Cao cure,
Danas sam imala svoj kontrolni pregled i sve je ok. Vidjeli smo bebicu, bas je nemirna bila, vrti se , mase rukicama i nogicama jedva smo je izmjerili i uslikali :)
Ja sam dobila umjesto Duphastona Utrogestan vaginalno da koristim jer Duphaston povratim i prijavila sam vise grceva i bolova, pa je rekla da uzmem i magnezij kao pomazu kod grceva.
Meni je lakse poslije onih smedjarenja da vidim da je sve ok, opet dr ne vidi hematom nit sta, ali je rekla da i dalje mirujem dok ne izadjem iz prvog tromjesjecja za svaki slucaj da se ne bi opet ponovilo(trenutno ne smedjarim).
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Meni su govorili obavezno dugi rukav, dakle dugo odijelce, tralalala. Iz rodilista isla u bodiju dugih rukava i odijelcu dugih rukava. Slicno sam ju drzala doma, ali tada su temperature podivljale, bilo je onako 10 dana preko 38, toplotni udar. Meni je receno da tako male bebe nemaju termo regulaciju, treba ih utopljavati, sto sve ne. U rodilistu su ju osim te robe, drzali stalno u deki ( onoj debeloj), stalno mi babice bile nad glavom: umotaj je ,umotaj je. Ali foma, nakon par dana, dobila je doslovno ko mjehurice po celu ( citala da je to od vrucine, jer se ne moze znojiti a prevruce joj je) , pa sam ju tako negdje sa tjedan dana vec prebacila u kratki bodi po danu, dugi po noci i na nogama carapice. Ako bi mislila da je mozda propuh, da mozda noge treba pokriti, onda bi prebacila tetru preko nje o to je to. Dakle ,bas minimalno. A odjelca bi joj obukla ako bi isli nekud, ako je dugi rukav eventualno bi zavrnula rukave.
Tako sam nekako i zamišljala. Noću dugi, danju krwtki ono nakon tj dana. Meni je bilo čudno zimi osto tako budu bebe u 5 slojeva, ugrijan prostor na 30° plus deka (rodilište)....doma sam to promijenila. Inače moja mala nije nikako trpila vrućinu.
Furala sam onu metodu pipanja iza vrata kao procjena jel joj vruće...
url=https://lilypie.com]
Meni su govorili obavezno dugi rukav, dakle dugo odijelce, tralalala. Iz rodilista isla u bodiju dugih rukava i odijelcu dugih rukava. Slicno sam ju drzala doma, ali tada su temperature podivljale, bilo je onako 10 dana preko 38, toplotni udar. Meni je receno da tako male bebe nemaju termo regulaciju, treba ih utopljavati, sto sve ne. U rodilistu su ju osim te robe, drzali stalno u deki ( onoj debeloj), stalno mi babice bile nad glavom: umotaj je ,umotaj je. Ali foma, nakon par dana, dobila je doslovno ko mjehurice po celu ( citala da je to od vrucine, jer se ne moze znojiti a prevruce joj je) , pa sam ju tako negdje sa tjedan dana vec prebacila u kratki bodi po danu, dugi po noci i na nogama carapice. Ako bi mislila da je mozda propuh, da mozda noge treba pokriti, onda bi prebacila tetru preko nje o to je to. Dakle ,bas minimalno. A odjelca bi joj obukla ako bi isli nekud, ako je dugi rukav eventualno bi zavrnula rukave.
Da, vec sam dobila par cudnih savjeta da kao treba duga roba bebici makar je ljeto jer nemaju termoregulaciju. Pa gledam, ako nemaju termoregulaciju onda je logicno da ih po ljeti ne smijem jos vise utopljavati po vrucini da ne dozive toplotni udar, nego ih treba hladiti. Ugl.progooglah to sve i dođem do toga da sam u pravu, kao i ti, a nije mi jasno kako te babice to ne znaju, one bi bar trebale znati te stvari...
Za vas koje kupujete kolica, iskočila mi neka akcija na fejsu pa bacite oko ako vas zanima... ☺️
https://ibb.co/bgYR7Cj
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Mallla
Ta sam!🙌🏻 Imam snove vec mjesec dana boze sacuvaj.. neznam dal je to normalno u trudnoci ili ne al ja nonstop sanjam ruzno😟
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Dobro jutro cure, mi smo se vratili s pregleda...☺️
https://ibb.co/NmtCPw2
Raste bebica moja mala, maše rukicama.. izgleda kao medo. 🧸
Po UZV je čak i nešto veća u odnosu na zadnju M.
Uglavnom sve je uredu, hvala Bogu. Noćas sam tako loše sanjala da sam se bojala otići na pregled..
Za cca tjedan dana znat ćemo,između ostalog, jel curica ili dečko - meni je i dalje osjećaj da je dečko. ☺️
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Divna slikica, Rio 🙂 Sassy, super!
Snove neobične sam imala i ja ovu noc, to nema veze s vezom sta sam sanjala, i bas sam lose spavala, isprekidan san. I onda jos muz stavi svoju nogu preko mog trudnickog jastuka 🤔 Samo sam ju dole skipala...
Dobro jutro!
Rio, divna slikica! Drago mi je da je sve ok.
Snove i ja imam cudne, tuzne, nocne more, seksualne, svakakve 😂😂
Ja se taman spremam i odoh i ja na pregled! 🙂
Dobro jutro cure, mi smo se vratili s pregleda…☺️
https://ibb.co/NmtCPw2
Raste bebica moja mala, maše rukicama.. izgleda kao medo. 🧸
Po UZV je čak i nešto veća u odnosu na zadnju M.
Uglavnom sve je uredu, hvala Bogu. Noćas sam tako loše sanjala da sam se bojala otići na pregled..
Za cca tjedan dana znat ćemo,između ostalog, jel curica ili dečko - meni je i dalje osjećaj da je dečko. ☺️
Predivno
jedva čekam da ja svoju opet vidim, isto mislim da je dečkić i na sljedećem pregledu 12.2. bi mogla saznat
Sortiraj odgovore
Najstariji