Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    31. Srpanj 2021. 20:12

Enigmas javljaj nam kako napreduje :)
    Kako vi uspijevate prodisati trudove? Ja dok sam ih imala samo sam se grcila i nekako zadrzim dah, nisam uspjevala iskontrolisat.
    .
    Mara se sigurno do sad mazi s bebicom :)

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Pjegica.
    31. Srpanj 2021. 20:45

Cure da vas malo izobavjestavam.
    Trebala je jutros biti indukcija medutim na pregledu su odlucili da me nece danas ipak nego da ce mi dat nekakav stres test to smo obavili s njime su kao nekakve trudove htjeli potaknut tj da vide kako ce beba reagirati na te umjetne izvedene trudove.
    To je proslo dobro beba reagira dobro i nije pod stresom i kao mozda mi se od toga mogu potaknuti moji trudovi a ako ne sutra indukcija, tako isto sada je bila vizita ctg dobar kao neki trudici nista sta ja osjetim i uzv za koji ponavljaju istu himnu vec tri dana i da ce me sutra inducirati vjv po dogovoru s jucerasnjom dokt koja ce biti i sutra na smjeni pa ce valjda ona to sve obaviti 🤷🏻‍♀️
    Nadam se da mi nece i sutra rec da ce me u pon ipak jer mi se vise ne da nepotrebno lezat u bolnici to sam sve mogla doma u svom komoditetu obaviti 🙄

• IVANAivana
    31. Srpanj 2021. 22:22

Jel nam mara5 rodila i ja sve nešto čekam oče li neće li? Da treće može tako zajebano biti... Tko bi rekao... Jučer krenuo sluzni čep danas je ispao do kraja..  Jutros u 3 me probudili bolovi i tako do 9ujutro...na svakih 20ak min... Onda je stalo..  Danas tokom dana tu i tamo koja kontrakcije... Neke za prodisati a neke ne... I šta sad... Čami čekajući... Jedino me strah jel bebač ok... Osjetim ga... Iako manje... Sutra je termin... Sva sam živčana više od čekanja... Nadam se da će se nešto noćas pokrenuti kako treba

• IVANAivana
    31. Srpanj 2021. 22:28

sassy

Enigmas javljaj nam kako napreduje :)
    Kako vi uspijevate prodisati trudove? Ja dok sam ih imala samo sam se grcila i nekako zadrzim dah, nisam uspjevala iskontrolisat.
    .
    Mara se sigurno do sad mazi s bebicom :)

Najgore ti je grčiti se..  Kada dođu oni pravi i jaki to če ti samo otežati... Trud se mora prodisati... Znam da je ono lako za reći ali svakako manje boli i u glavi si jača... Nađi tehniku disanja na netu... I vježbaj... Ili neku svoju... Samo se nemoj grčiti jer tako zaustavlja protok zraka u maternicu i ona se grči jače nego inače... Ja osjetim kad me krene trud onda već započnem sa dahtanjem i pojačavam kako trud jača... Za sad se daju prodisati a dalje će mo vidjeti... Možda da si govoriš u glavi diši diši diši i prati taj ritam 😆

Lunica
    01. Kolovoz 2021. 00:36

Cure evo samo virtualni zagrljaj i podrska...ja sam s proljetnica , rodila prije skoro 3mj ali bas mislim kako je sad radjati po ovoj vrucini...samo hrabro💞💪prave ste!!

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

james
    01. Kolovoz 2021. 02:10

Ivana, a kako ti je poceo porod s prvo dvoje dijece? S koliko si njih rodila? Ja sam uvijek mislila da drugo i trece dijete dolaze ranije od prvog odnosno definitivno prije termina, ali eto i u mom slucaju se pokazalo da nema bas nikakvog pravila, meni se trenutno cini da porod nece nikad krenuti jer trenutno nemam bas nikakvih znakova

• IVANAivana
    01. Kolovoz 2021. 06:42

Znaći sinoć od 11 pa do cca 3 ujutro na svakih 10ak min... Znaći trudovi za prodisati... I onda zaspala... Ništa više 🙄. I dalje mi ide sluzava sukrvica... Više roza i smeđa... Nekako mi se čini da bih ja ipak mogla na pregled za svaki slučaj... Prvi sin je prenio 10ak dana od termina... Curka je krenula sa trudovi ma na dan termina Al sam ju rodila tek sutra dan dok se to sve odigralo... I znalo se da su trudovi samo smo čekali razmak... Ovo sad je sve nešto... Neda mi spavati... Pa sam nervozna jel sve u redu sa njim...osjetim ga... Gura se.. Brine me ta sluzava tvorevina... Jel moguće da mi sluzni čep ispada 3 dana.. Jučer ujutro je bilo puno toga odjednom... I sad polako.. Danas je termin... 🤔

CrazyDiamond
    01. Kolovoz 2021. 06:59

IvanaIvana ako nisi sigurna i mirna nazovi gin., ali ja mislim da će ti uskoro ponovno krenuti trudovi. Trudovi se mogu malo smiriti pa opet krenuti, a ova sluzava sukrvica mi zvuci kao sluzni cep. Sluz može ispadati postupno, ne treba sve odjednom... 

• IVANAivana
    01. Kolovoz 2021. 07:13

CrazyDiamond

IvanaIvana ako nisi sigurna i mirna nazovi gin., ali ja mislim da će ti uskoro ponovno krenuti trudovi. Trudovi se mogu malo smiriti pa opet krenuti, a ova sluzava sukrvica mi zvuci kao sluzni cep. Sluz može ispadati postupno, ne treba sve odjednom…

Upravo zvala na ginu da vidim... Kaže ne moram bezveze dolaziti to je sluzni čep... Pa znam i ja da je ali nakon onoliko ispadanja da ga ima još... Aham maternica i dalje radi sloj čepa kako bi štitila pa to onda curi... Evo u 7i 10 me ponovno ščepao jedan... Nije da mi se žuri ali 3 dana evo ne spavam duže od sat.. 2... Više sam umorna i zabrinuta 😔 

Mallla
    01. Kolovoz 2021. 09:01

Sretno IVANAivana pa nek se danas odigra do kraja!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.