Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina27
    06. Prosinac 2020. 16:23

Neka prođe glupa korona do naših termina poroda tako da muževi mogu bit s nama. 😂😂❤️

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

06. Prosinac 2020. 16:27

Nina27

Neka prođe glupa korona do naših termina poroda tako da muževi mogu bit s nama. 😂😂❤️

Tome se zaista mozemo nadati posto cemo imati ljetne bebe pa ako corona popusti mozda i odluke stozera budu blaze...

Kiflica
    06. Prosinac 2020. 18:09

Maso, strasno mi je zao :( hrabra si, snazna, mlada i brzo ces nam se vratiti! :* 
    Ja se isto jako nadam da ce korona popustiti pa da ce nasi muzici moci prisustvovati porodu! Mozda do tada bude i cjepivo, pa se sve smiri. Dobro je da smo ljetne, ipak ce biti blaze s koronom. :) 
    Mi smo lagano krenuli s ciscenjem i ukrasavanjem kuce za Bozic, mic po mic jer mi je bas tesko sve. 
    Cula sam za onu knjigu Sto ocekivati dok ocekujete, ali nisam ju jos nabavila. 

Aneee
    06. Prosinac 2020. 20:25

Maso bas mi je zao 😔 budi jaka i da se brzo vratis na ljepše teme ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Embarasada
    06. Prosinac 2020. 20:39

lucijaa117

Jedno pitanje za cure koje imaju hematom ili su ga imale u prethodnoj trudnoci. Znaci meni je moj ginekolog rekao da je hematom mali i da se ne brinem oko toga, mirovanje nije strogo nego u smislu da ne obavljam nikakve teske fizicke poslove. jucer nakon tjedan dana sam opet dobila obilniji smedi iscjedak i par kapljica krvi (sad ih vise nema). Na pregledu sam bila u cetvrtak di je receno da je sve super,slj tek za kojih mj dana. Znaci ja sad prakticki svakih par dana strepim kad mi se pojavi ta sukrvica i pitanje dokle ce jos to trajat jer mi nije objasnjeno na koji nacin se taj hematom povlaci, krvarenjem ili kako?

Ja sam imala hematom dosta dugo, uzimala utrogestan i smanjio se i nestao. Trebala sam kao mirovat ali ne strogo, radila sam i dalje i sve vecinlm normalno.

• Embarasada
    06. Prosinac 2020. 20:43

Ne bi trebala krvariti, mislim, nije da tako prolazi hematom nego se razgradi. Ali ono što je bitno je da ga plod nadjača, opasno je dok je plod jos mini i hematom veći od njega. 

lucijaa117
    06. Prosinac 2020. 21:09

Embarasada

Ne bi trebala krvariti, mislim, nije da tako prolazi hematom nego se razgradi. Ali ono što je bitno je da ga plod nadjača, opasno je dok je plod jos mini i hematom veći od njega.

A kuzim da, al moj ginekolog mi nije rekao kolko je velik nego je samo odmahnuo rukom i rekao da nije nista strasno jer je mali, a niti su mi oni prosli tj na hitnoj napisali u nalazu kolka je velicina tog hematoma. Sve u svemu nadam se da ce biti okej, hvala na odgovoru 🤗

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

ana0310
    06. Prosinac 2020. 22:27

Masa, jako mi je zao, drzi se ❤

2021. M 💗

Mallla
    06. Prosinac 2020. 23:13

Tema strije u 1 T prvo primjetila kao modricu iznad bokova i računam ma di sam to zaradila. Kad ono to je bio početak strija, kasnije su zaokružile cijeli trbuh. Tko zna kako će mi bit sad!
    Betahcg ja nisam radila, test je pokazao + kasnila M i potvrdio još jedan test. Nisam imala tegoba pa sam strpljivo čekala vrijeme za 1 pregled. Al svaka od nas je različita i razumijem potrebu za povjeravanje jeli sve ide ok.
    Sv.Nikola, mala je dobila željene poklone i šibu naravno, ništa bez šibe....sad odbrojavamo do rođendana pa Božić 🙂
    Jel još radite cure? Do kada planirate? Moja nadobudna ideja je do kraja al sve više mislim da ništa od toga!

url=https://lilypie.com]

Nina27
    07. Prosinac 2020. 00:29

Ja planiram isto do kraja. ☺️ Ali također mi se čini sve manje realno. 😅 ne znam.. pokušala bih bar do 2 mjeseca prije termina poroda, mjesec prije ionako idemo po zakonu. Jer si s druge strane mislim da ću se sam dosađivat po cijele dane plus puuuno manje ću dobiti. Tako da mislim da je bolje da radimo dok možemo, a kad stvarno vise ne ide (čak i ako je to na samom početku), treba odmah povuc ručnu. Beba je ipak važnija od svega. ❤️

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.