Stalno ulazim da vidim jel se javila, nadam se da je sve ok 🤰
Cure sretno na pregledima, ja sam se naravno zbunila i nisam pitala sto da uzimam za glavobolju 😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
Stalno ulazim da vidim jel se javila, nadam se da je sve ok 🤰
Cure sretno na pregledima, ja sam se naravno zbunila i nisam pitala sto da uzimam za glavobolju 😂
možeš lekadol
Sretno na pregledima! :) Antonela, javi se kako je bilo u svakom slucaju, cak i da nije dobro, nedaj Boze, javi i pojadaj se, tu smo si podrska. Meni je puno znacila podrska cura sa zimskih beba pred pola godine. Ali vjerujem da je sve biti u redu! :)
Bok curee,
nisam dugo već tipkala ovdje al baš mi je drago da grupa trudnica raste
jučer sam bila na drugom pregledu, sve je super, beba lijepo napreduje
sljedeći pregled imam za dva tjedna kada radimo kombinirani probir
naravno još moram malo vaditi krv i neki pregled obaviti
Cure čestitam na dobrim pregledima....
A tablete dakle kroz trudnocu samo paracetamoli (Lekadol, Lupocet i slično), a kroz dojenje ibuprofeni...zlatno pravilo. Naravno drugačije može na preooruku doktora!
A da se nadovežem i mene danas glava boli...nadam se da ce to bit samo kratkotrajno.
url=https://lilypie.com]
Ja cu probati s platnenim modernim pelenama. Ne znam čega vas je strah pa uvijek možete prijeći na pampers i ove prodati... Iako su u startu skuplje (oko 2000kn) ja sam racunala da koristim 5 dnevno, to je za tri godine skoro 10000kn. A ove možeš i za drugo koristiti. Mislim da je super probati.
P.S. i za pampersice bi trebalo sadrzaj istresti u wc školjku i tek onda baciti pelene. E sad što to nitko ne radi... Plus oko 800 godina treba da se jedna razgradi. Ne znam, ja znam ljude koji su koristili i odusevili se. A kao sto rekoh, ak bas toliko ne ide uvijek je pampers tu. A plus vele da djeca prije izadju iz platnenih jer osjete unutra da su mokri kad su veći i ne sviđa im se to, sto s pampersom nije slučaj 😉
Naravno ovo je samo moje mišljenje 🤗
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Antonela je li sve ok?
Ja idem večeras u 7 na prvi pregled.
Sretno Lullaby 😊
Javi nam kako je bilo, ti i ja smo u dan razlike pa me zanima da li ce se vidjeti beba i to ❤️
Ja sam isla dosta rano 5 t tek i nisam je vidjela. Sljedeci je pred NG.
Danas sam opet malo krvarila kao sa sluzi pomijesano a svakako mi je vrijeme bilo za novu injekciju progesterona pa nadam se da ce se umirit.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Za lekadol i lupocet znam, samo sto mi to ne djeluje pa sam mislila traziti misljenje za neke jace koje mogu u trudnoci...
Ali nekako se nadam da nece doci do strasnih glavobolja vise 🙏
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mene glava boli od juce i ne prestaje.. popila sam paracetamol ali ne delujee :(
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji