Clio35 i Tweetyca bravo na super pregledima. 😍😍😍 bas mi je drago. Evo i moj pregled u utorak odmah u 9 h. Sretna sam sto je ovaj put ujutro pregled - nema cijeli dan iščekivanja. 😇
Kaca12 hvala na odgovoru, nadam sa da će proći samo od sebe. 😊
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Cure,odrađen nifty jutros.. sad ću izluditi dok ne dođu rezultati..🙄
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Cure,odrađen nifty jutros.. sad ću izluditi dok ne dođu rezultati..🙄
Sretno! Nemoj se brinuti toliko, test ce vrlo vjerojatno biti ok. Ako ces tako razmišljati onda se mozes svega zivog bojati i izluditi oko svega... svasta nas jos ceka kao trudnice i mame, puno izazova, treba trenirati stalozenost :) radije se veseli što ces najvjerojatnije dobiti povoljan rezultat testa i biti mirna u tom dijelu.
Monika1011 šta ti je ginekolog rekao od bi trebala dobit rezz? Znam da piše 10 dana, ali znam da su neki pisali da je u pravilu kraće. Bas me zanima je li ti rekao kako dolazi prema njegovom/njezinom iskustvu.. ☺️ Ma bit će sve dobro - uopće sa ne brini! 🤗🤗
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Nina27 rekli su mi oko 7 dana.. nadam se samo da ce doci prije nove godine,da budem na miru..
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Monika1011 Ma hoće sigurno ako si radila sad već!! :) nema sumnje. Dosta njih je reklo da je nifty došao čak nakon 5 dana jer imaju tu laboratorij. Tak da nemaš brige. 🤗😍 ja radim 22. pa živim u nadi da će doc prije nove godine. 🙊 bas javi kad stigne da vidim jel ja trebam odmah odustat od svoje nade. 😂 gle, bar će nam sad biti lakše ne misliti o tome kad smo skroz u blagdanskom moodu. 💜
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Cure čestitam na dobrim pregledima. 💞💞
Malla znači nisam jedina, moja se doslovno 5 godina nije pomakla s mjesta i sad je baš krenila 🤷
Cure drago mi je zbog pregleda da su svi dobri 😊😊
Nego jesu kog popustile mucnine? Mene jos ne ja sam uzas eto...pokušala sam pauzu od cepica napraviti jer sam postala lagano imuna na njih i povracala bih par puta na dan uz čepiće... pa sam jučer napravila pauzu i onda sam citav dan provela povracajuci a danas doslovno sta god bi stavila u usta odmah bi izašlo...tako da sam opet počela s njima jer bar koliko toliko pomognu 😔
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Vauu baš ste se raspisale danas 📖📖📖
Moj pregled je danas super prošao, sve je hvala Bogu u redu, trudnoća je i ovdje veća za 5 dana. Doktor je obavio baš detaljan UZV i sada 10-ak dana čekamo rezultate panorame.
Ja sam nakon pregleda osjećala baš kao veliko olakšanje, ali cure moje po drugi put u tjedan dana vadim krv i krv neće iz mene. U drugom pokušaju nekako uspjeli. Mislim da mi je to od straha prije pregleda, ili ustvari nemam pojma što mi je.
Orhideja, kada ti je predviđeni termin?
Prema potpisima vidim da smo obje 12+4, ali je razlika u danima do termina čak 50-ak dana 🙄
Čini se da je do potpisa, mislim da mi ne prikazuje dobro dane koje odbrojava.
Nisam to do sad uočila i stvarno ne znam do čega je. Po ovome u potpisu i po zadnjoj menstruaciji koja je bila 22.09.2020. sam tako kako piše (termin po tome 28.06.2020.), a po UZV sam 6+ (6 dana više) znači 13+3 i po UZV je termin 22.06.2020.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ana B.drzi se! Zao mi je, tebe je bas jako ulovilo s povracanjem 😔. Ne znam, meni je lagano pomagao đumbir i grickanje badema. Evo bas od jucer mi popustaju mucnine, jucer i danas sam pocela malo lakse jesti i kretati se, i strasan umor popusta, vraca mi se energija. Smrsavila sam dosta, pa cu valjda sad lagano poceti vracati kile, koliko bude islo uz tu dijabeticku dijetu.
Sortiraj odgovore
Najstariji