Ja sam uzela Olival. Meni iskreno to sve djeluje isto. Gledala sam samo da ima bademovog u sebi.
Što se mazanja tiče ono što swm se uvjerila je da mazala se ili ne ako sqm sklona strijama dobit ću ih, dakle ne opterećujem se!
Na tečaju nisam nikad bila iako sam već rodila. Živim u mjestu gdje toga nema. Isto sam se zainteresirala za online pa se nadam na proljeće odgledat neki.
url=https://lilypie.com]
Cestitam na dobrim rezultatima!
Ja sam uzela bio-oil, a sad me nekako uhvatilo razmisljat kakve ce mi sise bit poslije trudnoce, hoce se objesit uf
Ja sam bila ubijeđena da će mi se sise objesiti poslije trudnoće i dojenja, ali vratile su se u apsolutno isto stanje kao prije trudnoće. Dojila sam 11 mjeseci. Da napomenem da sam 75B 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Vidjećemo kako će biti u ovoj trudnoći 🙈🙈🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Super za rezultate! Za povisene betu ne znam nista, meni su hematokriti u laganom padu ali nista zabrinjavajuće.
Ja sam se dvoumila između Weleda i Primavera, uzela Primaveru i zaista je super ulje, mazem se redovno ☺️
Hvala ti na komentaru 😉 Ostale vrijednosti na nalazu su niskorizične, ali eto za beta-hCG su tako napisali pa me zanimalo.
Htjela sam se malo zezati da ljeto počinje 21.6. tako da će tvoja beba biti ipak proljetna haha šalim se naravno. Uvijek bacim oko na potpis, a vidim da je dosta "svježijih" trudnoća pa sam primijetila tvoj termin 😄
Ja sam odmah pri ulasku u temu pitala jel me priznaju ovdje jer ni sama ne znam jel ovo kasno proljeće ili rano ljeto 😆 Iskreno, ja ne vjerujem terminu, i ne sumnjam da ce na kraju ispast ljetna beba 😄
Pozdrav ljudi,
Ja sam nova u svemu ovome i još uvijek imam puno pitanja iznad glave.
Ginekolog mi je dao uputnicu za test ranog probira i rekao mi je da se naručim u Petrovoj.
Ja sam zvala centralu, a nakon toga prema uputama poslala mail. Negativ.Ljubavi jesi se ti naručivala? Koliko si dugo čekala odgovor? (Ja čekam cca dan i pol, pa ne znam jel se trebam slati ponovno.)
I čestitam na lijepim rezultatima 🙂
Super za rezultate! Za povisene betu ne znam nista, meni su hematokriti u laganom padu ali nista zabrinjavajuće.
Ja sam se dvoumila između Weleda i Primavera, uzela Primaveru i zaista je super ulje, mazem se redovno ☺️
Hvala ti na komentaru 😉 Ostale vrijednosti na nalazu su niskorizične, ali eto za beta-hCG su tako napisali pa me zanimalo.
Htjela sam se malo zezati da ljeto počinje 21.6. tako da će tvoja beba biti ipak proljetna haha šalim se naravno. Uvijek bacim oko na potpis, a vidim da je dosta "svježijih" trudnoća pa sam primijetila tvoj termin 😄
Ja sam odmah pri ulasku u temu pitala jel me priznaju ovdje jer ni sama ne znam jel ovo kasno proljeće ili rano ljeto 😆 Iskreno, ja ne vjerujem terminu, i ne sumnjam da ce na kraju ispast ljetna beba 😄
isti slucaj kao kod mene, ne znam di bi pisala, pa nekad tu nekad tamo
Za bio oil sam jos i ranije cula da nije bas dobrog sastava.
Welleda proizvodi su apsolutno hvaljeni.
A i ne moze se pogrijesiti s nerafiniranim uljima iz ljekarne (badem, shea maslac i sl.)
Ginekolog i dermatologica su odabrali sastojke, tako da mislim da je okej (inace imam osjetljivu kozu tako da pazim sta ide na nju), a i ima jako dobre recenzije. Vidjet cemo kako ce bit!
Poznanica fatmaceutkinja kaze da ima sintetickih i komedogenih sastojaka u bio oilu.. To mi je dovoljbo za cuti
Pozdrav ljudi,
Ja sam nova u svemu ovome i još uvijek imam puno pitanja iznad glave.
Ginekolog mi je dao uputnicu za test ranog probira i rekao mi je da se naručim u Petrovoj.
Ja sam zvala centralu, a nakon toga prema uputama poslala mail.Negativ.Ljubavijesi se ti naručivala? Koliko si dugo čekala odgovor? (Ja čekam cca dan i pol, pa ne znam jel se trebam slati ponovno.)
I čestitam na lijepim rezultatima 🙂
Draga Timi, ovo je mail na koji sam poslala zahtjev za termin i uputnicu:
predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hr
Zvala sam koji dan nakon pa provjerim jesu li to uzeli u obzir i rekli su da je krajnji rok za odgovor 5 dana. Na kraju sam skužila da su mi na oba mail-a odgovorili upravo 5. dan 😀 Vjerojatno nemaju pritisak da odgovaraju čim prije.
Pazi samo na traženi termin, odnosno na to u kojem si tjednu (mislim da trebaš biti minimalno u 12. tjednu trudnoće).
Meni je pregled radio specijalizant Mislav Mikuš i stvarno imam pozitivno iskustvo.
Onda čekam još 3.5 dana pa zovem 😅 Naglasila sam u mailu sve pa se nadam da će mi dati neki okej datum. Nadam se da će i moje biti takvo 🥰 Hvala na informacijama🙂
Evana, ja odnedavno škicam i proljetnice, ipak su par mjeseci ispred, pa da znamo sto nas ceka 😄
Hej cure! Evo i mene među ljetnim trudnicama/bebama, termin početkom 7mj :) prva trudnoća!
Cure koje ste obavile kombinirani u Petrovoj, da li se i dalje čeka dugo na vađenje krvi i uzv ili se zaista dođe na red kada si naručen? Za krv se ulazi u onu glavnu zgradu ili negdje iza? Prvi put idem u tu bolnicu pa da ne lutam u 7 ujutro
Što se tiče naručivanja, čekala sam cca 4 dana na odgovor, i naručili su me točno u 12 tt.
Veliki pozz svimaaa
It's a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji