Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    16. Prosinac 2020. 15:40

Te trake za kosu su mi super i ima ih svugdje za kupiti, vidim da se sad nose, zagriju usi i prekriju izrast. :) Cocolina, mislim da si super napravila, boja slicnija tvojoj pa si mirna bez bojanja. I ja bih tako da nemam sijede. Morat cu se krpat s pramenovima da ih kamufliram. Kaca, meni onaj Batista brown sprej za suho pranje kose zna prikriti sijede i bas doda volumen kosi. Jedino sto su ti svi sprejevi i dalje kemija pa bih ih ja radije izbjegla u ovom periodu...

16. Prosinac 2020. 15:48

Kiflica

Te trake za kosu su mi super i ima ih svugdje za kupiti, vidim da se sad nose, zagriju usi i prekriju izrast. :) Cocolina, mislim da si super napravila, boja slicnija tvojoj pa si mirna bez bojanja. I ja bih tako da nemam sijede. Morat cu se krpat s pramenovima da ih kamufliram. Kaca, meni onaj Batista brown sprej za suho pranje kose zna prikriti sijede i bas doda volumen kosi. Jedino sto su ti svi sprejevi i dalje kemija pa bih ih ja radije izbjegla u ovom periodu…

E pa to mi je zapravo i problem kod tih sprejeva, jer to su sve kemikalije i onda bi mi na kraju moglo doc na isto, da jednom ofarbam kosu ili da se nekoliko puta spricam tim sprejevima, jednako unosim kemiju kako god. Mislim da cu izdrzat tih prvih tri mjeseca a onda cu vidjet za dalje. Ja imam svjetlo smeđu kosu i plave pramenove pa mi je boja prilicno zahvalna i za sjede 🤣

sassy
    16. Prosinac 2020. 16:11

Ja cu isto sacekat do 13te sedmice s pramenovima. Pramenovi mozda i nisu toliko problem, al radi firzer preko neki preliv/toniranje sto dodje cini mi se isto kao farba...

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Kiflica
    16. Prosinac 2020. 16:21

Sassy, da tocno...ti preljevi znaju bit jos gori. A mozda moze napravit pramenove bez preljeva...hm, morat cu pitati prvo. Kaca, ma tvoja kosa mi zvuce bas lijepo i mislim da ces lako izdrzati jer je svjetlija. A sad se ionako nose ombre balayage pramenovi, iliti izrasli pramenovi, pa cemo biti u modi. 🤣

16. Prosinac 2020. 16:44

sassy

Ja cu isto sacekat do 13te sedmice s pramenovima. Pramenovi mozda i nisu toliko problem, al radi firzer preko neki preliv/toniranje sto dodje cini mi se isto kao farba…

Pramenovi se uglavnom ne rade od korjena kose, tako da uopce nam potrebe niti stavljati preljev tamo di pramenova nema. Tako da ne moras se brinuti sto se toga tice. Ako tvoj frizer stavlja preljev na cijelu kosu pa i na korjen, zamoli ga da ga ne stavlja na korjen. 

Hedwig.Z
    16. Prosinac 2020. 17:37

Boookk cure! 😁
    Danas sam dobila nalaz kombiniranog testa kojeg sam radila prošli četvrtak i sve je super, nizak rizik. Baš sam sretna, napokon se mogu opustiti i uživati u ovim blagdanima. 🥰🎄

• Bucibu
    16. Prosinac 2020. 17:40

Pozdrav ekipa evo nova sam nadam se da ćemo se družiti preko foruma... Druga trudnoća mi je sada 14+2 ... a imam dječaka od 9 g.

mmarie
    16. Prosinac 2020. 17:49

Evo i moj prvi pregled je zakazan za 30.12. jedva cekam.. 😍😊

Kiflica
    16. Prosinac 2020. 17:55

Super, cestitke na pregledima! I dobrodoslica novima. Imam jos jedno pitanje za iskusne mame. Imam ogromnu kutnu garnituru od tkanine na razvlacenje koja mi zauzima vecinu dnevnog boravka. Razmisljam si da bo bilo dobro zamijenjti ju s trosjedom i to koznim, da bi dobila prostora na podu za bebu i puzanje. Nekakk mi se cini da su sve te bebe stalno na podu a ne na kaucu. I da se mozda koza lakse cisti od bljeckanja i pisanja nego tkanina. Sta mislite o tome? 

Lullaby
    16. Prosinac 2020. 19:03

Joj ja jedva čekam farbanje, već mi se lagano vide sijede. Isto ću tek nakon 12. tjedana poći frizerki. Imam sprej za prekrivanje Loreal koji sam inače koristila i super mi dođe kad ne stignem do frizerke da izdržim, ali nekako me strah to špricati, ne znam je li štetan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.