U kakvom ste stanju i odnosu s mokracnom besikom ? 😁 Ja sam imala i upalu ali bez obzira non stop je pritisak na besici jer mi je i trbuh jos nisko. Nekad sam mirna koji sat a onda kad se valjda tako namjesti, stvarno ne znam sta bih od sebe. Odem u wc iako znam da su tri kapljice u pitanju, o spavanju u komadu bar cijela tri sata, nema govora.
Mama mi kaze da je njoj cijelu trudnocu sa mnom bilo tako..
U kakvom ste stanju i odnosu s mokracnom besikom ? 😁 Ja sam imala i upalu ali bez obzira non stop je pritisak na besici jer mi je i trbuh jos nisko. Nekad sam mirna koji sat a onda kad se valjda tako namjesti, stvarno ne znam sta bih od sebe. Odem u wc iako znam da su tri kapljice u pitanju, o spavanju u komadu bar cijela tri sata, nema govora.
U kojem si tjednu sad? Ja sam odmah na pocetku cim sam saznala za trudnocu isla bas puno piskiti, budila se nocu. Ali se to smirilo vec u cca 9. tjednu. Bitno je piti sto vise vode, bez obzira na to, bas da se sprijece upale. Ja sam uzela i kapsule od brusnice, pa povremeno popijem.
Zene, jel znate neki prirodan lijek za glavobolju? Od jutros me bole vratne zile i glava, a inace imam problema i sa migrenama.
Popila sam pola tablete paracetamola, vode, caja, izasla malo prosetat, i sad opet boli.
Zene, jel znate neki prirodan lijek za glavobolju? Od jutros me bole vratne zile i glava, a inace imam problema i sa migrenama.
Popila sam pola tablete paracetamola, vode, caja, izasla malo prosetat, i sad opet boli.
i ja isto, i mažem onda eukaliptus mast i tako svašta nešto od paracetamola nemam ništa..
pitala sam doktoricu što misli o brufenu, rekla je da ga u krajnjoj nuždi mogu popiti...
također mi je rekla da uzimam svaki dan magnezij, sad mi nisu papiri tu ne znam jel rekla 2x150 ili tako nešto
najviše mi pomaže boravak vani i svakodnevne šetnje..kada preskočim koji dan šetnje odmah me zaboli i onda krenu torture sa svime...
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ne znam prirodan, ali zvala sam babicu nekidan u bolnici (one su inace dosta sklone prirodnom) i rekla mi je da ne budem sasava, da popijem gram paracetamola i olaksam si zivot. Bas me jako smirila da to nikako nije lose za bebu i da je najlosije da mene toliko boli, jer mi danima nije prestajalo.
Kakav ti je tlak? Moze i od niskog tlaka biti glavobolja, ali mozda ne ako si i prije imala migrene. U svakom slucaju, mozes udariti po slanom :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Teja1408meni su rekli da još ne bi terapiju jer nije bezazlena u trudnoći, prolazi posteljicu i rizično je za bebu. Da, bolje je nizi nego visi tsh u trudnoći ali terapija za visi tsh ne steti bebi…
Miska Da, ne bi se ja brinula da mi je malo ispod ref.vrijednosti ali prije 2 tjedna aa bio 0.23 a sad je već puno nizi…
Sassida, i ja pazim da ne unosi namirnice koje ubrzavaju rad štitnjače. A prenatale sam kupila bez joda😯 Mislila sam da ne bih smjela jer je toliko nisko. Pitat ću dr. Za 7 dana imam kontrolu.
Hvala svima na dobrodošlici i na savjetima, malo je lakše kad znam da vas ima još I da je sve u redu. :)
Drzim fige da se i meni i tebi to popravi sto prije 🤞🏼 bit ce sve dobro 😊
Naidji u Potpomognutu oplodnju vol. 4
Bas su te nedavno cure koje su dugo na forumu spomenule i vjerujem da bi im tvoja prica bas bila vjetar u ledja 🥰
Evo me, uff nisam stigla pisati od posla danas. Dali su mi jelovnik zbog kilaže, mislim da je rekla da je to za dijabetes inače. Baš sam mami čitala pa je rekla da je to zastarjelo skroz, ali par dana ću po njemu pa ću malo svoje improvizirati. Ja inače svaki dan kuham i mislim da se ok hranim. Negdje sam između tradicionalnog dalmatinskog i modernijeg zdravijeg đira. Ima dosta ribe. Vani jedem jako rijetko, od fast fooda samo svoju pizzu. Moj problem su zdravstveni problemi zbog kojih jako lako dobijem kilažu i jako malo kretanja u zadnje vrijeme. I ko što sam rekla folat i pušenje. Htjela bi se kontrolirati, ali ja se nekad osjećam da ću se srušiti ako ne pojedem i bude mi baš slabo. Volim da mi je dala dijetu da se lakše kontroliram. Mislila sam da ću bar u trudnoći u miru jesti kad ono gore nego inače 😂
Inače meni se trbuh baš vidi i svi su me na poslu skužili samo me još nisu direktno pitali negp okolišaju, a ja se samo smješkam i šutim 😂
U kojem si tjednu sad? Ja sam odmah na pocetku cim sam saznala za trudnocu isla bas puno piskiti, budila se nocu. Ali se to smirilo vec u cca 9. tjednu. Bitno je piti sto vise vode, bez obzira na to, bas da se sprijece upale. Ja sam uzela i kapsule od brusnice, pa povremeno popijem.
Ja sam u 19. sedmici ali uvijek je isti pritisak, jer i bebu ja osjecam skroz nisko. Pijem stvarno puno, jos i nisam neki tip da unosim puno tecnosti ali kad znam da moram.. valjda se podigne kasnije ili ce biti tako nisko. Ne znam ni sama :D
Ja cu valjda zadnja saznat spol 😩 U 22.t na slijedećem pregledu.. Do tad sam uvjerena da je curica 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji