Zene kolko dugo vama traju pregledi? Evo ja placam privatno i danas doslovno je sam ultrazvuk trajao niti 5min. Bas nekako kad placas ocekujes malo vise.. 😐
Šta ti nije danas trajao duze pregled? Meni je zadnji put gin rekla da kad radi te testove da će trajati oko 40min. Ja idem kod državnog, ali također je i privatna, pa sam bas zadovoljna sa njom.
Rekla mi je jedna poznanica da je ona plaćala slike ultrazvuka 50kn. Prvi put je dobila besplatno, a kasnije po 50kn. Mislim da je to totalna glupost, vjv nije niti dobila račun ni ništa.
Da, moja prijateljica placa 100 kn, a ja svaki puta dobijem besplatno bez ikakvih problema 🤔
2021. M 💗
Soc gin ne smiju naplacivati utz... mene je bivsa soc gin tako levatila, 150 kn za utz na ruke. Promijenila gin, sad ova nova je postena i divna i naravno ne naplacuje to sto ne smije, uvijek je free utz.
Drugo je ako ides kod privatnika...
Mozes i prijavit soc gin ako ti naplacuje ono sto ti treba biti free. :)
Sassy mislim da se nebi trebala brinuti, ja sam imala momente kad sam jedino mogla samo lezati i tako nikakve bolove nisam osjecala, a cim sam ustala odma probadnja i grcenja, uzas. Naravno, ako ti imas sumnje nista te ne kosta da se javis gin. 😊
Inace cure, kolki ste tlak imale na pregledima? Meni danas izmjeren 100/60 i navodno super tlak, tako mi je rekla sestra pa si mislim da nije to mozda malo prenisko? 🤔
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Zene kolko dugo vama traju pregledi? Evo ja placam privatno i danas doslovno je sam ultrazvuk trajao niti 5min. Bas nekako kad placas ocekujes malo vise.. 😐
Šta ti nije danas trajao duze pregled? Meni je zadnji put gin rekla da kad radi te testove da će trajati oko 40min. Ja idem kod državnog, ali također je i privatna, pa sam bas zadovoljna sa njom.
Rekla mi je jedna poznanica da je ona plaćala slike ultrazvuka 50kn. Prvi put je dobila besplatno, a kasnije po 50kn. Mislim da je to totalna glupost, vjv nije niti dobila račun ni ništa.
Da, moja prijateljica placa 100 kn, a ja svaki puta dobijem besplatno bez ikakvih problema 🤔
Svašta! Možda ima veze sa dopunskim. A možda sa onim "ako prođe, prođe"! 😂😂
Trudnicama ne treba dopunsko, sve vezano za trudnocu nam je pokriveno. Nije u tome stvar, nego je i ona vjerojatno naletila na dr.koja si gradi vikendicu u fusu
Ma dobar je on ginekolog, stvarno medju boljima u gradu al nekako bi volila da malo vise prica. Rekao je on meni danas "Ovo je rukica, ovo nogica, ovo srce, sad cemo poslusat srce ...". Al sta ja znam, sve skupa sa razgovorom sam bila 15ak minuta. Pogotovo jer je danas bio kombinirani pa eto, ocekivala sam vise. Meni je cijelu proslu trudnocu tlak bio takav, do 110 max gornji. Danas sam se zacudila kad sam vidila 120/80 😄
Ma dobar je on ginekolog, stvarno medju boljima u gradu al nekako bi volila da malo vise prica. Rekao je on meni danas "Ovo je rukica, ovo nogica, ovo srce, sad cemo poslusat srce …". Al sta ja znam, sve skupa sa razgovorom sam bila 15ak minuta. Pogotovo jer je danas bio kombinirani pa eto, ocekivala sam vise. Meni je cijelu proslu trudnocu tlak bio takav, do 110 max gornji. Danas sam se zacudila kad sam vidila 120/80 😄
Uf znaci meni je moja najavila kombinirani 45 min pa me sad zivo zanima sto cu sve vidjet i saznat🤔
Moj tlak do sada svaki put bio 120/80 a doma mi svako malo crno pred ocima i vrtoglavica da moram stajat mirno ili se primit za nesto da ne padnem
Meni pregled traje svaki put s razgovorom i pregledom oko 45min. Kod privatnika sam. Danas je malo duzi bio UZV jer smo zapravo vidjeli nešto, dosad je njemu bilo bitno da vidi, meni je to ionako bila vise mrlja koja ima srce 😅
A što se tlaka tiče meni je oko 90/60 u trudnoći. Inace normalan 120/80. Obzirom da nitko nista ne spominje, smatram da je to u redu 😁
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Sa 20 tjedana cu ic na 4D. Bas me zanima koliko ce to trajat 🤔 Rekao mi je jedino da pazim na kilazu. Zasad sam na +1.
Sassy mislim da se nebi trebala brinuti, ja sam imala momente kad sam jedino mogla samo lezati i tako nikakve bolove nisam osjecala, a cim sam ustala odma probadnja i grcenja, uzas. Naravno, ako ti imas sumnje nista te ne kosta da se javis gin. 😊
Inace cure, kolki ste tlak imale na pregledima? Meni danas izmjeren 100/60 i navodno super tlak, tako mi je rekla sestra pa si mislim da nije to mozda malo prenisko? 🤔
Upravo tako je otprilike i kod mene , hvala ti, nadam se da je sve ok sad kad cujem vasa iskustva.
Kiflica- rado bih nazvala ginekologa al nemam njen broj, kad nazovem polikliniku, obicno mi sestra odgovori na pitanje jer je dr zauzeta, a termin mi je tek 14tog. Glupo mi je sto su ovi pregledi tamo u 5toj-6toj sedmici, trebaju napravit termin prije da upute trudnice kako/sta ovako nagadjam :/
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sortiraj odgovore
Najstariji