Bok cure. Za vikend sam blago prokrvarila, otisla dva puta na hitnu. Prvi dan me je doktor jedva pogledao i konstantirao"tu se ne vidi nista, javite se svom doktoru za 10 dana".
Drugi dan, druga bolnica, nakon pravog detaljnog pregleda ustanovljena gestacijska vrecica, rana trudnoca i subkorionski hematom, dan mi je duphaston i mirovanje. Sanse za spontani i odrzavanje trudnoce su otprilike jednake koliko sam zakljucila iz konteksta.. cekam svog doktora da mi se javi danas.
Poslije toga i danas vise nista,samo kad se obrisem kao svijetlo smedji iscjedak, izgledao kao da je ostalo jos od prije…
Nemam nikakve bolove
Strah me je uzasno, ne bih htjela izgubiti bebicu.. koliko vidim vecina na internetu je nekako progurala trudnoci ali ima i onih bez happy enda
Sada samo miruj. Koliko si trudna? 🤰💞
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Meni je sad sljedeće za obavit Petrova 3, ić vadit krv da se odredi krvna grupa. Antibiotik sam popila za e coli pa za cca tjedan dana opet vadit urinokulturu.
Mirjam jesi uspjela kupit sve? 🤢
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Mame moje koje se razume u obracun porodiljnog, imat cu 18mj prekidanog staza u dvije godine, zanima me racuna se zadnjih 6 mjeseci prosjek, al ako sam u tih zadnjih sest dva mjeseca primala sa biroa naknadu dal ona ulazi il sest zadnjih placa?? Molim vas ako koja zna
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Mame moje koje se razume u obracun porodiljnog, imat cu 18mj prekidanog staza u dvije godine, zanima me racuna se zadnjih 6 mjeseci prosjek, al ako sam u tih zadnjih sest dva mjeseca primala sa biroa naknadu dal ona ulazi il sest zadnjih placa?? Molim vas ako koja zna
Dovoljne su zadnje 3 plaće, ako ih nemaš 6. A mislim da se s biroa primanje ne računa!
url=https://lilypie.com]
Znaci ja imam 4200 placu, tako bi i dobila kompl.?
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Da tebi se ne isplati radit 😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
Moja je nesto veca, ali mi se zbog negativnog okruzenja ne isplati raditi 🙄
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jao kako ovo lijepo zvuci, bolje se isplati sjediti kod kuce😂😂 samo da dr danas kaze da je sve ok🥰
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Sad malo iaprekidano pisem kao budala, trebas donjeti zadnjih 6 placa i onda se racuna prosjek tj tvoja satnica i onda ovisno koliko taj mjesec ima radnih sati x tvoj prosjek.
Ukoliko ti ke placa zadnji 6 mj 4200 uglavnom ces toliko i dobit nekad malo manje nekad malo vise..
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sad malo iaprekidano pisem kao budala, trebas donjeti zadnjih 6 placa i onda se racuna prosjek tj tvoja satnica i onda ovisno koliko taj mjesec ima radnih sati x tvoj prosjek.
Ukoliko ti ke placa zadnji 6 mj 4200 uglavnom ces toliko i dobit nekad malo manje nekad malo vise..
U biti ja svaki mj vise manje identicno dobijem...hvala ti puno 😁
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji