Sretno nam svima na pregledima danas
Ne znam kako vi ali mene pere užasna nervoza svaki put kad imam pregled, i još mi je uvijek bude kasno popodne tako da mi slijedi cijeli dan "mučenja".
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Ajme cure meni je takva trema dns za pregled, evo vec sam skoro spremna, a trebam krenut za dva sata🤣 drzite mi fige da dns vidim svoje ❤️🙏
Sretnooooo
It's a boy! 💙
Pozdrav buduće mame :D pridružujem se! Jucer sam saznala da sam trudna, imamo vec bebicu od godinu i 2 mjeseca (prosli mjesec se odlucili napraviti joj društvo) i uspjeli 😁 kasnila mi 5 dana napravila testic i plus ko kućaaaa!!!
Cestitke i dobrodosla :))
Sretno na pregledima 👍🙌
👨👩👦
🚴 5g
Hipotireoza- Eutirox
missed ab. 12/20 10TT
missed ab. 4/21 8TT
12/21 ➕
Inhixa 💉
1/22 imamo♥️🌈
Qualified® 90 ✔️ 💙
Sretno nam svima na pregledima danas
Ne znam kako vi ali mene pere užasna nervoza svaki put kad imam pregled, i još mi je uvijek bude kasno popodne tako da mi slijedi cijeli dan "mučenja".
Mene pere nervoza jedino između pregleda, onda si razmišljam šta se događa unutra, jel sve ok, jel beba dobro
It's a boy! 💙
Ja zažmirim sve dok mi ne kaze nesto tipa "evo nam otkucaja" 😄
Sretno svima, bit ce to ok 🍀
Joj kako lijepo, puno novih trudnica bam se pridruzilo! Dobrodosle🤗. Sretno na pregledima danas! Ja se nekako ne brinem izmedju i prije pregleda, samo me malo strah ulovi onaj cas kad ukljucuje utz i dok ne kaze: evo, vidite svoju bebicu! Inace, mirna sam, mazim busicu, gledam bozicne filmove i ne mislim na lose. Joj Malla, zvuci super kako su ti se cicke povecale i ostale. A reci, kada su se povecale, odmah, pomalo ili tek pred kraj trudnoce ili u dojenju? Meni se jos nisu nista povecale, ali se jos nadam da budu bar malo. 🤣
Nove cure dobro došle 😊
A curama koje danas imaju pregled, sretno na pregledu 😘
Meni su se povecale malo prije nego sam dobila plus i do sad su stalno po malo povećavale...čak I bradavice su narasle 🤣
E imam jedno pitanje za cure koje su 13tt+...jel vam običan iscjedak? Mislim imam ga stalno ali nije bilo sad toliko primjetno kao zadnjih par dana. Pa sad vaša iskustva 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sretno na pregledima zenske! :)
Ja iskreno nemam nikakvu tremu pred preglede i fakat se bas ni ne opterecujem nicim 😅 svjesna sam svega sta moze biti, al opet znam da na vecinu toga ne mogu utjecati i da je van moje moci, panikom se ne postize nista i samo steti pogotovo kad je sve zapravo u redu. Nekako sam se pomirila sa svime i trudim se biti opustena i uzivati.
2021. M 💗
Nove cure dobro došle 😊
Meni su se povecale malo prije nego sam dobila plus i do sad su stalno po malo povećavale…čak I bradavice su narasle 🤣
E imam jedno pitanje za cure koje su 13tt+…jel vam običan iscjedak? Mislim imam ga stalno ali nije bilo sad toliko primjetno kao zadnjih par dana. Pa sad vaša iskustva 😊
Ja ga imamo jako malo, rekla bih normalno ko i prije, prozirno,nista previse i preuocljivo.
Nove cure dobro došle 😊
Meni su se povecale malo prije nego sam dobila plus i do sad su stalno po malo povećavale…čak I bradavice su narasle 🤣
E imam jedno pitanje za cure koje su 13tt+…jel vam običan iscjedak? Mislim imam ga stalno ali nije bilo sad toliko primjetno kao zadnjih par dana. Pa sad vaša iskustva 😊
Ja ga imamo jako malo, rekla bih normalno ko i prije, prozirno,nista previse i preuocljivo.
Meni eto malo vise zadnjih dana...čak mi je jedan dan bilo ono kao svijetlo zeleno (mozda mi se i učinilo nisam vise sigurna) 😅 ali nit pecka nit svrbi pa ono 🤷♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji