Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lumile
    25. Srpanj 2021. 13:55

Evo ja prijavljujem jedan ekstra brzi porod, nije skroz skroz za poželjeti jer se zamalo u autu rodila curka, ali inače, sve tip top ☺☺☺☺☺ tako da svima vama koje još čekate, želimo svu sreću 🤗🤗🤗🤗

Pjegica.
    25. Srpanj 2021. 14:03

Lumile

Evo ja prijavljujem jedan ekstra brzi porod, nije skroz skroz za poželjeti jer se zamalo u autu rodila curka, ali inače, sve tip top ☺☺☺☺☺ tako da svima vama koje još čekate, želimo svu sreću 🤗🤗🤗🤗

Ajmee kako sta 🤣🤣
    Javljaj detalje cim smognes snage i naravno cestitke na pridoslici 🥳🥰🥰

Matejaa95
    25. Srpanj 2021. 14:09

sassy

Mogucr je Mateja, mene dr zadnji put nije htjela vaginalno da pregleda da ne bi pokrenula sta, pogotovo ako malo fali :)
    .
    Tweetyca kakav je tvoj sluzni cep? Jel kod tebe proziran/bijeli?
    .
    Sad sam se morala penjati uz pokretne stepenice jer nisu radile - raspadam se. Nula kondicije

Meni je provjerila plodnu vodu i prstima,al je bilo puno krvi poslje pregleda. I dosla doma kad ono bol u ledima jyk, i dolje u trbuhu al vise leda bolee😅 cekat cu jos nema staa

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Aneee
    25. Srpanj 2021. 14:22

Lumile čestitam❤...jedva čekam detalje 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

mara5
    25. Srpanj 2021. 14:45

Ajme čestitam!! Čekam detalje 🤭

Kod mene ništa ni nakon pregleda, moj stomak je dosta visoko, nisam sigurna više ni da se može spustiti
    Evo najsvježije stanje https://ibb.co/TW7cMtG

Očigledno će sam krenuti u jednom trenutku i to će biti to. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lumile
    25. Srpanj 2021. 15:12

U 2 sata noćas mi pukne vodenjak, i do pola 3 osjetim 2 onak lagana truda. Ustanem se, odem na wc, lagano još pospremim po stanu, I u 3 sata budim muža, da mi je pukao vodenjak, I da su krenuli trudovi al da popije kavu, jer imamo vremena, nije ništa strašno, kontam dok ne dođe do 3 min razmaka trudovi, nije frka.. on se pogubio, hehhehehe.. ja se još istuširala, zbrinula djecu, i krećemo u bolnicu koja je udaljena 15 km, u 3:45, ja u trudovima na svake 2 min - nevjerojatno brzo se pojačali... fulamo skretanje na autoputu, pa naletimo na zatvoreni dio ceste prema bolnici, drugi put ne znamo... meni trudovi svaku minutu, uz nagon za tiskanje, plodna voda lije uz to sve... zovemo 112 da pitamo gdje uopće možemo ući jer se i dio bolnice renovira, ja pričat ne mogu od trudova, ali ajde, kaže da će zvati da nas čekaju ispred bolnice već... stižemo u bolnicu u 4:10, čekaju medicinske sestre i smiju se, ja ne mogu izaći iz auta jer me uhvatio trud, ali me tješi... muž me jedva prijavio, nisu testirali ni njega ni mene, nisu stigli.. u 4:15 me stavlja babica na krevet, i kaže, samo da vidimo jesi otvorena, kad ono, napipala glavicu, I kaže, nema vremena, odmah ćeš tiskati.. muž uletio u rađaonu i u 2 truda, beba vani u 4:20... niti popucala, niti rezana, ništa... sve mogu sama, i beba doji odmah, na moje veliko iznenađenje... uh, eto, nadam se da se niste umorile čitajući.... 🤭🤭🤭🤭🤭

Mallla
    25. Srpanj 2021. 15:22

Lumile čestitam, pre dobra priča...zasuzila sam ❤ presobro...nek ste vi nama dobro! Čitala sam u jednom dahu!
    Mazea95 da da moguce je da ti je pregled pokrenuo priču, hoće to tako ponekad. Navijamo za tebe! 

url=https://lilypie.com]

sassy
    25. Srpanj 2021. 15:23

Lumile cestitam 🎉 je li ti ovo prva beba? Pisi detalje kad stignes :)

Tweetyca - ja s druge strane jos uvijek ne mogu da se upustim u odnose nakon toliko vremena xD

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    25. Srpanj 2021. 15:26

Lumile - wow zaista filmska prica

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Lumile
    25. Srpanj 2021. 15:39

Hvala vaaam... sassy - ovo mi je treće dijete, ali i prve dvije su isto bile jako brze... imala sam bome sreće sva 3 puta... ☺☺☺☺☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.