Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • IVANAivana
    01. Kolovoz 2021. 09:41

Mallla

Sretno IVANAivana pa nek se danas odigra do kraja!

Hvala... Valjda će biti... Skužila sam da se trudovi javljaju kad ja ležim i mirujem... Čim se ustanemo oni se gube nekako... 🙄 Da mi je ovo netko pričao ne bih mu vjerovala... Znaći žena može i tri dana u trudovima i to 3 porođaj... I sad ti odmori i pripremi se na porođaj... 😔

sassy
    01. Kolovoz 2021. 09:51

Pjegice sretno danas 🤞
    Ivana takodjer, nadamo se da se nesto pokrenulo :) Cekamo danas neke bebice na forumu, vrijeme je

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

CrazyDiamond
    01. Kolovoz 2021. 10:17

Hoće li danas biti baby boom na forumu? 😊🤞
    Sretno IVANAivana, nadam se da će ti konačno krenuti kako treba, samo smireno... 
    Ako se ne varam, sretno i Enigmas, i Pjegici! I mara bi mogla biti gotova 😊

sassy
    01. Kolovoz 2021. 11:48

Mene je neki cudan bol po dnu stomaka sinoc budio na svakih sat i stalo je. Nisam sigurna da su trudovi jer su bili brzi i kao da me neko nozem presijece ali su me razbudili i jedva sam poslije zaspala - kazu spavaj izmedju trudova 😂 ma kakvi to, sto misli odmah kroz glavu a medju prvima: joj nisam oprala kosu sta cu ako budem ovakva morala do bolnice 😂 uglavnom danas je sve mirno i po starom

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

mara5
    01. Kolovoz 2021. 16:19

Ipak carski, sinoć u 8 stigao moj lavić 3850g i 53cm.
    Pišem detalje.. Još sam na intenzivnoj 😘

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• IVANAivana
    01. Kolovoz 2021. 16:46

Mara5 čestitke... Bogami krasan momak... Čekamo detalje... Ja sam još doma sa trudovima od 3h popodne... Naravno kako sam legla evo ih na svakih 10ak min... Valjda će se to sad nešto iz dešavati... 🙄

sassy
    01. Kolovoz 2021. 16:55

Mara5 cestitam 🎉🎉🎉 zelim ti brz oporavak :) 
    Ivana to kod tebe izgleda pravo krenulo, koliko si daleko od bolnice, trudovi na 10 min nisu tako bezazleni?
    .
    Ja cio vikend provodim u kuci jer je vani 38 stepeni i ne usudjem se izaci 😭 ali je bar moja viroza zavrsila :)

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Susika
    01. Kolovoz 2021. 17:17

Mara iskrene čestitke na velikom dečku 😍 brz oporavak ti želim 🥰

• IVANAivana
    01. Kolovoz 2021. 17:39

Sassy očito jesu.. Evo više ih nema bar ne u tim intervalima... Sad dođe tu i tamo neki onaj da si oči iskopaš od bola do onih da se pitaš jel ne može jače 😂 više mi i smiješno... Imam 10ak min do bolnice... Ujutro su mi rekli neka dođem kada budu stalni i na 5 min... 🙄

• puterica
    01. Kolovoz 2021. 18:21

Mara cestitam 🥰 ako se ne varam procjena je bila 3900, nisu puno fulali.
    Ja samo cekam da mi pukne vodenjak 🤣 i svaki pokret bebe pogotovo po noci pomislim evo ga, sad je 🤣 joj uzas.  Tako mi je prvi porod krenuo pa ne znam za drugacije. A isto salabajzam okolo, dosadno mi doma cijeli dan pa me ulovi pomisao sto ako mi u javnosti pukne vodenjak i tak sva sam u pucanju vodenjaka kao da je to najgorio dio poroda 😂😂 ali lakse mi je mislit na to nego na trudove.
    Ivanaivana tebe posteno sarafi nadam se da ce brzo krenuti nesto konkretno 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.