Pozdrav drage moje cure,evo i ja bi vam se prikljucila ako me primate.. 😊
Evo ja sam tek prekjucer dobila veliki plus,posto prva trudnoca nije prosla kako treba,nadam se da ce ovaj put biti to to. Pa bi vas trazila koji savjet sto i kako dalje,kad kod ginekologa,poceti neke vitamine ili ne? Izgubljena sam.. 😂
Evo ja sam tek prekjucer dobila veliki plus,posto prva trudnoca nije prosla kako treba,nadam se da ce ovaj put biti to to. Pa bi vas trazila koji savjet sto i kako dalje,kad kod ginekologa,poceti neke vitamine ili ne? Izgubljena sam.. 😂
Nazovi ginekologa, oni će te naruciti kad treba.
Pocni piti folate sto prije, to ce ti i gin reci, pitaj u bilokojoj ljekarni, nije na recept.
Ne bi smjela jest sirova jaja, termički neobradeno meso i ribu i pljesnivi sir, naravno ni alkohol i cigarete.
Zdrava hrana, puno vode, svjež zrak...
Odmaraj i to je to :)
Hvalaaa vam puno sutra odmah zovem,kakva je kod vas situacija? Koliko ste trudne,termin? 😊
Joj upravo radi toga smo stavila ove potpisice, da ne moramo uvijek pisati kad netko novi dodje, pa ti savjetujem da napravis isto! :)
Uopće nisam ni primjetila sorryyy 🤦🏼♀️😊😊
Ja sam u obe trudnoće na prvi pregled išla u sedmom tjednu i čula otkucaje srca. Mislim da je to neko pravo vrijeme za prvi pregled, prije nije potrebno jer se slabo šta vidi.
Što se sexa tiče meni je zabranjen tako da cure samo naprijed, vi koje možete uživajte 🤗🤗🤩
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Cure što uzimate za glavobolju? Muž je bio u ljekarni i dali su mu lupocet. Meni to ništa ne pomaže, a ova dva dana me baš ubija glava.
Inače ja sam dobila 3 kg otkad pijem folat. Baš me strah kako ću dalje kad sam već sad na +3. Na moju visinu od 164 se baš dosta vidi. Već mi sad djeluje da mi je trbuh iskočio, možda sam samo naduta, ali baš se nekako vidi donji dio ispupčen, pa sam u širokim bluzama na poslu da se manje kuži 😄 Ne mogu dočekati da prođe prvih 12 tt pa da možemo reći svima.
Lupocet ili lekadol..inace imam migrene i u prijasnjoj trudnoci glavobolje su mi bile ceste pa sam pila lekadol,iako iskreno ne bi mi previse pomagao,tek toliko da bi mogla funkcionirati...
mmarie čestitke!! Evo u prosloj T sam imala prvi pregled s 7 tj, vidjelo se sve te cula sam srceko,sada sam negdje 7+3 i u uto idem privatniku,ako si procitala starije postove,imala sam neki dan pregled kod socijalnog koji ustvari nije htjeo nista pogledati i rekao neka cekam 9-10 tj..🥴🥺..
👨👩👦
🚴 5g
Hipotireoza- Eutirox
missed ab. 12/20 10TT
missed ab. 4/21 8TT
12/21 ➕
Inhixa 💉
1/22 imamo♥️🌈
Qualified® 90 ✔️ 💙
Ja isto imam problema sa glavom,sutra budem na pregledu pitala..meni je isto lupocet kao tik tak😅
Kolegica mi reklada uzmem lekadol...
Prije par dana sam vec bila toliko luda da sam popila pola brufena 🤷♀️
Najbitnije od svega mije ubiti da popijem jako puno vode i budem svaki dan u setnji..
Sto se tice stomaka, ovisno o danu mi je bas napiren nebi to jos nazvala trudnickim 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Hvalaaa.. 😊
Joj mislila sam da sam jedina,mene isto glava zadnjih para dana bas boli cesto.. :/ znaci brufen nikako?
Ja sam zbog mucnina jos i smrsavila nekoliko kg, a vec sam vitka i visoka, ali se trbuscic koji bi inace bio ravan lagano lagano nazire... to primjecujem jer mi je i ujutro malo izbocen, dok bi mi inace ujutro uvijek bio ravan, a eventualno bi iskocio kad bih se najela ili kad bi me nesto nadulo popodne, predvecer. :)
Heh, odgovorile ste mi za sex, a zanima me i jeste li ikad imale tako neobicne senzacije u tijelu... reciml meni je bas science fiction to da me ujutro bude orgazmi, nikad ih prije nisam imala bez ikakve fizicke stimulacije... znaci nije da samo sanjam vruce snove nego me bas probudi pravi orgazam bez diranja. Nikad mi se to nije desavalo...bas me zanima je li ikada ikome bilo tako?
Sortiraj odgovore
Najstariji