Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dominique_i_bebita
    10. Veljača 2021. 21:46

Ajme preslatko 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• Maryy29
    10. Veljača 2021. 21:52

Večer cure, bila na pregleduprijavljujem da doktor misli da je cura ♥️, al nije siguran jer nije vidio baš dobro..
    330g tocno odgovaara tjednu okrenuta prema dole, posteljica straga, sve baš super  😁
    Starija curica oduševljena ako ostane sestra

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

Kiflica
    10. Veljača 2021. 22:02

Uh uh, Tweetyca, Mirjam... sad me brine da sam i preuska i precvrsih misica, jer vidim da nema manjih kuglica po dimenzijama nego ove koje imam... ok, ima tezih, ove moje su 55 g zajedno dvije. Mogla bi naci teze, ali nema smisla ako nisu manje, jedva ih ubacim i izvucem dok se ne opustim. Sad me malo strah rađanja i mislim da cu vise radit na opustanju misica i sirenju nego na stezanju... mozda ta perinealna masaza za sirenje je bolje za mene nego kegel...

Kiflica
    10. Veljača 2021. 22:40

Ali da, imati jake vag. misice ima svojih puno prednosti... preporucam svakako kegel vjezbe za cure koje imaju problema s mjehurom. Meni se nikada nije desilo da se nakasljem ili kihnem i popiskim, nemam urinarne infekcije, ne moram piskiti svaki cas ko druge cure, idem cesto koliko idu decki...jaki i dugi su mi orgazmi... samo me sad malo strah za rodit, da se se stisnem previse... ali valjda i opustanje treba vjezbat, pa cemo doci i do toga! Hvala cure na savjetima. Sad sam naisla i na nekakve pumpice za sirenje, stvarno sta sve necu nauciti...😂

MariLove12
    10. Veljača 2021. 22:46

Cure sutra su u HR u Lidlu stvari za trudnice! Ima korisnih stvari. Ima i po nešto za bebe. Može li netko sa iskustvom reći kako se čini ovaj set za krevet, nemam još krevetić ali pretpostavljam da dimenzije odgovaraju. Ima li uopće potrebe za pokrivačem/poplunom dok je beba još mala, jel prerano to kupovati? Dimenzije posteljine, da li su manje više univerzalne, nemam još ni krevetić pa da se ne zeznem. Šaljem sliku https://ibb.co/v3TSmdc 

It's a boy! 💙

Kiflica
    10. Veljača 2021. 22:53

MariLove, super, i ja kanim ici u lov u Lidl sutra! Koliko sam citala, za malu bebu ti ne treba posteljina tipa jastuk i poplun, to u pocetku ne koriste. Treba ti donja plahta i vreca za spavanje za bebu.  Ovo u Lidlu su standardne dimenzije, standard krevetica je 120 x 60, a ako zelis kupiti veci krevetic za bebu koji ce koristiti i duze onda 140 x 60.

mara5
    10. Veljača 2021. 23:31

Bas me zanima hoce se uspjeti sto uloviti sutra u Lidlu, ja kupujem samo za sebe 😅🤭
    Buduci da radim angazirala sam vojsku koja ce za menr trcat ujutro do Lidla 😅
    Cure sa suhom kozom, jeste razmisljali o suhom cetkanju.
    Ja sam krenula zato sto inace imam problem sa nakupljanjem vode i bojim se da ce mi to u trudnoci stvarati problem u nogama.
    Prije tusiranja se iscetkam, jos se malo svercam sa pokretima dok ne usavrsim sve ali mi super odgovara koza mi je jos mekanija i ulje/maslac/krema se odlicno upije.
    Tockice hlace su super, nadam se da cu ulovit ove u lidlu za 100 kn  i docekati proljece da nosim samo haljine 🙈

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Amber
    11. Veljača 2021. 00:35

Luckyy42

Mirjam2

Ana, ja u 26.tt radim, isto sredinom ožujka.
    Lucky, ja sam kihnula par puta pa mi malo pobjeglo, radim Kegelove vježbe ili si metnem kuglice. Imam osjećaj da je već sad bolje.
    Ali ovaj lockdown 😒 Nemrem više, kak je krenulo sve ću iz fotelje, online 😒

Meni dode iz cista mira, bez nekog naprezanja🤷🏼‍♀️
    Pocinjem vjezbati, zadovoljne ste znaci tim kuglicama? I ja cu pogledati pa naruciti😁
    Amberjel se tebi isto to bez nekog naprezanja dogada?

Da! Nekad kad setam, nekad kad ustanem s kauca... Nema veze s kihanjem ili sta su druge cure znale spominjati. Imala sam gljivice prije koji tjedan pa sam prestala raditi kegelse jer me boljelo dok sam to rjesavala. Sad sam vec dva dana skroz okej pa cu mrenuti natrag - javim pomaze li!

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    11. Veljača 2021. 00:38

Ajme cekam haljine kao ozeblo sunce. Doduse, danas je tu bilo -8, mislim da cu se nacekati. 😅

Dotad, traperice trudnicke iz hm-a. Dosta spadaju jos ali popunit cu ih a vremenom. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Tia12
    11. Veljača 2021. 04:24

Cocolina  nebi trebao, meni je dr rekla da je to priprema i da je normalno, naravno ako nisu popraćene bolovima i u pravilnom razmaku.
    Ali ako si zatvorena mislim da nema straha, a i dr će ti na svakom pregledu još provjeravati tako da se ne brini i samo nastavi s magnezijem 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.