Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Prosinac 2020. 09:57

Ajme koliko nas je to sutra na pregledu, bit ce zanimljiv dan😊😊 sretno svima, da svi dodjemo na forum s dobrim vijestima 😊

16. Prosinac 2020. 09:58

Dobrodosle Olivera i Miss 🤗🤗
    I sretno svima s pregledima danas/sutra. Veselimo se citanju dobrih vijesti ☺️
    Ja sam bas opustena nakon pregleda i napokon se mogu veseliti Bozicu 🎄
    Jeste kupile poklone? Sta poklanjate muzekima? 🎁

Olivera
    16. Prosinac 2020. 09:59

Miss i Panorama i Nifty su prenatalni testovi, samo se u analizi koriste različite tehnologije. Meni je dr koji mi vodi trudnoću preporučio Panoramu, srednju razinu.

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Olivera
    16. Prosinac 2020. 10:01

Mirjam2

Dobrodosle Olivera i Miss 🤗🤗
    I sretno svima s pregledima danas/sutra. Veselimo se citanju dobrih vijesti ☺️
    Ja sam bas opustena nakon pregleda i napokon se mogu veseliti Bozicu 🎄
    Jeste kupile poklone? Sta poklanjate muzekima? 🎁

Hvala na dobrodošlici
    Mi smo se dogovorili da si ove godine ne kupujemo poklone jer smo najljepši mogući poklon već oboje dobili

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• Evana
    16. Prosinac 2020. 10:02

Orhideja1

Evana

sretno na pregledima

ja razmišljam da uopće ne doznam spol, meni je ionako nebitno, a on se isto premislja bi li doznao ili ne. mislim da bi bilo vece iznenadenje kad bi dosao u rodiliste i doznao je li dobio sina ili kcer

Super mi je i ta ideja, još mi je bolji jedan video gdje je par svim tajio da ustvari čekaju blizance, to je stvarno bilo veliko iznenađenje za sve.
    Kod panorame je analiza spola besplatna, samo trebaš označit da li želiš znati ili ne, pa mi je prošli put bilo žao to ne iskoristit s obzirom na cijenu koju plaćaš.

joj zamisli  ni moja mama nije htjela znati čeka li curicu ili dečka, ali joj je doktor slučajno rekao pred kraj trudnoce hahha 

Orhideja1
    16. Prosinac 2020. 10:04

MISS

Da li je Panorama isto sto i Nifty test?

U globalu da, isto je neinvazivni prenatalni test, mala je razlika u načinu provođenja analize, ja, sam ju već radila pa ću ponovno. Sve oko mene su radile Nifty jer je bio prošireniji kod ginekologa. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Monika1011
    16. Prosinac 2020. 10:06

Pozdrav cure, i ja radim Nifty 22.12... najbitnije mi je da je sve ok, a jedva čekam saznati spol samo zato da se mogu baciti na kupovanje sitnica..

🙎‍♀️ 35.god
    🙎‍♂️ 36.god.
    + 20.10.'20. ❤
    It's a boy💙 30.06.2021.
    + 11.02.2023.❤️
    Termin:25.10.2023.
    Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗

Kiflica
    16. Prosinac 2020. 10:23

Cestitam na super pregledima! Dobrodosle nove cure! Hvala za link za pelene od bambusa, pa da, bolje kombinirati mpp i jp, nego samo jp. Ja sam se ipak odlucila za Panoramu, iako sam prvo htjela Nifty jer je popularniji. Ali Panorama ima napredniju tehnologiju, izdvajaju fetalni dnk, a ne i majcin i fetalni zajedno, pa je tocniji, tj.manja je sansa pogreske. Najbitnije da je sve ok, a mene isto jos najvise zanima i veseli saznati spol, tako da vec krenem mastati o robici, uređenju sobice, imenima i da se napokon mogu poceti obracati bebici kako treba... sada svaki put kazem on ili ona, mrvek ili mrvica, kiflica ili kiflic... sve duplo! 🤣

Kiflica
    16. Prosinac 2020. 10:43

Iako, kod svih tih NIPT testova: Nifty, Panorama i Harmony je tocnost veca od 99% , pa mozda i nije sad neka razlika, sta god odaberes. :) Mene i dalje brine ta mala sansa pogreske... ali citam da ako test pokaze da nesto nije u redu, da ga rade ponovno da provjere.

Kiflica
    16. Prosinac 2020. 10:54

Evo citam, Panorama tocnost 99.99%, a Nifty preko 99%. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.