Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Iva909
    22. Siječanj 2021. 20:26

Pozdrav cure. Danas mi je gin na pregledu rekao  da mi je posteljica nisko i da ne bi trebala imati odnose. U 8tj sam i pijem duphaston 3×1. U trudnicku mi je napisao kao preporuku mirovanje a nije mi nista rekao. Zbunjena sam

Iva909

sassy
    22. Siječanj 2021. 20:26

Meni su ti vaginalni i cerveksalni brisevi bili dio osnovnih nalaza koji su preporuceni na pocetku trudnoce tako da sam ih odradila i savjetujem svima da urade i budu sigurni, pogotovo u ranijoj trudnoci gdje su svakako vaginalni pregledi. Ja srecom nisam imala nikakve bakterije al znam da dosta mojih prijateljica jeste, lijece se antibioticima i nisu rijetke u trudnoci, kao vise su trudnice osjetljive. Brisevi se takodjer ponavljaju tijekom trudnoce sad ne znam koliko cesto.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

mara5
    22. Siječanj 2021. 20:42

🌼TiKi🌼

Ja i dalje smatram da je bolje popiti antibiotik nego se igrati s mogucim komplikacijama. Takvog je misljenja i moja ginekologica.

Slazem se,  meni je osobno crp bio visok i onda sam razmisljala a poslije se osjecala i sigurnije kada sam popila sumamed.
    Mislim da bi se grizla do kraja zivota da se nesto dogodilo samo zato jer sam odbila popit antibiotik.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• boobaboo
    22. Siječanj 2021. 21:25

Ma svakako sam za antibiotik, ali da bude prilagodjen trenutnoj situaciji/stanju pacijenta. Eritromicin se navodno bas i ne preporuca u prvom tromjesecju, jer tada se odvija organogeneza, neka istrazivanja su ga povezala sa povecanim rizikom srcanih deformacija/anomalija. Ali navodno su ta istrazivanja pobivena opet nekim drugim istrazivanjima, tako da sve na kraju ovisi o lijecniku.

Aneee
    22. Siječanj 2021. 21:25

I ja koliko se sjećam otkako sam trudna nije mi uzimao briseve...sad nisam sigurna za prvi pregled ali mislim da nije 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiflica
    22. Siječanj 2021. 21:28

Ako sto pomaze, znam da je preventivno dobro tu i tamo popiti neke lactobacile, ja ponelad popijem Bio-cult kapsule, pise da smije trudnice, to dobro balansira dobre i lose bakterije i gljivice u organizmu... Isto tako ne jedem puno secera koji pogoduje gljivicama. Dobro je jesti cesnjaka i piti limunadu, isto da nam imunitet malo popravlja. I znam da je bitno jako kad se popiskite uvijek se brisati od naprijed prema nazad, nikada obrnuto jer inace bakterije od anusa dođu do rodnice...  A odnosi u trudnoci s kondomom, ako ih imate... 

Ivo& Ivana💙♥️
    23. Siječanj 2021. 08:21

Dobro jutro drage moje trudnice! Kako ste? Rvo nspokon nam vikend stigao. Ja se nadala da cu se naspavati, kad ono glad nemila me uhvatila i nema spavanja😃😃😃.
    Kod nas vrijeme užas, kiša i jugo. Tako da ću vikend prisilno provesti u kući. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Isa522
    23. Siječanj 2021. 08:25

Evo ja upravo dosla iz wc-a..
    Koliko sam se digla toliko sam krenula samo od sebe prvi put sam povracala. 
    Bas mi je nepojmljivo kako to tako dođe samo od sebe povodom nicega😂 
    Imam pitanje, dali jos uvijek pijete samo folnu ili ste presli na vitamine kao sto su prenatal? Neki su mi rekli da poslije 12tt da se moze krenut samo s vitaminima

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

mara5
    23. Siječanj 2021. 08:38

Jutro 🤰🤗
    Kod nas takodjer vrijeme bezvezno, bit ce generalka stana buduci da nema skitanja.
    Isto me neka glad dere, morat cu pozuriti sa doruckom.
    Isa ja sam pocela piti elenatal poslije prvog pregleda, znavi negdje od 8 tt, ali mislim ds je to od trudnice do trudnice netko ostane samo na folnoj, ovisno i kako se hranis.
    Vikendom imam puno vise vremena, samim tim i za pripremu hrane onda popijem samo folnu.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

🌸TiKiDi🌸
    23. Siječanj 2021. 09:05

Iva909

Pozdrav cure. Danas mi je gin na pregledu rekao da mi je posteljica nisko i da ne bi trebala imati odnose. U 8tj sam i pijem duphaston 3×1. U trudnicku mi je napisao kao preporuku mirovanje a nije mi nista rekao. Zbunjena sam

Hmm, ovo je jako cudno jer se tako rano sama posteljoca nije formirala do kraja. Ja sam dobila dijagnozu niske posteljice tek u 15tt kad sam prokrvarila i tad sam stavljenja na mirovanje. U svakom slucaju, ako ti je zabranio odnose i stavio te na mirovanje, slusaj, cuvaj se i bit ce to sve ok. Uglavnom se posteljica podigne nakon 20tt sama od sebe, a ako ne, dobit ces daljnje upute tada. Samo se drzi preporuka 😉
    Ja pijem Almagein prenatal vec 6mj, haha...ali ja sam mpo trudnica pa sam se pripremala za trudnocu prije postupaka. Inace zene piju samo folnu na pocetku pa se nakon prvog pregleda dogovore s lijecnikom o prenatalima, oni daju preporuke, a na zeni je da odabere sama sto zeli. Moze se poceti piti i prije 12tt, folne ne moze biti previse, ona se visak popiski, a ostali vitamini ne skode. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.