Clio ne brigaj, nisam bila aktivana ali budem dopisala sve trudnice koje su prijavile trrmine taman nas se nakupilo pa cemo dodavati spolove kak sr budu otkrivali 🤭
Mene nije slala na briseve 🤷♀️
Joj cure uopce ne zelim istrazivat kolica, tu u tamo skicnem kad vi posaljete.. jos mi je dosta rano.. a ja kad uhvatim,, onda ne pustam! 😅😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja cu napraviti sad briseve i opet tamo oko 20.tt, al to cu privatno morati... Nakon prve trudnoce se bojim svega pa radije biti siguran. Ostali nalazi su mi dosli, sve mi je ok osim glukoze koja je malo povisena pa sam izbacila slatko, pijem vecinom vodu bar litru i pol na dan uz ostalu tekucinu i ne jedem poslije osam navecer iako mi se jede nenormalno 🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja cu napraviti sad briseve i opet tamo oko 20.tt, al to cu privatno morati… Nakon prve trudnoce se bojim svega pa radije biti siguran. Ostali nalazi su mi dosli, sve mi je ok osim glukoze koja je malo povisena pa sam izbacila slatko, pijem vecinom vodu bar litru i pol na dan uz ostalu tekucinu i ne jedem poslije osam navecer iako mi se jede nenormalno 🙄
Oprosti što pitam, ne moraš odg ako ne želiš.. Šta u prvoj trudnoći ti nešto nije bilo u redu sa brisevima?
Ja imam isto strahove zbog tih briseva. Frendica je ljetos u 24 tj puko vodenjak i rodila bebu koja je umrla nakon pola sata . I to sve jer je ona imala bakteriju a ginekolog je nakon pijenja antibiotika nije poslao na briseve i eto. Zato pitam jer ovaj moj nista totalno nezainteresiran.
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Ja mislim da sam prosle godine u proljece/ljeto radila sve te briseve, pa ne znam jel bi trebala opet? Bas cu ga pitati sta s tim. Prosli put mi je preko stomaka napravio uzv, dolje nista nije gledao. Bas sam trazila na njemackim stranicama, mislim da to ovdje nije pod obvezni pregled, samo ako platis.
Ja mislim da sam prosle godine u proljece/ljeto radila sve te briseve, pa ne znam jel bi trebala opet? Bas cu ga pitati sta s tim. Prosli put mi je preko stomaka napravio uzv, dolje nista nije gledao. Bas sam trazila na njemackim stranicama, mislim da to ovdje nije pod obvezni pregled, samo ako platis.
I ja sam u De. Svaki put provjeri pH rodnice, radila mi je briseve, jedan put i uzimanje uzorka za provjeru kancer celija. Iako abdominalno radi uzv, opet se moram skinuti jer odradi i pregled rodnice.. ali vjerujem da je to do prakse doktora.
Evo zene prijava novih tegoba!Znaci danas u setnji mi pocelo neko cudno pulsiranje u vagini, nije klasicna bol nego kao da me nesto bocka ali brzo je proslo. I sad naravno googlala, pise to je zbog pojacane cirkulacije i brzog rasta bebe. Reci cu ginekologu preksutra pa da vidim sto i on kaze.
I ja osjetim to svako toliko, kao nekakve munje koje prostruje kroz vagini, navodno je to najnormalnija pojava, ali definitivno sasvim čudan osjećaj.
Cure da li su vama radili briseve u ranoj trudnoći?
Meni je doktorica uzela briseve na prošlom pregledu, bila sam 14+4 tt
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
I ja sam u De. Svaki put provjeri pH rodnice, radila mi je briseve, jedan put i uzimanje uzorka za provjeru kancer celija. Iako abdominalno radi uzv, opet se moram skinuti jer odradi i pregled rodnice.. ali vjerujem da je to do prakse doktora.
Također kod mene, uvijek provjeri vaginalno pa abdominalno UZV. Isto tako i patronazna radila prosli put, bez UZV, samo slusanje bebinog srca.
A briseve sam radila na redovnoj kontroli cca 1mj prije trudnoce 🙂
I ja sam briseve radila u 8.mjesecu prošle godine i saf na pregledu mi je uzela za briseve.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Drage žene!
Evo mene nakon nekoliko mjeseci izbivanja. Neke su nam se stvari dogadjale na privatnom planu, preseljenje, promjene... uz sve to neka me anksioznost počela prati i uzela sam si pauzu od ekrana i guglanja kojekakvih simptoma.
Ali danas mi baš treba utjeha nekako...
Naime, 14.12. vadila sam krv za test na trombofiliju. Moja sestra imala je duboku vensku trombozu prije 6 godina i kada sam to spomenula doktorici, dala mi je uputnicu za testiranje.
Danas su mi u 9 navečer mailom stigli nalazi, baš kao šamar na svu anksioznost oko trudnoće koju u zadnje vrijeme osjećam...
Protrombin G/G homozigot divljeg tipa
FV Leiden G/G homozigot divljeg tipa
PAI-1 4G/4G mutirani homozigot
MTHFR C/T heterozigot
Uz to lagana deficijencija Proteina S: 67 (ref vrijednost je 70-123)
Opet manijakalno guglanje, spominjanje mrtvorodene djece, spontanih pobačaja u kasnijoj trudnoći... nazvala sam i prijatelja liječnika i po njemu to bi što prije trebalo regulirari Clexane injekcijama.
Jedva čekam jutro da sjednem na telefon i zovem ginekologicu... Baš me strah. Do sada je trudnoća uredna. Uzimam Euthyrox jer su mi se u trudnoći povisile vrijednosti TSH. Ne znam što da mislim, samo se užasno bojim da nismo zakasnili s terapijom antikoagulansima.
Evo, imajte me u mislima. Javit ću vijesti.
Reuben Pax - rođen 5.6.2021. 💛💛💛
Sortiraj odgovore
Najstariji