Monika1011 i ja imam pregled 22.12. i najvjerojatnije radim nifty. 😍 koliko pregleda. Hahah sad su nas nagurale sve prije blagdana. 😁
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Super, cestitke na pregledima! I dobrodoslica novima. Imam jos jedno pitanje za iskusne mame. Imam ogromnu kutnu garnituru od tkanine na razvlacenje koja mi zauzima vecinu dnevnog boravka. Razmisljam si da bo bilo dobro zamijenjti ju s trosjedom i to koznim, da bi dobila prostora na podu za bebu i puzanje. Nekakk mi se cini da su sve te bebe stalno na podu a ne na kaucu. I da se mozda koza lakse cisti od bljeckanja i pisanja nego tkanina. Sta mislite o tome?
Hmmm, mi smo prošle godine preuređivali stan i vodili se tom logikom, zamijenili kutnu garnituru kožnim trosjedom jer smo računali da ćemo skoro ići na bebu, sad ćemo vidjeti je li to pametno i kako se održava uz bebicu. 😆
Zanima me još nešto, baš sam googlala malo po netu i zanima me za taj kombinirani probir, meni moja doktorica nije ništa o tom spominjala niti me na to upućivala... Sad nezz bi li možda bilo pametno to napraviti iako znam da je nepouzdano...
Super, cestitke na pregledima! I dobrodoslica novima. Imam jos jedno pitanje za iskusne mame. Imam ogromnu kutnu garnituru od tkanine na razvlacenje koja mi zauzima vecinu dnevnog boravka. Razmisljam si da bo bilo dobro zamijenjti ju s trosjedom i to koznim, da bi dobila prostora na podu za bebu i puzanje. Nekakk mi se cini da su sve te bebe stalno na podu a ne na kaucu. I da se mozda koza lakse cisti od bljeckanja i pisanja nego tkanina. Sta mislite o tome?
Nemam osobno iskustvo ali meni moja prijateljica stalno govori da cu izbacit svoju kutnu od tkanine kad budem imala djecu 😂 upravo zbog toga sto je problem cistit i da se usmrdi ako beba bljuca ili se dijete slucajno pomokri. Pa pretpostavljam da mi to ne govori bez razloga, al mi ju za sad ne mislimo micat, bacit cemo kad ju dijete ili macka unisti 😂
Po meni je kombinirani probir apsolutno dobro napraviti.. Ne vidim zasto ne, kad nije rizican ili nesto takvo.
Nije nepoizdan, nego je 90% tocan
Sad sam vidjela da kbc Ri org. prvi online tecaj za trudnice.. Pretpostavljam da je jos rano za to poslusati u ovom stadiju trudnoce? Bas cu ih kontaktirati za koliko vremena misle ponoviti tecaj.
Po meni je kombinirani probir apsolutno dobro napraviti.. Ne vidim zasto ne, kad nije rizican ili nesto takvo.
Nije nepoizdan, nego je 90% tocan
Sad sam vidjela da kbc Ri org. prvi online tecaj za trudnice.. Pretpostavljam da je jos rano za to poslusati u ovom stadiju trudnoce? Bas cu ih kontaktirati za koliko vremena misle ponoviti tecaj.
Vjerujem da ce ih biti jos, a ne znam ako si vidjela, ali Hrvatska komora primalja je objavila besplatne online tecajeve na yt u 3 ili 4 dijela. Pa mozes vidjet kako ti tecajevi otprilike izgledaju ako nikad do sad nisi bila. A mozda je prerano da ides sad da ne zaboravis sve do poroda😅
Mame koje ste vec rodile, kad ste krenule na tecajeve?
Ja sam se odlucila na kombinirani, jer nikad nebi pobacila. I htjela sam vidjeti dal se beba dobro razvija obzirom da je trudnoca bila blizanacka ispočetka. Mjeri se nuhalni nabor, gledaju se otkucaji srca, gleda se prisustvo nosne kosti, dal je protok uredan...
Ja sam isti dan vadila krv i isti dan navecer saznala rezultate (da vas ne bunim i da ne bi bilo nesporazuma ja sam u DE).
Ja sam se upisala vec na trudnicki tečaj koji počinje 3.2. ali kod nas se to treba tako jer se sve brzo popuni pa tesko naci u blizini neki tečaj...vec sam spominjala da sam u njemačkoj, a kako je u hrvatskoj nebih znala 🤷♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam se upisala vec na trudnicki tečaj koji počinje 3.2. ali kod nas se to treba tako jer se sve brzo popuni pa tesko naci u blizini neki tečaj…vec sam spominjala da sam u njemačkoj, a kako je u hrvatskoj nebih znala 🤷♀️
Ajme ja se jos uopće nisam zainteresirala za tecajeve. Nakon Nove... 🙃 S tobom mogu pricat. Jesi mozda pitala sta za spol? Meni moja nije smjela reci, tek od 14.tt. I vec iduci termin imam razgovor sa patronaznom. Kako ide kod tebe?
Super za rezultate! Za povisene betu ne znam nista, meni su hematokriti u laganom padu ali nista zabrinjavajuće.
Ja sam se dvoumila između Weleda i Primavera, uzela Primaveru i zaista je super ulje, mazem se redovno ☺️
Za bio oil sam jos i ranije cula da nije bas dobrog sastava.
Welleda proizvodi su apsolutno hvaljeni.
A i ne moze se pogrijesiti s nerafiniranim uljima iz ljekarne (badem, shea maslac i sl.)
Sortiraj odgovore
Najstariji