Tweetyca, Island bi rado posjetila, trebalo bi loviti period kad ima sanse vidjeti auroru borealis.😍 No, sjever me ipak manje vuce od toplih krajeva, Afrike, Azije. Voljela bih provesti par mjeseci putujuci po Americi. Na porodiljnom jedino imam sanse jer inace ne mogu dobiti toliko dugi godisnji odmor! U kojoj drzavi zivite? Spominjala si nekih 100 dana do djetetove 12.g. I meni je bitnije ovo vrijeme koje cemo imati za provesti zajedno od novca, nikad kasnije necu toliko vremena imati.
Malo da skrenem temu kratko, isprike. Jel netko od vas dva puta vadio hormone štitnjače?
Pisala sam već o tome kako mi je TSH bio 4,2. Poslala me na dodatne pretrage, ali zbog krvarenja i mirovanja nisam mogla ići. Danas ponovno izvadila i TSH mi 1,3. Jel moguća tolika razlika bez terapije i u svega mj dana? 😶
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
https://ibb.co/vQPRdq8 evo i moj rrbuh stalno raste i sve me stisce i strah me sjedit pogrbljeno i tako ugl.mukr ali slatke:).Sutra imamo pregeld nadam se da cemo moci vidjeti spol ili je jos prerano? Sretno svima na pregledimaa❤
Mozda i nije prerano, jedino ako beba ne sakrije 😅 Ako ne bude skroz vidljivo nece ti nista ni reci. Nekome vide ranije, nekome kasnije. Ovisi o aparatu, kako se beba namjesti i iskustvu dr.
Vecinom govore oko 20. tt. kad rade i onaj detaljni uzv.
Hocete vi raditi i taj 2.screening?
To spada u ona 3 bitna UZV, kada uvijek rade detaljni screening. Znaci oko 10., 20. i 30. tjedna se sve detaljno gleda, ostale UZV naprave brzinski da vide duzinu bebe i da srce kuca. Ja cu raditi svaki put.
Malo da skrenem temu kratko, isprike. Jel netko od vas dva puta vadio hormone štitnjače?
Pisala sam već o tome kako mi je TSH bio 4,2. Poslala me na dodatne pretrage, ali zbog krvarenja i mirovanja nisam mogla ići. Danas ponovno izvadila i TSH mi 1,3. Jel moguća tolika razlika bez terapije i u svega mj dana? 😶
Vecinom u trudnoci TSH raste, pogotovo bez terapije. Mislim da je sve moguce jer hormoni luduju. Provjerite definitivno sa doktoricom. Mozda cete opet vaditi krv da potvrdi to.
Miska da to sam i ja negdje procitala ili cula i mislim da i je tako, znaci pravo na porodiljni svakako imam, a zdravstveno ako nikako drugacije ici ce preko muza🤷🏼♀️
Hvalaa puno😘😘
Zdravstveno mozete sigurno preko muza, za sebe i bebu.
Nema na cemu. Sto prije mozete se prijavite pa cete vidjeti tamo sta kazu. I pitajte u zdravstvenom.
Pozdrav curke. Slabo pisem ali vas stalno citam. Prosli put sam pisala kako sam stalno u nekoj panici ovo ono, inace imam problem s anksioznoscu tako da je panika kod mene malo tezi slucaj. Ali evo nakon (dobronamjernog) spotanja od strane vas 😂😂, stvarno sam unazad par dana poslozila neke stvari u svojoj glavi i stvarno se nastojim sto manje opterecivati sa svime vec jednostavno uzivati u svojoj trudnoci. Sutra imam pregled i nadam se da cu otkriti je li decko ili curica. ☺️
Bravooo! Sretno sutra na pregledu i čekamo lijepe vijesti!
url=https://lilypie.com]
Ja imam pregled u srijedu, jedva čekam jer nisam bila već mjesec dana. Bila sam mirna dok nisam počela čitati ovdje kako svi osjećate nekakve kvrge, titraje, a ja apsolutno ništa od toga, nadam se da je unatoč tome sve ok.
Što se kolica tiče, ne mislim ih kupovati do kasnog proljeća ali to ne znači da ne bacim oko što se nudi na tržištu, i trenutno su mi favorit Nuna Mixx Next, što se u slijedećih 4 mjeseca može još 100 puta promijeniti
Ma ne brini za to, normqlno je osjetiti nakon 20og tjedna pa i kasnije pogotovo u prvoj trudnoći. I ovisno gdje je posteljica i koliko masnog tkiva imas na trbuhu ma 100 sitnica...uglavnom nemaš brige!
Samo pišite dojčerice naše i mi ćemo od vas svašta naučit! Meni ne smeta, sve smo mame u kojoj god državi.
Cure preslatki su vam stomaci, a Bojana ti si zgodna ženska, ko bi rekao da si i trudna! 😊
Moj je otprilike kako kod ane.b!
https://ibb.co/vQPRdq8 evo i moj rrbuh stalno raste i sve me stisce i strah me sjedit pogrbljeno i tako ugl.mukr ali slatke:).Sutra imamo pregeld nadam se da cemo moci vidjeti spol ili je jos prerano? Sretno svima na pregledimaa❤
Mozda i nije prerano, jedino ako beba ne sakrije 😅 Ako ne bude skroz vidljivo nece ti nista ni reci. Nekome vide ranije, nekome kasnije. Ovisi o aparatu, kako se beba namjesti i iskustvu dr.
To spada u ona 3 bitna UZV, kada uvijek rade detaljni screening. Znaci oko 10., 20. i 30. tjedna se sve detaljno gleda, ostale UZV naprave brzinski da vide duzinu bebe i da srce kuca. Ja cu raditi svaki put.
Pa da... Uglavnom, dobila sam listu sa terminima pregleda i na svakome pise kad imam koji screening. Ali taj screening u 1.tromjesecju je zapravo kombinirani test i sastojao se od detaljnog pregleda i vadenja krvi. I pitala me da li zelim to ili ne. Pristala sam posto je je rijec o detaljnijem UZV. Sad bas u cetvrtak cu pitati jel to opet isto ili mogu preskociti?
Pa da… Uglavnom, dobila sam listu sa terminima pregleda i na svakome pise kad imam koji screening. Ali taj screening u 1.tromjesecju je zapravo kombinirani test i sastojao se od detaljnog pregleda i vadenja krvi. I pitala me da li zelim to ili ne. Pristala sam posto je je rijec o detaljnijem UZV. Sad bas u cetvrtak cu pitati jel to opet isto ili mogu preskociti?
Na knjizici pise 2. screening 19. - 23.tt. Meni ce iduci tjedan raditi obican uzv, a u 2.mj. screening.
Sortiraj odgovore
Najstariji