Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    17. Prosinac 2020. 21:09

tweetyca

Lullaby

Kakvi su to dani beba? Di? Ništa ne znam 😄

Vidim ti potpis pa imam pitanje! I trudnicki mozak jer sam zaboravila da li si vec pisala o tome, oprosti. Jesi vec bila na pregledu i da li se sve vidjelo okej? Mene je strah da idem prerano i da cu bit razocarana, ali gin ne radi sljedece 2tj, a moram putovat nakon Bozica pa hocu provjerit da li smijem

Bila sam u utorak. Vidjelo se sve i čuli smo otkucaje 😊  Brinula sam se hoće li sve biti ok i baš su me preplavile emocije kad smo čuli srce. Nisam očekivala tako rano. Bebica ima 27 mm. Kad gledam po ovim aplikacijama ne poklapa se baš jer je u app puno više.

Lullaby
    17. Prosinac 2020. 21:14

Idem baciti oko da dane beba. Baš mi treba zanimacija 😊 Ja sam na odvikavanju od cigareta i baš teško izdržavam. Čekam dan kad neću misliti o njima po cijeli dan 😔 Ima li koja mama da je sada prestala pušiti? Kako vam ide?

ana0310
    17. Prosinac 2020. 21:17

Lullaby

Idem baciti oko da dane beba. Baš mi treba zanimacija 😊 Ja sam na odvikavanju od cigareta i baš teško izdržavam. Čekam dan kad neću misliti o njima po cijeli dan 😔 Ima li koja mama da je sada prestala pušiti? Kako vam ide?

Ja sam.prestala pusiti cim sam saznala S POL MUKE! Znaci sokirana sam bila kolko lako sam.prestala, a nije da sam malo pusila 😅

2021. M 💗

Mallla
    17. Prosinac 2020. 21:18

Cure čestitam na dobrim pregledima! Neka ste mi žive i zdrave, vi i bebice.
    Ja znam curu kojij je nifty pokazalo anomaliju a amnio rekla da j3 sve ok...eto i to se događa...imala je misec dana razbijanja glave.
    Ali pliz pliz možemo li stat s prepirkama....
    Počinjem mislit da je tu zalutao troll.
    Tema je otvorena da zajedno dočekujemo naše bebe, ne da se svađamo, ne da tučemo po negativi već da imamo opušteno mjesto...pa i kad su loša iskustva u pitanju n3mojmo 5 dana pilat po tome...pliz!

url=https://lilypie.com]

coco
    17. Prosinac 2020. 21:21

Lullaby

tweetyca

Lullaby

Vidim ti potpis pa imam pitanje! I trudnicki mozak jer sam zaboravila da li si vec pisala o tome, oprosti. Jesi vec bila na pregledu i da li se sve vidjelo okej? Mene je strah da idem prerano i da cu bit razocarana, ali gin ne radi sljedece 2tj, a moram putovat nakon Bozica pa hocu provjerit da li smijem

Bila sam u utorak. Vidjelo se sve i čuli smo otkucaje 😊 Brinula sam se hoće li sve biti ok i baš su me preplavile emocije kad smo čuli srce. Nisam očekivala tako rano. Bebica ima 27 mm. Kad gledam po ovim aplikacijama ne poklapa se baš jer je u app puno više.

Kako 27 mm? To je velicina za bebu od 9-10 tjedana
    Moji su na 7+5 bili 1.05 i 1.12 cm 

Mallla
    17. Prosinac 2020. 21:27

Opaaa Mirjammm...haa nek su se isprsili...sad je tvoje samo izabrati...auuu gušta 😁

url=https://lilypie.com]

Lullaby
    17. Prosinac 2020. 21:27

coco

Lullaby

tweetyca

Lullaby

Bila sam u utorak. Vidjelo se sve i čuli smo otkucaje 😊 Brinula sam se hoće li sve biti ok i baš su me preplavile emocije kad smo čuli srce. Nisam očekivala tako rano. Bebica ima 27 mm. Kad gledam po ovim aplikacijama ne poklapa se baš jer je u app puno više.

Kako 27 mm? To je velicina za bebu od 9-10 tjedana
    Moji su na 7+5 bili 1.05 i 1.12 cm

Ajme krivo sam napisala, sorry. 2,7 mm, a ne 27 mm.

Lullaby
    17. Prosinac 2020. 21:35

ana0310

Lullaby

Ja sam.prestala pusiti cim sam saznala S POL MUKE! Znaci sokirana sam bila kolko lako sam.prestala, a nije da sam malo pusila 😅

Jooj ja stalno mislim o njima i baš mi fali. Valjda će uskoro proći ta kriza da ne razmišljam o njima jer stvarno puno snage ulažem da ne pušim. Jedva čekam da mi postane normalno bez njih.

Aneee
    17. Prosinac 2020. 21:38

Ja sam pusila prije T....ali sad mi se tako gade...I ako osjetim da netko u mojoj blizini smrdi na cigarete odmah povracam 😅😅  znaci brzo je prošla želja 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Embarasada
    17. Prosinac 2020. 21:40

tweetyca

Kako opsezan post Mallla, morat cu to spremit negdje!!!
    Mi smo na drugom katu bez lifta, tako da mislim da ce prioritet bit sto laksa kolica, ili cu ostavljati onaj donji dio u spremistu a gornji dio kolica u stan.

Ne zaboravi da moras teglit i bebu na drugi kat. Ako imaš spremište to ti je odlično, ja bi ti cak savjetovala da strpas neku nosiljku u kolica, bebu premjestis a kolica da uvijek stoje u spremištu. Svaki dio od kolica ti imas negdje 6,7 kila plus beba plus torbe (nedajboze da kupiš nesto u ducanu)... ima i bas laganih kolica, raspitaj se, sve samo da ne teglis. Nekad je s bebom teško izac van i kad nemaš takvu prepreku, tako da si je bolje sve maksimalno olakšati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.