Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    09. Kolovoz 2021. 15:06

Ironija je da je beba dok je bila manja bila nisko i pri kraju se digla - skroz neocekivano kao i to s otvaranjem sto je sve stalo 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    09. Kolovoz 2021. 15:54

A sacekat cemo termin i opet neko vrijeme, kontrole su cesce sad i pratit stanje, ali trenutno ne izgleda optimisticno, beba se uvijek moze namjestiti kako treba. Ja bih def izbjegla Marinu situaciju indukcija plus cr, zato i dr kaze idealno je da trudovi sami krenu pa da vidimo stanje 🙏
    Samo se nadam da se beba ne pati unutra i da je sve ok. Dr misli da je nesto blokira ali nisu ustanovili sta je u pitanju, dva su me dr pregledala. A do srijede ganjat muza za akciju 😂 da probamo pokrenut sta.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

mara5
    09. Kolovoz 2021. 16:14

Ali moja indukcija nije ni uspjela, to je najveća ironija što 3 gela nisu ništa napravila... Tako da me to nije ništa "bolilo"... I da me opet pitaš opet bi probala vaginalno sve načine samo da ne idem na carski. 
    .
    Uzela sam spinal jer sam htjela viditi bebu odmah.
    Ne znam  što je bolje 🤷 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

sassy
    09. Kolovoz 2021. 16:25

Valjda mi se slozi sve u glavi jos uvijek sam zbunjena i u sri cu popricat s dr o svim opcijma. Ovo mi je bilo iznenada. Najbitnije je da beba na kraju bude dobro a prezivjet cu ja sta god da bude indukcija/cr/oboje.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• mari88
    09. Kolovoz 2021. 17:34

Ja uopce nemam pojma koliko je moja beba otprilike teska. Na uzv su mi zadnji put rekli kad sam bila u 34 tt koliko tezi, od tad nista. A u trudnickoj amb uopce ne rade uzv da bi vidjeli, samo ctg i pregled vaginalno (petrova ) .
    U drugim bolnicama normalno rade uzv ili? 

sassy
    09. Kolovoz 2021. 18:13

mari88

Ja uopce nemam pojma koliko je moja beba otprilike teska. Na uzv su mi zadnji put rekli kad sam bila u 34 tt koliko tezi, od tad nista. A u trudnickoj amb uopce ne rade uzv da bi vidjeli, samo ctg i pregled vaginalno (petrova ) .
    U drugim bolnicama normalno rade uzv ili?

Kod mene rade (BiH), ali kratko, mislim da provjere protoke, otkucaje i te osnovne stvari. Sto se tice tezine, mislim da se to pri kraju i ne uzima puno u obzir jer dosta grijesi i teze je izmjerit jer je bebina glava jako nisko.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• mari88
    09. Kolovoz 2021. 18:32

Meni nije toliko sad ni bitno kolika je tezina, vjerujem da je oke u ovim tjednima, al mi cudno da bas nikako ne salju na uzv. Za te protoke sto su sve cure ovdje spominjale gore mi nikako nista nisu rekli, pa ocito ni ne rade. Za plodnu vodu sam pitala sestru na ctg kad se radi, da kad predjem 40 tj i da moram bit otvorena. Nadam se da ce se do srijede nesto pomaknuti, ovako samo cujem sve je u redu, vidimo se tad i tad

CrazyDiamond
    09. Kolovoz 2021. 20:05

Cure, nadam se da će nekome nešto uskoro pokrenuti... 😁
    Sassy, i mene iznenađuje to da su ti spomenuli carski zato jer je beba visoko... Ali dobro, budeš još vidjela do kraja tjedna ... Kako god da na kraju bude, samo neka dobro prođe 🤞
    Koliko znam, spinalnu obicno predlože i anesteziolozi, radi manjih rizika i komplikacija...

sassy
    09. Kolovoz 2021. 20:39

Od kako sam dosla s pregleda stomak me steze i povremeno zaboli, potencijalno nesto se i pokrece 🤞 ja mislim da bi ova moja mala vani, ali kroz stomak koliko gura gore iznad pupka, valjda je to guza 😂 
    .
    Kakvo je stanje kod tebe CrazyDiamond? Amber kod tebe?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Amber
    09. Kolovoz 2021. 21:33

Kod mene nista od pokretanja, u srijedu indukcija. Nis u ovoj trudnoci nije po planu bilo, tak nije ni ovo, ali sigurna sam da necu nista pamtiti kasnije :)

Bila sam danas opet na membrane sweepu, omeksao je cerviks pa se nadamo da ce u srijedu lakse gelom otvoriti, ali i dalje sam skroz zatvorena. Jedino prepakiravam torbu jer su nam rekli da se trebamo spremiti za biti tamo 48 sati u porodu a ja se spremila za neki normalni porod, tak da moram pojacati neke stvari u torbi... recimo hranu :D 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.