u guzi i nogama... Zna li netko moze li se vratiti sto u Lidl s racunom, nenoseno, samo isprobano i zapakirano nazad? 🙁 

mara5
    11. Veljača 2021. 10:49

Ja cu tek popodne vditi sta su mi uzeli, daj reci nam sto si ti uzela kak si zadovoljna sa stvarima?
    toliko sam uzbudjena zbog vssih ultrazvuka da ne mogu docekati svoj pregled u ponedjeljak.🤭🙈
    Kad ste na pocetku pricali da vas ljudi pitaju jel beba ozivila bilo mi je jako cudno jer mene to nitko nije pitao, aliii zato su sad poceli sviiii cak mi je baba objasnila da je ziva tek ksd ju osjetis.. svi imaju teoriju da je ziva tek od 4i pol mjeseca 🤦‍♀️😏

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    11. Veljača 2021. 10:50

Kiflica

Sad probavam pa vidim da sam fulala neke velicine… velike su mi L tajice, cak su mi i M velike, ali ajde jos cu narasti pa se mozda popune…ali L nema sanse da popunim, siroko i u guzi i nogama… Zna li netko moze li se vratiti sto u Lidl s racunom, nenoseno, samo isprobano i zapakirano nazad? 🙁

Da vratis bez problema sve uzimaju nazad.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.