Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dunjeka
    07. Kolovoz 2021. 19:30

Pozdrav cure, citam vas vec neko vrijeme i evo danas se odlučila prvi put registrirati na forum. Ne znam je li kasno, ali dobro ce doci i ovo malo dana do termina.. Naše prvo dijete (curica) nam stiže prema terminu 29.8. Ima li tko tu s ljetnih beba i s iskustvom iz kbc Split? 

Aneee
    07. Kolovoz 2021. 21:00

Puterica čestitam na velikom deckicu 😘 i brz oporavak ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• puterica
    07. Kolovoz 2021. 22:15

Hvala cure. Prikljucim vam se na drugoj temi. Sigurno sa hrpom pitanja jer sam sve zaboravila😆

Celuloza
    07. Kolovoz 2021. 22:47

Bebushka

Bok, jesi probala sa šeširićima? Mene su spasili zadnji put, bar malo olakšaju stvar (zapravo je osjećaj čisto blaženstvo nakon mučenja na "golu" kožu), problem je bio što sam kupila preveliki broj pa se bebi nisu svidjeli, ali i to malo je bilo dovoljno

I ispričavam se svima što ovako nepozvana upadam, davne 2017 sam sudjelovala u grupi jesenskih beba dok sam čekala blizance, sad tu i tamo bacim pogled, pogotovo šta me čeka porod polovicom rujna pa čekam da vidim oće bit koje svježe iskustvo sa svetog duha:)

Što se tiče izdajalice, nikad se ne zna. Meni je električna izdajalica bila super, jer blizanke se nikako nisu znale najest do kraja i mislile su bit na cici valjda 24 sata pa sam se odlučila radije za izdajanje da vidim koliko su uopće pojele… da sam ostala na ručnoj otpala bi mi ruka. Al brzo sam nabavila električnu avent preko njuškala za 500 kn i još je imam negdje.
    A sa zadnjom bebom nisam uopće koristila izdajalicu, nego sam se ručno izmasiravala jer mi je bila tlaka manevrirat s tolko bočica za sterilizaciju. A mučila sam se s previše mlijeka, trebalo mi je mjesec dana da proizvodnju svedem na neku normalnu mjeru, satralo me

sretno svima

Pozdrav, rodila sam na Sv. Duhu 20.7. i imam samo riječi hvale za svo osoblje. Imala sam sreće kaj je porod bio jako brz, ali kak je malac rođen s 35 tjedana, bio je dosta sitni, malo smo se mučili s dojenjem i mojim glupim uvučenim bradavicama. 🙈  Sestre su mi bile velika podrška i uz pomoć šeširića sad papamo ko veliki. Super je kaj možeš biti s bebicom cijeli dan i cijelu noć ako želiš. Naravno ako je bio težak porod ili ti iz bilo kojeg razloga treba odmor uzmu ti bebicu navečer da se možeš naspavati. Samo pitaj sve u bolnici kaj ti nije jasno pa makar bila dosadna i sve će ti pomoć ako negdje zapne. Iako s obzirom da si već iskusna mama neće bit frke haha. Btw u bolnici imaju izdajalice ak će ti zatrebati.
    Sretno!

Dominique_i_bebita
    08. Kolovoz 2021. 09:22

tonkica_palonkica

Drage moje mamice… Imam jednu dilemu koja me muci a to je vodenasti iscjedak :/ Trudna sam 38+5 i zadnjih vec par dana taj prozirno-bjelkasti iscjedak ide… Kako je vama bilo prije poroda?

Meni je tak bilo..par dana trajalo i na pregledu doktor posumnjao na plodnu vodu pa me poslao napravit test. Ja sam isto pitala kaj nebi tog bilo vise a on je rekao da moze vodenjak puknuti skroz negdje visoko i/ili da beba prijeci istjecanje vode svojim pritiskom pa u tom slucaju moze ici tak pomalo. Ugl na testu je ispalo da nije plodna voda pa sam ja povezala da je to dio "sluznog cepa" bio, jer mi je tu i tamo bio i neki sluzavi dio, a na kraju i samo sluz..

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

sassy
    08. Kolovoz 2021. 21:43

Toplotni val se vratio 😤 znaci po cio dan moram bit u kuci pod klimom jedino navece izadjem setam - a i tu je sparno. Zavidim Tweetyci i Amber koje su u “hladnijim” krajevima. Znaci danas sam natekla iako nisam nikako izasla vani, tijelo bas reaguje na vrucine.
    .
    Sutra sam na pregledu i ne vjerujem da se nesto puno promijenilo - bar ja nisam primijetila neke kontrakcije. Fakat postajem depresivnija kako vrijeme ide pogotovo s ovim vrucinama. Uz to me uhvatio neki strah od poroda i neka briga za bebu, jos je mirnija zadnjih par dana odmah se uplasim da nesto nije ok. Ludi hormoni

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• mari88
    09. Kolovoz 2021. 09:49

Pozdrav cure
    Ja taman iz trudnicke amb se vratila.. termin sam presla, 40+2 sam, samo kaze uloziva za vrsak prsta, ctg uredan, opet prekosutra na pregled. Ja se sve nadala kako imam te kontrakcije cesto da se nesto pokrenilo, al ocito nista 😏

sassy
    09. Kolovoz 2021. 14:14

Evo i mene s pregleda ima par novosti:
    - beba procijenjena na 3900 a prije 5 dana na 3200, ne znam sta se desilo i kakve su im to procjene al od moje sitne bebice i brige za to najednom sad velika beba :)
    - i dalje nema kontrakcija nit naznaka poroda, na nalazu pise dilatacija za 1 prst, dal je to ulozivost il otvorenost nisam sigurna ali dr kaze da po ovom necu ni narednih 5 dana
    - i zadnja novost je da je beba prilicno visoko i dr je rekla da joj se to ne svidja, da potencijalno necu moci rodit prirodno radi toga, vec je vrijeme da se namijesta ali ona kao da ima neku prepreku da se spusti pa cemo vidjeti u srijedu dal ima pomaka. Tako da je upao carski kao opcija, kaze najradije bi da krene porod da vidimo hoce li biti spustanja pa vidjet cemo, uglavnom do kraja sedmice planira me poroditi  🙈

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

mara5
    09. Kolovoz 2021. 14:50

Putarice čestitam! 🤗❤️
    Želim brz oporavak mami i bebi puno maženja i paženja. 😍 Cure iz držite 💪  Sassy  kod mene je tako išlo nikako i završilo sa carskim.  

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

sassy
    09. Kolovoz 2021. 15:03

mara5

Putarice čestitam! 🤗❤️
    Želim brz oporavak mami i bebi puno maženja i paženja. 😍 Cure iz držite 💪 Sassy kod mene je tako išlo nikako i završilo sa carskim.

Odmah sam se sjetila tebe Mara5, zato dr odmah i predlaze carski ukoliko se stvari ne promijene u ovih par dana da ne bi se mucila, naravno ja mogu insistirati da pokusam prirodno do mene je ali ona je skepticna za sad. U svakom slucaju birat cu ono sto je najsigurnije za bebu.
    .
    Koju anesteziju preporucujete spinalnu ili opstu? Ako neko ima iskustva :)

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.