Vale, to su sve standardni testovi kohe svi radimo. No cudi me kako bi ti na to trebala ici sto puta u bolnicu...ne ide se za svaku stvar posebno, barem ne preko socijalnog, a ne znam za privatno. Ja sam usla ukupno 2 puta. Prvi put sam isla da mi izvade krv za kompletnu krvnu sliku, u sta je ukljucen secer, zeljezo i brdo drugih stavki, usput sam izvadila krv i za Rh faktor i krvnu grupu, i donijela im prvi jutarnji urin. Drugi put sam isla vadit krv za toksoplazmozu, sifilis, hiv i ostale zarazne bolesti. To je sve. Meni je secer odmah bio povisen, iznad te granice od 5.1. , pa sam iz tog razloga jos stoput bila po bolnici, ali ako nemas dijagnozu, onda neces morati.
Sada sam se sjetila da se Lora dugo nije javila, samo nas dvije imamo trudnicki dijabetes i to od pocetka trudnoce... Lora, kako si?
Cocolina, draga, znam da ti je to sok cuti i izdrzati u muci do ponedjeljka. Miruj i nadaj se najboljem, dosta cura je imalo hematom i bilo je sve u redu...
Nove cure dobro došle 😊
A curama koje danas imaju pregled, sretno na pregledu 😘
Meni su se povecale malo prije nego sam dobila plus i do sad su stalno po malo povećavale…čak I bradavice su narasle 🤣
E imam jedno pitanje za cure koje su 13tt+…jel vam običan iscjedak? Mislim imam ga stalno ali nije bilo sad toliko primjetno kao zadnjih par dana. Pa sad vaša iskustva 😊
Baš sam danas 13+1 i kaže mi aplikacija još korak do drugog tromjesečja za koje je karakteristična pojava obilnijeg iscjetka mliječne boje što nije za brigu negobznači da tijelo štiti bebu od infekcija i spolni odnosi postaju ugodniji 😃 Dakle po tome nema brige.
Aj super...vec sam pomislila sta je sad ovo...ono čitala na internetu pise isto da je u trudnoći normalno da se čisti samo da nebi doslo do zadržavanja bakterija...ali nigdje nisam pročitala kad počinje malo vise ili manje...sad mi je odmah lakše 😁
Ja se vec pripala da nisam neke bakterije pokupila 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Malla, napisi pliz koji savjet za kupnju 😙 posto vec imas dijete i iskustva. Druge cure koje su vec rodile isto... ja bih kupovala, ali bi morala za svalu stvar istrazivati satima i danima da skuzim sto je to, cemu sluzi i sto kazu iskustva zena koji je proizvod najbolji. Nezz sto je jaje i koja izdajalica je najbolja, koja autosjedalica, koja kolica, kakve plaznene pelene su najbolje...uh... dani surfanja. Napisite molim vas sto ste vi spoznale, koju marku kupiti, koji model. hvala puno 🤗
Cocolina, ja sam imala hematom od 3cm koji se držao za gestacijsku vrećicu. Strogo mirovanje i sve je završilo ok. Dva puta sam imala izljeve krvi, ali se bebica izborila i sad smo 13+4. I mene su isprepadali u bolnici, ali moj ginekolog je rekao da samo mirujem (wc i osobna higijena jedino dozvoljeno ), pijem duphastone i da bi sve trebalo biti ok. I sve je ok... Nakon 4 tjedna se apsorbirao. Ako imaš neko pitanje slobodno pitaj.
Meni je šećer na tašte bio 5,5, ali je doktor rekao da me neće još slati u bolnicu jer sam možda pretjerala s ugljikohidratima i šećerom (što fakat jesam jer su me mučnine ubijale i samo tjestenina i kiselo vrhnje su pasali). Rekao mi je da smanjim ugljikohidrate i izbacim slatko što sam i napravila i nakon blagdana ću opet vadit krv. Malo jesam u paranoji da sam trebala na OGTT, ali vjerujem mu da zna što radi.
Nismo išli na kombinirani već smo napravili Panoramu i čekamo zdravog dječaka.
AnaB. vjerojatno je to sto kazes, normalno ciscenje, iako me malo buni sto si rekla da je zelenkaste boje, a normalan bi trebao biti proziran. Pitaj radije dr. za svaki slucaj...
Evo mee 🤗 citam vas redovito, ali nemam sto za prijaviti pa ne pisem....moj secer odlican, nekad cak i prenizak....od 3,4 do 4,8 prije jela do najvise 5,9 poslije jela, al ne pazim uvijek bas sta jedem i uvijek je u granicama....rekla mi je dijabetologinja da ako mi se bas jede cokolada da pojedem kockicu dvije i tako sve jer vidi da mi je pod kontrolom....ali i dalje mjerim i za 5 tj joj samo odnesem zapise.
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Cocolina nekad neki doktori pretjerano reagiraju...trazi i treće mišljenje...nadam se da nije ništa toliko strašno ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji