Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    07. Prosinac 2020. 19:53

Dreamer97

Nina27, takodje.. bas malopre pitam ginekologa, jesam li ja bre trudna, ne osecam nista 😂

kraljice 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Tonka55
    07. Prosinac 2020. 19:53

Nina27

Ja stvarno nemam neke specijalne simptome, tako da se ovom ne mogu priključiti. 😅 grudi me bole na dodir, nekad mi je kao zlo, ali nije to nikakva prava mučnina i dosta sam umorna, ali sto se sad već malo smirilo. Iskreno sretna sam da mi nije bas loše, loše, da ne povraćam. To stvarno onda utječe na svakodnevnicu. :/

Daj Bože da tako i ostane 💪 a mi koje muku mučimo, imamo previše hormona trudnoće. Al neka ga hahahhaa...🤢
    Imate li neke zahtjeve za hranom? Ja bi sad tako jedne krumpirice 😂

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• mateja95
    07. Prosinac 2020. 20:02

Dobro veceee drage trudnice :) nadam se da ste sve okej i da utivate u trudnoci. Ja sam malo uplasena. Odjednom su me prestale boljet grudiii i nemam bas neke mucnine. Imam bijeli iscjedak . Nista me ne boli. Bila sam 1.12 na pregledu i srce je kucalo. No ova nagla promjena me malkice preplasila. Narucena sam tek 12.1 na pregled jer gin nema na go je. Misla sam otici sad u petak privatno, radi sebe samo da se uvijerim da je sve okej . Po aplikaciji sam 7+4 ali ja mislim da sam malo manje 6+6 ili 7 . 🙂 🥰

• Tonka55
    07. Prosinac 2020. 20:14

mateja95

Dobro veceee drage trudnice :) nadam se da ste sve okej i da utivate u trudnoci. Ja sam malo uplasena. Odjednom su me prestale boljet grudiii i nemam bas neke mucnine. Imam bijeli iscjedak . Nista me ne boli. Bila sam 1.12 na pregledu i srce je kucalo. No ova nagla promjena me malkice preplasila. Narucena sam tek 12.1 na pregled jer gin nema na go je. Misla sam otici sad u petak privatno, radi sebe samo da se uvijerim da je sve okej . Po aplikaciji sam 7+4 ali ja mislim da sam malo manje 6+6 ili 7 . 🙂 🥰

Ma po meni je sve ok, iscjedak je ok. Radije odi za 4 tj privatno. Nema potrebe da se brineš 😊

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

07. Prosinac 2020. 20:21

Tonka55

Nina27

Ja stvarno nemam neke specijalne simptome, tako da se ovom ne mogu priključiti. 😅 grudi me bole na dodir, nekad mi je kao zlo, ali nije to nikakva prava mučnina i dosta sam umorna, ali sto se sad već malo smirilo. Iskreno sretna sam da mi nije bas loše, loše, da ne povraćam. To stvarno onda utječe na svakodnevnicu. :/

Daj Bože da tako i ostane 💪 a mi koje muku mučimo, imamo previše hormona trudnoće. Al neka ga hahahhaa…🤢
    Imate li neke zahtjeve za hranom? Ja bi sad tako jedne krumpirice 😂

Ja bi sad krafne s marmeladom 😩 Cijeli dan nisam bas nest jela zbog mucnine i sad imam neostvarive želje 😩

07. Prosinac 2020. 20:23

mateja95

Ne brini. Meni su isto nestali i neko vrijeme ih nije bilo pa se opet vratili 👍

• mateja95
    07. Prosinac 2020. 20:25

Hvalaaa vam curkee. Zato smo i tu da podjelimo iskustva. Pogotovo netko ko vec ima bebaca. Meni je prvi put sad pa onda eto. Neznam. Tu mi je lakse pitati. 🥰 imam jos jedno pitanjce. Selim se iz Zagreba u Zadar uskoro. Zanima me ima li ko iskustva tamo sa ginekolozima? Kako je kad se ide na porod ? 🙂

Ivo& Ivana💙♥️
    07. Prosinac 2020. 20:30

mateja95

Hvalaaa vam curkee. Zato smo i tu da podjelimo iskustva. Pogotovo netko ko vec ima bebaca. Meni je prvi put sad pa onda eto. Neznam. Tu mi je lakse pitati. 🥰 imam jos jedno pitanjce. Selim se iz Zagreba u Zadar uskoro. Zanima me ima li ko iskustva tamo sa ginekolozima? Kako je kad se ide na porod ? 🙂

Ja sam iz Zadra. Bila nam je frka sa soc. ginekolozima jer ih je par otislo u mirovinu i privatnike. Ali eto sad je bas došla nedavno gin. pa vrši upise. Što se tiće privatnika ima ih dosta. Vlatković, Crvelin, Marić... Svi su na glasu. A sto se tice poroda to ti nebi znala jer je i meni prva trudnoća 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Evana
    07. Prosinac 2020. 20:36

meni se stalno jede slano i kiselo, a slatko koje sam prije obožavala mi je sada odbojno hhaha jedino mi je sladoled iz megica ok i ledov šlag

• mateja95
    07. Prosinac 2020. 20:43

Clio35 hvalaaa ti puno. A razmisljam dal bi ostala u zg kod svog gin pa dolazila svaki mj tu, ionako cu doc zbog svojih . Pa da mozda budem i tu pred termin i tu rodim. Jer koliko god sam citala nema bas nekih dobrih iskustva, a ja mislim da nam je u tim “teskim” trenucima bitno kako se netko odnosi prema nama🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.