Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    07. Prosinac 2020. 13:38

Zene moje drage, pitanjce...kad mi dr pusti uputnicu za UKT, gdje to trebam ici? U pitanju je ZG :)

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

• Tonka55
    07. Prosinac 2020. 14:09

Raven7

Zene moje drage, pitanjce…kad mi dr pusti uputnicu za UKT, gdje to trebam ici? U pitanju je ZG :)

Za urinokulturu sam nosila u dom zdravlja gdje mi je i gin, samo predam i oni to šalju dalje na analizu. Radi se o sesvetama. Ako si zapadni dio vidim da se na netu spominje DZ črnomerec prilaz baruna filipovića.. Najbolje bi bilo da nazoveš gin i pitaš, pa da sigurna. 

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Nina27
    07. Prosinac 2020. 14:29

Okej, meni se definitvno isplati radit do samog kraja. 😂😂
    Ja sam dala baš dns urinokulturu na analizu, ali se čeka 2 - 4 dana.. 

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

• Evana
    07. Prosinac 2020. 14:46

ja sam isto isla u koroni i svejedno su mi rekli da samo dodem haha sorry cocolina, nije namjerno

• Dinaa
    07. Prosinac 2020. 14:47

Zdravoo,meni je 30.11.2020 test pokazao plusic vec 2.12.2020 otisla sam doktoru da potvrdim,uradjen UZ i uspjeli smo vidjeti tu malu tackicu na ekranu medjutim za otkucaje srca bilo je rano.Trenutno sam 5 TT i juce sam imala cijeli dan krvarenje tamne boje a evo i danas,bez bolova.Ponekad manji grc kao kad imam menstruaciju ali nista vise,doktorica je rekla ukoliko se desi krvarenje da ne panicim ali me je mnogo strah ne znam sta da uradim.Citala sam mnogo o tome,ima li neko slicno iskustvo?

B.A

07. Prosinac 2020. 15:06

Tonka, a jesam.. Vratila se nakon 5 min po stvari. Danas mi je grozan dan, nista ne mogu do kraja napraviti, sve na rate. Slabo mi je, zeludac mi se okrece a ne mogu povratiti 🤢

Kiflica
    07. Prosinac 2020. 15:12

Uuu, Lucky, Mirjam, hvala na savjetima za besplatne stvarcice, bas  volim dobit testerice i razne sitne gluposti, a veseli me vec lagano poceti skupljati stvarcice za bebu. Znaci, samo treba doci u dm, muller itd i reci da sam trudnica? Trebam li sto nositi sa sobom, trudnicku knjizicu? :) Mogu li sto obaviti online jer nisam bas za hopsanja okolo? 
    Lora, tebi je stvarno najbolje ostati doma. Cure koje se dobro osjecaju i imaju lagani posao i vece place, isto super sto rade...ma svatko ovisno o mogucnostima najbolje da prilagodi situaciju sebi. Sada je prioritet bebica i da smo mi sretne i sigurne. Ja sam ostala doma iako mi je placa puno veca od komplikacija, ali mi je i posao tezak, stresan i opasan za bebu jer radim s puno nepoznatih i teskih ljudi, a uz to imam cjelodnevne mucnine od kojih si ni caj ne skuham sama, nego mi muzic pripremi. Ja trenutno samo doslovno prezivljavam. :) 

• Dinaa
    07. Prosinac 2020. 15:45

antonela98

dinab1246

Zdravoo,meni je 30.11.2020 test pokazao plusic vec 2.12.2020 otisla sam doktoru da potvrdim,uradjen UZ i uspjeli smo vidjeti tu malu tackicu na ekranu medjutim za otkucaje srca bilo je rano.Trenutno sam 5 TT i juce sam imala cijeli dan krvarenje tamne boje a evo i danas,bez bolova.Ponekad manji grc kao kad imam menstruaciju ali nista vise,doktorica je rekla ukoliko se desi krvarenje da ne panicim ali me je mnogo strah ne znam sta da uradim.Citala sam mnogo o tome,ima li neko slicno iskustvo?

Odi ginekologu ili na hitnu, moze biti spontani, a moze i hematom i svasta nesto
    Odi pa ces znat najbolje

Hvala na savjetu,mislim cu morati. malo me buni sto nemam nikakve bolove,nadam se ce biti sve ok 😶

B.A

07. Prosinac 2020. 15:59

Kiflica

Uuu, Lucky, Mirjam, hvala na savjetima za besplatne stvarcice, bas volim dobit testerice i razne sitne gluposti, a veseli me vec lagano poceti skupljati stvarcice za bebu. Znaci, samo treba doci u dm, muller itd i reci da sam trudnica? Trebam li sto nositi sa sobom, trudnicku knjizicu? :) Mogu li sto obaviti online jer nisam bas za hopsanja okolo?
    Lora, tebi je stvarno najbolje ostati doma. Cure koje se dobro osjecaju i imaju lagani posao i vece place, isto super sto rade…ma svatko ovisno o mogucnostima najbolje da prilagodi situaciju sebi. Sada je prioritet bebica i da smo mi sretne i sigurne. Ja sam ostala doma iako mi je placa puno veca od komplikacija, ali mi je i posao tezak, stresan i opasan za bebu jer radim s puno nepoznatih i teskih ljudi, a uz to imam cjelodnevne mucnine od kojih si ni caj ne skuham sama, nego mi muzic pripremi. Ja trenutno samo doslovno prezivljavam. :)

Ne znam kak je u hrv, mislim da se isto online prijavljujes. A kaufland je nazalost samo u DE, sve ostalo vrijedi, dakle hipp, dm, müller

• Evana
    07. Prosinac 2020. 15:59

Kiflica

Uuu, Lucky, Mirjam, hvala na savjetima za besplatne stvarcice, bas volim dobit testerice i razne sitne gluposti, a veseli me vec lagano poceti skupljati stvarcice za bebu. Znaci, samo treba doci u dm, muller itd i reci da sam trudnica? Trebam li sto nositi sa sobom, trudnicku knjizicu? :) Mogu li sto obaviti online jer nisam bas za hopsanja okolo?
    Lora, tebi je stvarno najbolje ostati doma. Cure koje se dobro osjecaju i imaju lagani posao i vece place, isto super sto rade…ma svatko ovisno o mogucnostima najbolje da prilagodi situaciju sebi. Sada je prioritet bebica i da smo mi sretne i sigurne. Ja sam ostala doma iako mi je placa puno veca od komplikacija, ali mi je i posao tezak, stresan i opasan za bebu jer radim s puno nepoznatih i teskih ljudi, a uz to imam cjelodnevne mucnine od kojih si ni caj ne skuham sama, nego mi muzic pripremi. Ja trenutno samo doslovno prezivljavam. :)

jel to samo u njemackoj ili? jer vidim da spominjete rossman 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.