Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MariLove12
    11. Veljača 2021. 11:01

Jaoo koja ludnica u Lidlu. Ja sam svašta uzela, tajice sam S i M, ali ću M zamijeniti ako budem mogla jer su ipak prevelike, dok me najlonke M stišću njih ću vratiti skroz. Uzela sam vreću za spavanje najmanju, i ipak i onaj set posteljina i poplun pa neka stoji do one tamo zime  iskoristit će se već. I naravno par setova odjeće, bas je bilo slatkih komada 

It's a boy! 💙

11. Veljača 2021. 11:15

Ana b, ajme preeeesltko ❤️
    Cure, dajte fotkajte baby stvari da vidimo šta ste uzele 🥰 Meni je to sve premedeno 🤭

🌸TiKiDi🌸
    11. Veljača 2021. 11:20

Cure samo da javim da smo u utorak isli na Nifty... Rezultati ce biti iduci tjedan, dr. misli da je curka, ali vidjet cemo. Za sad je sve ok. 
    Sto se Lidla tice, kod mene uvijek ostane brojeva i stvari, nikad se ne rasproda pa cesto kasnije bude i na snizenju. Ovaj put nisam isla jer sam na mirovanju, a i ne treba mi. Imam jedne trapke i troje tajice. Nosit cu haljine na proljece i ljeto pa to necu ni kupovati. Kvaliteta im je inace super. Tajice koje ja imam su bas mekane i udobne.
    Jedna informacija za sve... Buduci da sam visokorizicna trudnica i da sa mnom postupaju malo drugacije, dr. mi je rekao da oralne probiotike smijemo piti kroz cijelu trudnocu. Ja sam zapravo dobila naredbu da ih pijem 😂. Pa ako netko ima problema sa cestim gljivicama, infekcijama da znate. Vidim da ste sve ok, koliko sam uspjela pohvatati. Javim rezultate Nifty-a. Pratim vas, ali nemam bas sto pisati. Lezim po cijele dane i cuvam se. 😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Nirvana2024
    11. Veljača 2021. 11:53

Pozdrav svima, evo javljam se u ovu temu, ako zaprimate nove članice, uvjet zadovoljavam, moja beba stiže u srpnju 
    Danas sam, kao i većina nas, odradila posjet Lidlu i superzadovoljna sam ulovom, što trudničke, što dječje odjeće.. sad ću malo ipak prikočiti s nabavom do dolaska malo laganijih stvari.

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Kiflica
    11. Veljača 2021. 12:38

Dobrodosle nove cure! 🤗
    Dakle, danasnji ulov u Lidlu: 
    2 debelih crnih hulahopki 70 dena, M i L : dobre obje jer se rastezu, a bit ce dobre i kao netrudnicke.
    Tajice M: velike ali ostabit cu ih, jos cu narast, a L tajice vracam, toliko necu narasti. 
    Potkusulje za dojenje M, jako ugodan kvalitetan materijal, bas mi je zao sto ih moram vratiti jer me stisce lastika ispod grudi.
    Kupila jos i vrecu za spavanje za bebu, za od 6-18 mjeseci, nadam se da ce to biti taman za zimu jer smo ljetne bebe.
    Kupila i neki slatki kompletic i paket mini bodija za bebe bez rukavica (ljetni) ali od 2-6 mjeseci (broj 62-68)...to sam mislila zapravo odmah za ljeto, za novorođence, jer je termin sredina 7.mjeseca. E sad, jesam li fulala i uzela prevelike? Moze li mi koja iskusna mama reci je li velicina tih bodija i vrece ok? 🤗 hvala!😙

• snje
    11. Veljača 2021. 12:59

Kiflica

Dobrodosle nove cure! 🤗
    2 debelih crnih hulahopki 70 dena, M i L : dobre obje jer se rastezu, a bit ce dobre i kao netrudnicke.
    Tajice M: velike ali ostabit cu ih, jos cu narast, a L tajice vracam, toliko necu narasti.
    Potkusulje za dojenje M, jako ugodan kvalitetan materijal, bas mi je zao sto ih moram vratiti jer me stisce lastika ispod grudi.
    Kupila jos i vrecu za spavanje za bebu, za od 6-18 mjeseci, nadam se da ce to biti taman za zimu jer smo ljetne bebe.
    Kupila i neki slatki kompletic i paket mini bodija za bebe bez rukavica (ljetni) ali od 2-6 mjeseci (broj 62-68)…to sam mislila zapravo odmah za ljeto, za novorođence, jer je termin sredina 7.mjeseca. E sad, jesam li fulala i uzela prevelike? Moze li mi koja iskusna mama reci je li velicina tih bodija i vrece ok? 🤗 hvala!😙

Bit će malo veće, jer ako rodiš sredinom 7. i to manju bebicu (ispod 50 cm) onda ćeš trebati vel 50. Moja neman je kao bila duga beba, rodila se s 54cm tako da je išla u vel.56. Ako tako bude i tvoja beba te ako uzmemo u obzir da bebe prvih pola godine rastu 1.5 do 2.5. cm mjesečno, u 62 će ti ići za mjesec i pol, dva, znači jesen. Veličine ti znače centimetre, ali nije ti to bačen novac, obučeš bubici na jesen i zimu kao potkošulju i gore neku majčicu ili hudicu.

Amber
    11. Veljača 2021. 13:10

Nirvana2020

Pozdrav svima, evo javljam se u ovu temu, ako zaprimate nove članice, uvjet zadovoljavam, moja beba stiže u srpnju
    Danas sam, kao i većina nas, odradila posjet Lidlu i superzadovoljna sam ulovom, što trudničke, što dječje odjeće.. sad ću malo ipak prikočiti s nabavom do dolaska malo laganijih stvari.

Dobrodosla! Nasmijao me potpis, plusic na svih 15 testova :D evo ja jucer konacno pobacala sve jeftine testice na koje sam piskila danima jer nisam mogla vjerovati sama sebi od srece. Drago mi je da nas ima jos takvih. 

Tiki - isto su i meni rekli. Ja pijem OmniBiotic Flora + bas za vaginalnu floru kao, ali su mi odurni i beskrajno su skupi (ispadne svaka vrecica skoro 10 kuna) pa ako netko ima neki drugi prijedlog, pogotovo ako se moze kupiti online jer sam vani i ako moze biti u nekakvoj kapsuli da ne moram mutiti i piti u vodi, pliz saljite preporuke. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• snje
    11. Veljača 2021. 13:12

Kiflica

Dobrodosle nove cure! 🤗
    Kupila i neki slatki kompletic i paket mini bodija za bebe bez rukavica (ljetni) ali od 2-6 mjeseci (broj 62-68)…to sam mislila zapravo odmah za ljeto, za novorođence, jer je termin sredina 7.mjeseca. E sad, jesam li fulala i uzela prevelike? Moze li mi koja iskusna mama reci je li velicina tih bodija i vrece ok? 🤗 hvala!😙

možeš pretpostaviti da bi beba mogla biti tvoje porođajne dužine ili partnerove/muževe pa ako ne znaš tu info, pitajte svoje mame, jer u mom okruženju je bilo dosta poklapanja :-) moja kćer se rodila s 3.500gr i 54cm točno kao i njen otac :-)
    Ginekologica mi je stalno govorila - ajme duge nogice, duga će biti, a ni muž ni ja nismo visoki, on 180, ja 170 i bome neman među dužim bebama u našem okruženju :-) i dalje je duga i viša od frendica iste dobi, kao da sam bančila s košarkašima :-) :-)

• Raven7
    11. Veljača 2021. 13:29

Moj ulov u lidlu su potkosulje velicine L (odlicne, jedino mi smeta sto su bas nekako ekstra duge, ide mi i preko guzice😅), dvoje tajice velicine M, grudnjak za dojenje i 5xbody bez rukava 62/68 za bebicu...nista ne vracam, sve mi je super 🙏🏽😂

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

MariLove12
    11. Veljača 2021. 13:38

Hvala na pomoci sa posteljinom/ vrecama/ velicinama. :) :)
    Saljem slike par baby stvarcica:
    https://ibb.co/th3Rqnd
    https://ibb.co/Swp5b8y
    Kiflica ja sam uzela ovu manju vrecu, 70 vel 0-6mj, stan je na sjevernoj strani pa po ljeti srećom nije vruće, mislim da će biti taman za tih prvih 6mj. Iako, do nedavno sam mislila da su kišobran kolica ona koja imaju ugrađeni kisobran/suncobran hahaha zato ću postepeno uzimati svu tu opremu, vodit ću se nekom logikom i vašim savjetima 

It's a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.