Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    17. Prosinac 2020. 12:25

Vale, to su sve standardni testovi kohe svi radimo. No cudi me kako bi ti na to trebala ici sto puta u bolnicu...ne ide se za svaku stvar posebno, barem ne preko socijalnog, a ne znam za privatno. Ja sam usla ukupno 2 puta. Prvi put sam isla da mi izvade krv za kompletnu krvnu sliku, u sta je ukljucen secer, zeljezo i brdo drugih stavki, usput sam izvadila krv i za Rh faktor i krvnu grupu, i donijela im prvi jutarnji urin. Drugi put sam isla vadit krv za toksoplazmozu, sifilis, hiv i ostale zarazne bolesti. To je sve. Meni je secer odmah bio povisen, iznad te granice od 5.1. , pa sam iz tog razloga jos stoput bila po bolnici, ali ako nemas dijagnozu, onda neces morati. 

Kiflica
    17. Prosinac 2020. 12:26

Sada sam se sjetila da se Lora dugo nije javila, samo nas dvije imamo trudnicki dijabetes i to od pocetka trudnoce... Lora, kako si? 

Kiflica
    17. Prosinac 2020. 12:28

Cocolina, draga, znam da ti je to sok cuti i izdrzati u muci do ponedjeljka. Miruj i nadaj se najboljem, dosta cura je imalo hematom i bilo je sve u redu... 

Kiflica
    17. Prosinac 2020. 12:31

Vale, procitaj na nalazu, kolika ti je glukoza? 

Aneee
    17. Prosinac 2020. 12:37

Mallla

ana.b.

Nove cure dobro došle 😊
    A curama koje danas imaju pregled, sretno na pregledu 😘
    Meni su se povecale malo prije nego sam dobila plus i do sad su stalno po malo povećavale…čak I bradavice su narasle 🤣
    E imam jedno pitanje za cure koje su 13tt+…jel vam običan iscjedak? Mislim imam ga stalno ali nije bilo sad toliko primjetno kao zadnjih par dana. Pa sad vaša iskustva 😊

Baš sam danas 13+1 i kaže mi aplikacija još korak do drugog tromjesečja za koje je karakteristična pojava obilnijeg iscjetka mliječne boje što nije za brigu negobznači da tijelo štiti bebu od infekcija i spolni odnosi postaju ugodniji 😃 Dakle po tome nema brige.

Aj super...vec sam pomislila sta je sad ovo...ono čitala na internetu pise isto da je u trudnoći normalno da se čisti samo da nebi doslo do zadržavanja bakterija...ali nigdje nisam pročitala kad počinje malo vise ili manje...sad mi je odmah lakše 😁
    Ja se vec pripala da nisam neke bakterije pokupila 😅 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiflica

Malla, napisi pliz koji savjet za kupnju 😙 posto vec imas dijete i iskustva. Druge cure koje su vec rodile isto... ja bih kupovala, ali bi morala za svalu stvar istrazivati satima i danima da skuzim sto je to, cemu sluzi i sto kazu iskustva zena koji je proizvod najbolji. Nezz sto je jaje i koja izdajalica je najbolja, koja autosjedalica, koja kolica, kakve plaznene pelene su najbolje...uh... dani surfanja. Napisite molim vas sto ste vi spoznale, koju marku kupiti, koji model.  hvala puno 🤗

• Laya

Cocolina, ja sam imala hematom od 3cm koji se držao za gestacijsku vrećicu. Strogo mirovanje i sve je završilo ok. Dva puta sam imala izljeve krvi, ali se bebica izborila i sad smo 13+4. I mene su isprepadali u bolnici, ali moj ginekolog je rekao da samo mirujem (wc i osobna higijena jedino dozvoljeno ), pijem duphastone i da bi sve trebalo biti ok. I sve je ok... Nakon 4 tjedna se apsorbirao. Ako imaš neko pitanje slobodno pitaj. 

Meni je šećer na tašte bio 5,5, ali je doktor rekao da me neće još slati u bolnicu jer sam možda pretjerala s ugljikohidratima i šećerom (što fakat jesam jer su me mučnine ubijale i samo tjestenina i kiselo vrhnje su pasali). Rekao mi je da smanjim ugljikohidrate i izbacim slatko što sam i napravila i nakon blagdana ću opet vadit krv. Malo jesam u paranoji da sam trebala na OGTT, ali vjerujem mu da zna što radi. 

Nismo išli na kombinirani već smo napravili Panoramu i čekamo zdravog dječaka. 

Kiflica
    17. Prosinac 2020. 12:39

AnaB. vjerojatno je to sto kazes, normalno ciscenje, iako me malo buni sto si rekla da je zelenkaste boje, a normalan bi trebao biti proziran. Pitaj radije dr. za svaki slucaj...

Lora27621
    17. Prosinac 2020. 12:41

Evo mee 🤗 citam vas redovito, ali nemam sto za prijaviti pa ne pisem....moj secer odlican, nekad cak i prenizak....od 3,4 do 4,8 prije jela do najvise 5,9 poslije jela, al ne pazim uvijek bas sta jedem i uvijek je u granicama....rekla mi je dijabetologinja da ako mi se bas jede cokolada da pojedem kockicu dvije i tako sve jer vidi da mi je pod kontrolom....ali i dalje mjerim i za 5 tj joj samo odnesem zapise.

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Aneee
    17. Prosinac 2020. 12:45

Cocolina nekad neki doktori pretjerano reagiraju...trazi i treće mišljenje...nadam se da nije ništa toliko strašno ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.