Pozdrav cure,evo i ja bi vam se pridruzila! Trudna sam 7 tjedana, u ponedjeljak imam pregled gdje cemo konacno cuti srce ..bila sam u 5 tj gdje je videna samo gestacijska. Jedva cekam i bas se veselim,ali me i strah, to je valjda normalno !
P.s. da li je je ijedna od vas imala bolove u donjem dijelu stomaka, vec 2-3 tj osjecam pritisak u maternici,a zadnjih par dana na momente i probadanje, bockanje i osjecaj kao da mi je sve zapetljano doli? Koristim 2x4 utrogestana,pa se pitam da nije mozda od toga, pijem prenatal i magnezij...da li je nekoj od vas tako i sta bi mogla napraviti po tom pitanju? Hvala
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Pozdrav cure,evo i ja bi vam se pridruzila! Trudna sam 7 tjedana, u ponedjeljak imam pregled gdje cemo konacno cuti srce ..bila sam u 5 tj gdje je videna samo gestacijska. Jedva cekam i bas se veselim,ali me i strah, to je valjda normalno !
P.s. da li je je ijedna od vas imala bolove u donjem dijelu stomaka, vec 2-3 tj osjecam pritisak u maternici,a zadnjih par dana na momente i probadanje, bockanje i osjecaj kao da mi je sve zapetljano doli? Koristim 2x4 utrogestana,pa se pitam da nije mozda od toga, pijem prenatal i magnezij…da li je nekoj od vas tako i sta bi mogla napraviti po tom pitanju? Hvala
to je sve normalno
Dobrodošle nove 🤰🤰
Olivera ako se ne varam ti si nam prva u ljetnicama koja zna spol🥰🥰🥰čestitam ti, (za koliko ti je stigao nalaz panorame) ..
Miss tebi želim uspješnu i školsku trudnoću.
Moj pregled je sutra i baš se veselim, također ću raditi panoramu, pa ćemo i mi do božića ili prije nove godine možda znati spol🥰🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Dobrodošle nove 🤰🤰
Olivera ako se ne varam ti si nam prva u ljetnicama koja zna spol🥰🥰🥰čestitam ti, (za koliko ti je stigao nalaz panorame) ..
Moj pregled je sutra i baš se veselim, također ću raditi panoramu, pa ćemo i mi do božića ili prije nove godine možda znati spol🥰🥰
Hvala na dobrodošlici
Ako ti se da napiši mi molim te kako da si stavim lilypie da bude sličica a ne samo link
Panoramu sam čekala cca 10 dana, tri dana je trebalo da stigne do Amerike i onda još tjedan dana analiza.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
sretno na pregledima
ja razmišljam da uopće ne doznam spol, meni je ionako nebitno, a on se isto premislja bi li doznao ili ne. mislim da bi bilo vece iznenadenje kad bi dosao u rodiliste i doznao je li dobio sina ili kcer
Dobrodošle nove 🤰🤰
Hvala na dobrodošlici
Ako ti se da napiši mi molim te kako da si stavim lilypie da bude sličica a ne samo link
Panoramu sam čekala cca 10 dana, tri dana je trebalo da stigne do Amerike i onda još tjedan dana analiza.
Dobrodosla 😊 ispuni sve podatke na stranici i na kraju izaberi linkove za forum i zadnji link "bb code" kopiraj u svoj potpis 🙂
Dobrodošle nove 🤰🤰
Prvo dobrodošlica novim curama
Orhideja i moj pregled je sutra, a Panoramu radim u petak
Nestrpljiva sam i jedva čekam sutra
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Dobrodošle nove 🤰🤰
Hvala na dobrodošlici
Dobrodosla 😊 ispuni sve podatke na stranici i na kraju izaberi linkove za forum i zadnji link "bb code" kopiraj u svoj potpis 🙂
Hvala za dobrodošlicu i pomoć, riješeno konačno
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Da li je Panorama isto sto i Nifty test?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
sretno na pregledima
ja razmišljam da uopće ne doznam spol, meni je ionako nebitno, a on se isto premislja bi li doznao ili ne. mislim da bi bilo vece iznenadenje kad bi dosao u rodiliste i doznao je li dobio sina ili kcer
Super mi je i ta ideja, još mi je bolji jedan video gdje je par svim tajio da ustvari čekaju blizance, to je stvarno bilo veliko iznenađenje za sve.
Kod panorame je analiza spola besplatna, samo trebaš označit da li želiš znati ili ne, pa mi je prošli put bilo žao to ne iskoristit s obzirom na cijenu koju plaćaš.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji