Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Susika
    18. Prosinac 2020. 11:11

Clio35

Cureee evo nas napokon sa pregleda!!! Pregled je super prošao. Srce kuca, veliki sam 7 cm i maše rukicama i nogicama. Sad smo u 13 tt. Po ZM je 13+6 ali je ovulacija bila kasnija tako da sam 13ttJoš nije sigurna ali čini joj se da je dečkić. Toliko sam u šoku od sreće da vam nemogu opisati. Nuhalni je odličan i sve je na svom mjestu. Pitala me za Nifty ali nemogu sw nikako odlučiti. Stvarno neznam sto da radim

Bravoo, čestitkee

• Evana
    18. Prosinac 2020. 11:12

Clio35

Cureee evo nas napokon sa pregleda!!! Pregled je super prošao. Srce kuca, veliki sam 7 cm i maše rukicama i nogicama. Sad smo u 13 tt. Po ZM je 13+6 ali je ovulacija bila kasnija tako da sam 13ttJoš nije sigurna ali čini joj se da je dečkić. Toliko sam u šoku od sreće da vam nemogu opisati. Nuhalni je odličan i sve je na svom mjestu. Pitala me za Nifty ali nemogu sw nikako odlučiti. Stvarno neznam sto da radim

clio baš mi je drago! znam da si jedva čekala na uzv. čestitam  

18. Prosinac 2020. 11:17

MrvicaH2000

Drage moje, imam pitanje i ne mogu si pomoci… ovako moja situacija,
    Prije dva tjedna sam isla kod ginekologa zbog simptoma trudnoce i kasnjenja menstruacije i trudna sam. Receno mi je da na ultrazvuku se vidi plod ali jako jako malo da je tek pocetak trudnoce, doktor mi je dao vitamine folne kiseline da pijem… jucer sam bila na drugoj kontroli i na ultrazvuku doktor ne moze naci bebu🙄… izvadio mi je krv danas ce mi javiti nalaze… ali meni nije jasno kako je prosli put vidio pocetak trudnoce i maleni plod a jucer ne moze pronaci bebu??? Zanima me je li to moguce u slucaju da je ovulacija bila kasnije ili sta? Jer je rekao a i sama sam citala da je bilo zena kojima se plod vidio sa 9+ tt… meni je rekao da nije siguran da li sam u 6 ili 7 tt
    Nista mi nije jasno… molim pomoc😪😪

Ako ti je dokt prije dva tjedna vidio plod a sada ne vidi ništa, to ne može imati nikakve veze sa kasnijom ovulacijom, u obrnutom slučaju bi moglo imati veze. Mislim da je bolje da pričekaš nalaze krvi, jer možemo svašta samo nagađati. 

Hedwig.Z
    18. Prosinac 2020. 11:18

Super za preglede!! 🤗🤗🤗

18. Prosinac 2020. 11:18

Drago mi je cure da su pregledi prošli dobro 😊😊

18. Prosinac 2020. 11:35

tweetyca

Ja s pregleda, sve izgleda super. Vidili smo plod i culi srce 🥰

☺️ Divno! 

Mallla
    18. Prosinac 2020. 12:09

Hmm bol u ramenu najčešće želudac ili vratna kralježnica, al ne bitno bitno da je prošlo!
    Matea e nisi jedina, u 1 T mi je krenila rast jedna osmica koja malo raste malo pauzira i sad u 2T je opet odlučila da bi mogla još rast pa je krenula i druga...dakle sve kontam kako ću morat kodbzubara jer zadnji put mi je on morao malo rezati da ona može izbit...dakle katastrofa. Suosjećam!
    Clio predivne vijesti ❤ samo neka tako nastavi!
    Twety i druge cure s pregleda drago mi je da su prošli dobro pregledi!
    Moj je u ponedjeljak i već me hvata neki glupi strah, standardan za pred pregled i jedva čekam da mi kaže sve je u redu!
    Mučnine mi još nisu prestale a to čekam više nego porod 😄

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    18. Prosinac 2020. 12:12

Divno za preglede, cestitam! 😍
    I za prvo osjecanje pomaka bebice isto! ❤
    Za ono s tepisima i play matsima - citam i citam i da, sve me vise vuce ipak na nesto perivo i lako sklopivo, a estetski lijepo...sve nesto sta nema kod nas nego na stranim stranicama. Super je savjet Ikea, ta podlogica mi se cak i sviđa i periva je u perilici. Hvala! 🤗

Bojana2017
    18. Prosinac 2020. 12:27

Čestitam cure na super pregledima. Ja sam jutros radila Panoramu, sad čekanje, ali iskreno nisam zabrinuta, bar ne još, s obzirom da mi je jučerašnji UZV super prošao i da je bebica mahala i da je sve OK. 
    Ja sam u pripremama za treći rođendan svoje princezice  ❤️❤️🥰🥰🥰

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Ivo& Ivana💙♥️
    18. Prosinac 2020. 13:21

Hvala vam 🥰🥰🥰. Tweety bravo za pregled. Šaljem veliki zagrljaj ♥️♥️

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.