Ispricavam se sto skacem s teme na temu, ali jucer je bilo dosta teskih tema i propustila sam zahvaliti Mallloj na hrpu korisnih savjeta koje je dala u vezi opreme za bebu, sto je pogotovo vazno nama koje prvi put kupujemo.😊😊 Ja sam si sve spremila da mogu procitat kad mi zatreba, jer vec sad sam vracala 15tak stranica unazad da nadjem😅😊
Super na pregledima 🥰🥰🥰
Ja gledam jesam na dobrom forumu, ajme koliko stranica za pročitati.. Žao mi je da je došlo do konflikta, al valjda mi žene moramo tako. 😂 Mislim da je došlo do nesporazuma i da nitko nije mislio da žene koje odluče ići na nifty ili bilo šta slično da misli pobacit u slučaju neg rezultata... Ali nećemo o tome. ❤️
Hvala Malla na uputama, valjda ću ih uspjeti naći 😂😂
Tko ima danas pregled, sretno svima 🥰
I još saaaaaamo maaalo i u pon pregled.
Žene, sinoć sam osjetila prvi put bebu 🤩🤩🤩
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Nema na čemu cure, kada dođemo do kupovanja opet ćemo svi komentirati i iznjeti znanja/iskustva. Pogotovo kad dođemo do stvari potrebnih za prve dane, torba za bolnicu i slično.
Nećemo nigdje od tu ići tako da bit će vremena za sve, a i tema ima koliko hoces.
Ja sam zaključila da povračam četvrtkom 🤣🤣 zadnj8h misec dana svaki četvrtak je moj....sinoć sam doslovno trčala u wc i jedva stigla. Znači 2mj se nisam najela ko čovjek i više mi je preko glave!
url=https://lilypie.com]
Pozdrav zene, inace sam na temi potpomognuta, ali vidim da Samoja ima par nedoumica oko Down sy, pa sam navratila samo da kazem par stvari. 😊 ja imam seku s Down sy, mama je imala 24 g kad ju je rodila. Down sy je genetski, tj kromosomski poremecaj, ali u 95-96% slucajeva je slucajan, nenasljedan. U malom broju slucajeva je nasljedan. Moji roditelji su isli na ispitivanje kad se seka rodila da vide je li nasljedni oblik i nije, ali sam ja svejedno otisla na Nifty (jer zelim biti spremna za slucaj ako je Down kad rodim ja sam osoba koja se za sve voli unaprijed pripremiti😊) i sve je u redu, nosim curicu, sad sam u 17.tt. Down sy jednostavno najcesce nastane kao greska tijekom podijele stanica, najcesce u jajnoj stanici i postoji klasicni oblik gdje svaka stanica ima 3 kromosoma na 21.kromosomu(95-96%) , mozaicizam gdje neke imaju 3, a neke 2 kromosoma (1-2%) i translokacija gdje se dio kromosoma odvoji i zakaci za drugi kromosom (2-3%). Eto nadam se da sam malo pomogla i zelim vam svima ugodne trudnoce i bebice bez teskoca🥰 i nemojte se svadati, tu ste da jedne drugima budete podrska😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Super na pregledima 🥰🥰🥰
Ja gledam jesam na dobrom forumu, ajme koliko stranica za pročitati.. Žao mi je da je došlo do konflikta, al valjda mi žene moramo tako. 😂 Mislim da je došlo do nesporazuma i da nitko nije mislio da žene koje odluče ići na nifty ili bilo šta slično da misli pobacit u slučaju neg rezultata… Ali nećemo o tome. ❤️
😍 Jel bila ribica? Ajme jedva cekam da pocnem osjecati bebu 🥰
Jel moze netko rec kakve veze ima ako je posteljica sprijeda? Znaci da cu kasnije osjecati pokrete bebe? Ili to nema veze?
Opaaa Mirjammm…haa nek su se isprsili…sad je tvoje samo izabrati…auuu gušta 😁
Al slatki su bili hahah... Htjeli su me dovest pred gotov cin a ja ko za vraga jucer krenula sestru ispitivat nesto za autosjedalicu pa su se prepali da vec kupujem kolica i morali su mi rec sto me ceka pod drvcem ❤️
Super na pregledima 🥰🥰🥰
Ja gledam jesam na dobrom forumu, ajme koliko stranica za pročitati.. Žao mi je da je došlo do konflikta, al valjda mi žene moramo tako. 😂 Mislim da je došlo do nesporazuma i da nitko nije mislio da žene koje odluče ići na nifty ili bilo šta slično da misli pobacit u slučaju neg rezultata… Ali nećemo o tome. ❤️
😍 Jel bila ribica? Ajme jedva cekam da pocnem osjecati bebu 🥰
Jel moze netko rec kakve veze ima ako je posteljica sprijeda? Znaci da cu kasnije osjecati pokrete bebe? Ili to nema veze?
Pa nekako mi se činilo da je možda rano da osjetim, ali baš sam se primirila na lijevom boku i samo odjednom osjetim onako da se nešto događa kao mali trzaj. I kažem mužu ajmeee pa ovo valjda nisu crijeva mislim da je beba 😂😂😂 I njegova reakcija: odmah me zagrlio i rekao Bože blagoslovi našu bebu. 🙈💓
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Pozdrav zene, inace sam na temi potpomognuta, ali vidim da Samojaima par nedoumica oko Down sy, pa sam navratila samo da kazem par stvari. 😊 ja imam seku s Down sy, mama je imala 24 g kad ju je rodila. Down sy je genetski, tj kromosomski poremecaj, ali u 95-96% slucajeva je slucajan, nenasljedan. U malom broju slucajeva je nasljedan. Moji roditelji su isli na ispitivanje kad se seka rodila da vide je li nasljedni oblik i nije, ali sam ja svejedno otisla na Nifty (jer zelim biti spremna za slucaj ako je Down kad rodim ja sam osoba koja se za sve voli unaprijed pripremiti😊) i sve je u redu, nosim curicu, sad sam u 17.tt. Down sy jednostavno najcesce nastane kao greska tijekom podijele stanica, najcesce u jajnoj stanici i postoji klasicni oblik gdje svaka stanica ima 3 kromosoma na 21.kromosomu(95-96%) , mozaicizam gdje neke imaju 3, a neke 2 kromosoma (1-2%) i translokacija gdje se dio kromosoma odvoji i zakaci za drugi kromosom (2-3%). Eto nadam se da sam malo pomogla i zelim vam svima ugodne trudnoce i bebice bez teskoca🥰 i nemojte se svadati, tu ste da jedne drugima budete podrska😊
Hvala ti! Upravo tako... Neznam ja te profi izraze, pa onda ni lijepo objasniti...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Tako je Tuma! 💜 hvala sto si navratila i neke stvari razjasnila. 🤗
Ja se također nadam da je sad sve riješeno, i nadam se da će bit još puuuuno price o odjeći, opremi i slično jer sam stvarno neznalica.
Mene je noćas ubilo desno rame. ☹️ Baš je bilo grozno. Čak sam neofen popila jer nisam imala druge opcije. Valjda sam se zalezala. Stvarno nisam inače mimoza, ali ovo je bilo bas strašno, skoro sam počela plakat od bolova. Ne znam jel koja od vas imala takve probleme?
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Tako je Tuma! 💜 hvala sto si navratila i neke stvari razjasnila. 🤗
Ja se također nadam da je sad sve riješeno, i nadam se da će bit još puuuuno price o odjeći, opremi i slično jer sam stvarno neznalica.
Mene je noćas ubilo desno rame. ☹️ Baš je bilo grozno. Čak sam neofen popila jer nisam imala druge opcije. Valjda sam se zalezala. Stvarno nisam inače mimoza, ali ovo je bilo bas strašno, skoro sam počela plakat od bolova. Ne znam jel koja od vas imala takve probleme?
Nisam imala problema s ramenom, al sinoć nisam mogla spavat jer mi osmica ( koja je napola narasla i već par godina ne mrda) ali je odlučila nastaviti rasti, znači cila desna strana glave mi je 'trnila', tako da eto meni raste zub u 31.godini 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji