Samo pišite dojčerice naše i mi ćemo od vas svašta naučit! Meni ne smeta, sve smo mame u kojoj god državi.
Cure preslatki su vam stomaci, a Bojana ti si zgodna ženska, ko bi rekao da si i trudna! 😊
Moj je otprilike kako kod ane.b!
Pa kad se mi u dan pratimo sad kad vidim tvoju vremensku traku 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Rio, nazalost nemam iskustva. A sta kaze zeljezo ovaj put? Jesi pila neku terapiju u međuvremenu?
Jel vam na svakom pregledu vade krv? Meni na zadnjem samo tlak mjerili (12tt)...bas me zanima kako će biti sad u cetvrtak
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Samo pišite dojčerice naše i mi ćemo od vas svašta naučit! Meni ne smeta, sve smo mame u kojoj god državi.
Cure preslatki su vam stomaci, a Bojana ti si zgodna ženska, ko bi rekao da si i trudna! 😊
Moj je otprilike kako kod ane.b!
Hvala na komplimentu Mallla 😘😉😃
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ovako kod mene izgledaju pregledi: dolazim, mokrim u posudicu, med.sestra testira proteine u urinu, stajem na vagu, mjerim tlak i ulazim kod dr. Kratak razgovor sa dr., vaginalni pregled, a onda na uzv. Nakon toga zapisivanje podataka, razgovor s dr. I odlazak kući. Krv sam vadila na drugom pregledu, i mislim da oko 20og tjedna ide OGTT.
url=https://lilypie.com]
Jel vam na svakom pregledu vade krv? Meni na zadnjem samo tlak mjerili (12tt)…bas me zanima kako će biti sad u cetvrtak
Ja mislim da sam krv vadila na 2.pregledu i zadnji put kad sam radila kombinirani. Svaki put mi mjeri tlak, tezinu i dajem urin na probu
Cureee, ja vas ne mogu vise pohvatati!! 😂😂 ja sem fkt po cijele dane na poslu pa ne stignem niš pisati, ali citam sve unazad pa se malo ubacim.
Njemice - samo pišite! Ja sam zapravo Njemica, rođena u Augsburgu i živjela tamo 13 godina i vratila se sa svojima onda u RH. Pa ja sama planiram stvari naručivat iz Njemačke! 🥰
Ja dam definitvno i dalje za stokke kolica, time da sam gledala u magicbaby i slabo imaju uopće ista vise na lageru jer će navodno do 5.mj izac nova kolekcija. Strpit ću se pa radije novi model kupiti. 😇
Sto se tiče AS, htjela sam Jolie 360 i spin. Ima jako dobre ocjene na ADAC, ali sam se onda sjetila da ionako moram jaje od stokke kupiti (koje također ima dobre ocjene) pa mi je puno pametnije kupiti AS kada beba bude veća pa uzeti neka do 4 godine. Ali imam onda još dosta vremena za razmisliti. ☺️
Meni je idući pregled tek 4.2. - treba dočekati. A da ne pričam o niftyu. Radila u cetrvrak, nekako se nadam / očekujem da bi rezz trebali stići ili sutra ili u srijedu. 🤗
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
I meni na drugom pregledu vadili krv to je bilo 8tt. Eto prošli put samo tlak..čak me ni vagali nisu s obzirom da su primijetili već na drugom pregledu da sam gubila na težini zbog strasnih mucnina 🤷🏼♀️ samo tlak i brzinski 2min uzv...rekli su mi u 20tt ide veliki uzv i u 3.mj ću morati piti ono čudo (nez kako se točno zove) pa kao morati čekati pa da mi vade krv i provjere secer...ne znam
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Drage djevojke...
Citam vas vec skoro dva mjeseca i stalno me strah javiti se i pridruziti ovdje - u Engleskoj, gdje trenutno zivim, prvi pregled kod lijecnika bude u 12.tjednu (cini se slicno gorespomenutoj Svedskoj) pa nekako sa strepnjom cekam da to prodje. Medjutim ovaj vikend sam na UZV prije Harmony testa vidjela kako dijete lupka nogicama i sad mi je stvarnije... Ovdje zaista ima malo pregleda (samo 2 UZV: 12TT i 20TT) tako da sam vam zahvalna jako sto pisete kako vodite trudnoce u HR jer onda malo privatno popratim po vasim rasporedima. Ako ima drugih trudnica u UK, pliz javite se, dosta sam zbunjena i NHS sistemom i generalno, prva trudnoca je zbunjujuca...
U svakom slucaju, citamo se pisemo si - hvala vam sto ste me i ne znajuci puno puta u zadnjih mjesec i pol dana smirile i informirale. Nadam se da cu biti korisna clanica foruma :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Rio, nazalost nemam iskustva. A sta kaze zeljezo ovaj put? Jesi pila neku terapiju u međuvremenu?
Željezo dobro i to bez tableturina. Cikla, raštika, grožđice 🤣
Samo nečural bajo moj..haha. Vidjet ću bas sutra s dr šta ćemo s tom štitnjačom. Prevelika razlika u nepunih mj dana 🤷🏻♀️
Joj sto je meni muka danas majko moja.... 🥴🥴
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Sortiraj odgovore
Najstariji