Ajme koliko nas je to sutra na pregledu, bit ce zanimljiv dan😊😊 sretno svima, da svi dodjemo na forum s dobrim vijestima 😊
Dobrodosle Olivera i Miss 🤗🤗
I sretno svima s pregledima danas/sutra. Veselimo se citanju dobrih vijesti ☺️
Ja sam bas opustena nakon pregleda i napokon se mogu veseliti Bozicu 🎄
Jeste kupile poklone? Sta poklanjate muzekima? 🎁
Miss i Panorama i Nifty su prenatalni testovi, samo se u analizi koriste različite tehnologije. Meni je dr koji mi vodi trudnoću preporučio Panoramu, srednju razinu.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Dobrodosle Olivera i Miss 🤗🤗
I sretno svima s pregledima danas/sutra. Veselimo se citanju dobrih vijesti ☺️
Ja sam bas opustena nakon pregleda i napokon se mogu veseliti Bozicu 🎄
Jeste kupile poklone? Sta poklanjate muzekima? 🎁
Hvala na dobrodošlici
Mi smo se dogovorili da si ove godine ne kupujemo poklone jer smo najljepši mogući poklon već oboje dobili
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
sretno na pregledima
ja razmišljam da uopće ne doznam spol, meni je ionako nebitno, a on se isto premislja bi li doznao ili ne. mislim da bi bilo vece iznenadenje kad bi dosao u rodiliste i doznao je li dobio sina ili kcer
Super mi je i ta ideja, još mi je bolji jedan video gdje je par svim tajio da ustvari čekaju blizance, to je stvarno bilo veliko iznenađenje za sve.
Kod panorame je analiza spola besplatna, samo trebaš označit da li želiš znati ili ne, pa mi je prošli put bilo žao to ne iskoristit s obzirom na cijenu koju plaćaš.
joj zamisli ni moja mama nije htjela znati čeka li curicu ili dečka, ali joj je doktor slučajno rekao pred kraj trudnoce hahha
Da li je Panorama isto sto i Nifty test?
U globalu da, isto je neinvazivni prenatalni test, mala je razlika u načinu provođenja analize, ja, sam ju već radila pa ću ponovno. Sve oko mene su radile Nifty jer je bio prošireniji kod ginekologa.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Pozdrav cure, i ja radim Nifty 22.12... najbitnije mi je da je sve ok, a jedva čekam saznati spol samo zato da se mogu baciti na kupovanje sitnica..
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Cestitam na super pregledima! Dobrodosle nove cure! Hvala za link za pelene od bambusa, pa da, bolje kombinirati mpp i jp, nego samo jp. Ja sam se ipak odlucila za Panoramu, iako sam prvo htjela Nifty jer je popularniji. Ali Panorama ima napredniju tehnologiju, izdvajaju fetalni dnk, a ne i majcin i fetalni zajedno, pa je tocniji, tj.manja je sansa pogreske. Najbitnije da je sve ok, a mene isto jos najvise zanima i veseli saznati spol, tako da vec krenem mastati o robici, uređenju sobice, imenima i da se napokon mogu poceti obracati bebici kako treba... sada svaki put kazem on ili ona, mrvek ili mrvica, kiflica ili kiflic... sve duplo! 🤣
Iako, kod svih tih NIPT testova: Nifty, Panorama i Harmony je tocnost veca od 99% , pa mozda i nije sad neka razlika, sta god odaberes. :) Mene i dalje brine ta mala sansa pogreske... ali citam da ako test pokaze da nesto nije u redu, da ga rade ponovno da provjere.
Sortiraj odgovore
Najstariji