Pozdrav, nova sam ovdje
Dobila ogroman + nakon godine i pol bezuspjesnih pokusaja.
5+2 trenutno. Zanima me dali koja od vas pije folnu ili nesto slicno, bez savjeta ginek. ? Tek drugi tjedan sam narucena kod ginek. Pa sam malo zbunjena
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Pozdrav, nova sam ovdje
Dobila ogroman + nakon godine i pol bezuspjesnih pokusaja.
5+2 trenutno. Zanima me dali koja od vas pije folnu ili nesto slicno, bez savjeta ginek. ? Tek drugi tjedan sam narucena kod ginek. Pa sam malo zbunjena
ja sam pocela pit folnu kad sam doznala da sam trudna, prije nego sam otisla na prvi pregled. slobodno pij
Isa, pij slobodno i ginekolog ce ti verovatno reci da pocnes da je pijes..
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Poz trudnice. Dns je bio plus na kineskom testu, sutra ću ponovit sa clear blue, pa vadit betu idući tjedan:)
Imam curicu od godinu i pol :)
Pijem folnu već 2,3 mjeseca.
Veselim se druženju ☺
Loea, bas cudno da su meni dali nizu granicu nego tebi. Si dobila i inzulin ili i ti samo reguliras prehranom, kao i ja?
Sassy nista te ne kosta nazvati ginekologa sutra, opisati kako se osjecas i dobiti savjet od njega je li hitno ili nije.
Moja soc.ginekologica je divna, sve mi odgovori sto me zanima, dobra osoba, strucna, za svaki slucaj provjeri koliko god treba. A sto se tice duzine UTZ, pa ni ne mora to trajati predugo, ni precesto, nije zdravo za bebu. Tako da, samo polako cure, mislite pozitivno i neka vas to umiruje. :)
Zasad samo dijeta, za tjedam dana moram odnijeti dnevnik kkd dijabetologa pa ce reci sto dalje, ali meni ovo sad vas ok izgleda...meni je tlak bio 130/80 pa mi rekli da je povisen...
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Jutro 🤰🥰
Nadam se da se sve osjecate dobro.
Mašo kak je prosla vecera?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutroo :)
Proslo je super :) pojela sam malo malo pastete od tune ( ja sam je sama radila i nisam stavila nista posebno unutra osim krastavaca i tune ) znam da nesmijemo jest tunu ali citala sam da u malim kolicinama nije stetno. Tako da sam si uzela malo , uzela sam jednu skoljku kapesantu ( jakobovu kapicu) a ostalo je pojeo muz i stavio na moj tanjur hahaha I pojela sam 1 oradu :P a sta se tice vina rekla sam da pijem neke tablete pa da cu danas nazalost preskocit vino i morat se zadovoljit sa vodom 😂 i tjt . Danas imamo jos jedno druzenje kod brata i nemamm pojmaaa sta da kazem ali kako zna sestra nadam se da ce me ona malo izvuc :P
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
U malim kolicinama sve je ok 😊 nek je proslo, na kraju ce te se smijati svi ovim forama..
Mene su jucer na poslu pitali otkud toliko jedem... a jos nezdravo (peciva), jer sam do sada bila zagovornik zdrave prehranr i sve ih tjerala na zobene i voce i sjemenke i salate 😂😂😂😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
U malim kolicinama sve je ok 😊 nek je proslo, na kraju ce te se smijati svi ovim forama..
Mene su jucer na poslu pitali otkud toliko jedem… a jos nezdravo (peciva), jer sam do sada bila zagovornik zdrave prehranr i sve ih tjerala na zobene i voce i sjemenke i salate 😂😂😂😂
Hahahhaa oni na poslu najbrže služe.. Ja sam prestala pit kavu, bila bi gladna pa na kraju ne bi jela. Pa su me počeli gledat čudno i jedan kolega rekao, :"Ma ti si sigurno trudna. Baš lijepo vrijeme za bit trudan sad kad je korona hahahhaa.. Termin ti je tamo negdje 6 mj" 😂😂😂 ja vristala od smijeha
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji