Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2020. 18:20

Mara Kokosica

Ja sam prokrvarila , tako da je ocito biokem. U pitanju.

Vama zelim puno zdravlja i da docekate svoje bebice

Jako mi je zao, drzi se 😟 Uskoro ces biti među prvim jesenskim trudnicama, vidjet ces 🙏🍀

Hedwig.Z
    03. Prosinac 2020. 18:21

Mirjam2

Norrah, bas lijepo 💕
    Cure kad idete privatno na preglede jel smiju vasi muzevi s vama? Ginekos me konkretno zanima… Jer razmisljamo da odemo zajedno na jeden pregled privatno u hrv, posto ovdje muz ne smije nikako sa mnom 😒

Ja nisam upućena stvarno. Ja ću ići privatno samo na 4d kada bude, nadam se da će onda muž moći samnom. 😊

Ivo& Ivana💙♥️
    03. Prosinac 2020. 18:23

Lulu.Lu

Clio35

Lulu.Lu

Clio35

Lulu.Lu

Clio35

Pozdrav cure, da se i ja javim malo. Sutra mi je trebao biti pregled i danas mi gin. odgodi jer je na bolovanju i nema je tko mijenjati sutra, tako da me prebacilo za pon. A ja već luda od brige i nervoze. Danas su me i grudi prestale boliti i sva sam u strahu zbog prošlog spontanog. Bila sam na pregledu prije 4 tjedna. I ja i dragi napeti ko puške. Sad me strah zasto su me grudi prestale boliti? Čitam po int. a tamo naravno odmah spontani.

I ja sam se brinula radi toga prije tjedan dana, naglo preostale mučnine i nisu me više boljele grudi. Dva dana je bilo tako, poslije se sve vratilo. Mučnina skoro da nemam više, ali jučer su me nenormalno boljele grudi. Nemoj si kao ja stvarati stres! 😊

Hvala ti. Nadam se da će biti uredu, ali sam bas u strahu zbog prijasnjeg iskustva i sad se nemogu opustiti nikako i još mi odgodi pregled

Vjerujem da si u strahu, i ja sam stalno, a prva mi je trudnoća. Mislim da dok nema krvarenja i bolova da je sve u redu. 😊 Ja još pijem Duphaston pa sam si mislila da li bi uopće prokrvarila da dodje do nečega, ne da Bože. Svakakve misli su mi po glavi bile.

Nazalost ja sa prvim nisam prikrivala niti imala bolove, samo je na uzv utvrđeno da nema srčane akcije. Ali tad sam bila nakon 2 tjedna od prvog pregleda na pregledu. A sad me narucila tek za 4 tjedna i stvarno mi se ćini ko vjecnost. I još nikom nismo rekli. Cekali smo ovaj pregled. Samo eto me jako cesto hvata glad, i kad ne pojedem bude mi uzasna muka. Danas sam kasnila s posla i takva me muka uhvatila da kad sam pojela sve sam povratila

Šta nikakve simptome nisi imala prvi put? Jooojj, to je tako grozno :(
    I ja sam bila na prvom pregledu 12.11.,sad idem 10.12. Nikako da dodje.
    Moguće da ti simptomi trudnoće polako prolaze. Kažem ti, i meni su prestale mučnine.

Da baš nikako da prođe vrijeme, Ja se nadam da je tako. Moramo biti stepljive još malo i u Božje ruke. 
    Eto da cujemo ponovno malo srceko kako kuca 😃😄🥰

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Hedwig.Z
    03. Prosinac 2020. 18:25

Clio35

Lulu.Lu

Clio35

Lulu.Lu

Clio35

Lulu.Lu

Clio35

Pozdrav cure, da se i ja javim malo. Sutra mi je trebao biti pregled i danas mi gin. odgodi jer je na bolovanju i nema je tko mijenjati sutra, tako da me prebacilo za pon. A ja već luda od brige i nervoze. Danas su me i grudi prestale boliti i sva sam u strahu zbog prošlog spontanog. Bila sam na pregledu prije 4 tjedna. I ja i dragi napeti ko puške. Sad me strah zasto su me grudi prestale boliti? Čitam po int. a tamo naravno odmah spontani.

I ja sam se brinula radi toga prije tjedan dana, naglo preostale mučnine i nisu me više boljele grudi. Dva dana je bilo tako, poslije se sve vratilo. Mučnina skoro da nemam više, ali jučer su me nenormalno boljele grudi. Nemoj si kao ja stvarati stres! 😊

Hvala ti. Nadam se da će biti uredu, ali sam bas u strahu zbog prijasnjeg iskustva i sad se nemogu opustiti nikako i još mi odgodi pregled

Vjerujem da si u strahu, i ja sam stalno, a prva mi je trudnoća. Mislim da dok nema krvarenja i bolova da je sve u redu. 😊 Ja još pijem Duphaston pa sam si mislila da li bi uopće prokrvarila da dodje do nečega, ne da Bože. Svakakve misli su mi po glavi bile.

Nazalost ja sa prvim nisam prikrivala niti imala bolove, samo je na uzv utvrđeno da nema srčane akcije. Ali tad sam bila nakon 2 tjedna od prvog pregleda na pregledu. A sad me narucila tek za 4 tjedna i stvarno mi se ćini ko vjecnost. I još nikom nismo rekli. Cekali smo ovaj pregled. Samo eto me jako cesto hvata glad, i kad ne pojedem bude mi uzasna muka. Danas sam kasnila s posla i takva me muka uhvatila da kad sam pojela sve sam povratila

Šta nikakve simptome nisi imala prvi put? Jooojj, to je tako grozno :(
    I ja sam bila na prvom pregledu 12.11.,sad idem 10.12. Nikako da dodje.
    Moguće da ti simptomi trudnoće polako prolaze. Kažem ti, i meni su prestale mučnine.

Da baš nikako da prođe vrijeme, Ja se nadam da je tako. Moramo biti stepljive još malo i u Božje ruke.
    Eto da cujemo ponovno malo srceko kako kuca 😃😄🥰

Daa, jedva čekam to! 😍😍

Hedwig.Z
    03. Prosinac 2020. 18:33

Mara Kokosica

Ja sam prokrvarila , tako da je ocito biokem. U pitanju.

Vama zelim puno zdravlja i da docekate svoje bebice

Baš mi je žao. :(
    Uskoro ćeš u ti dočekati svoju bebicu. 🙏❤️

chocolina
    03. Prosinac 2020. 18:33

Krivo napisala, iduci pregled 31.12 🤣🤣🤣
    Prvi je bio carski jer je beba bila velika za moju zdjelicu. Ja sam inace 160cm. I mali mi je razmak izmedju dvije trudnoce. Zatrudnila sam niti punih 7mj.nakon prvog poroda. Cesto druga beba bude veca od prve 😅  A kad bi pokusala prirodno postoji mogucnost pucanja unutarnjih savova. Tako da predpostavljam da cu na carski sigurno vec pocetkom 6.mjeseca. 

Lora27621
    03. Prosinac 2020. 18:34

Cestitam svima na odlicnim pregledima, napokon lijepih vijesti🥰 ja si mjerim secer prije i nakon svakog obroka i i prije mi bude max 4,9, a poslije mi je naajvise bilo 6 kad nisam mogla odoliti masnim rebarcima🤣🤣 a na pregledima prije imala prije 5,9 i oko 11 poslije....jel moguce da su strah i nervoza utjecali na to?

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Kiflica
    03. Prosinac 2020. 18:38

Lora, meni je isto tako! Doma secer puno nizi, a kod njih skoci. Ja isto vec sumnjam da mi nervoza i strah dizu secer vise od icega. :) 

Hedwig.Z
    03. Prosinac 2020. 18:38

chocolina

Krivo napisala, iduci pregled 31.12 🤣🤣🤣
    Prvi je bio carski jer je beba bila velika za moju zdjelicu. Ja sam inace 160cm. I mali mi je razmak izmedju dvije trudnoce. Zatrudnila sam niti punih 7mj.nakon prvog poroda. Cesto druga beba bude veca od prve 😅 A kad bi pokusala prirodno postoji mogucnost pucanja unutarnjih savova. Tako da predpostavljam da cu na carski sigurno vec pocetkom 6.mjeseca.

Heheheh, bilo mi je malo čudno da je toliko razmak izmedju pregleda. Baš mi je drago da je sve dobro! Nadam se da ću i ja sljedeći četvrtak imati lijepe vijesti. 🤗🙏 I meni će isto raditi pretrage kao i tebe danas. 

Lora27621
    03. Prosinac 2020. 18:43

Kiflica

Lora, meni je isto tako! Doma secer puno nizi, a kod njih skoci. Ja isto vec sumnjam da mi nervoza i strah dizu secer vise od jedi

Nema sta drugo biti🤷‍♀️ prije smije biti do 5.1, a poslije 7.5 ako sam dobro zapamtila?

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.