Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • puterica
    19. Srpanj 2021. 15:21

Sto se tice pratnje i posjeta jednostavno nemam komentara jako sam ljuta zbog toga. Na merkuru nema ni pratnje ni posjeta. Npr moj muz je cijepljen i nece moci biti samnom ili da barem dozvole uz negativan test. Ako cemo realno i medicinsko osoblje zaposleno u bolnici moze donjeti koronu jer ih ima bas puno necijepljenih. 

Pjegica.
    19. Srpanj 2021. 15:24

tweetyca

Nisi ni ti daleko Sassy. Al imam osjecaj da cemo se nacekat jos, ili bar ja, previse se nadam da ce izac u sljedecih 10ak dana

Ti i ja zajedno onda ja sve nekako polazem nade da cu biti kakav izuzetak i rodit ranije 🤣

Moja mama je mene i sestru oko termina rodila, a svekrva je prenesla svo troje djece 11, 15 i 18 dana 🙈🙈
    Kiflice sretno na induciranom steta sta se nije prirodno uspjeli pokrenuti doduse drzim fige da jos uvijek nije kasno za prirodno 🥰

sassy
    19. Srpanj 2021. 15:47

puterica

sassy

Kiflicesretno, nego vidi da ti muz donese hrane il sta vec treba koliko se sjecam volis papati, da nam ne budes gladna pred porod :) ne mogu da vjerujem da te vag pregledi ne bole, meni je to bas bolno iako je dr njezna. Mada ja se uvijek grcim pri svakoj neugodnosti sto pogorsava stvar.
    .
    Tweetyca pa ti sluzbeno usla u termin, 37 punih, cestitam :)
    .
    Gdje su nam Amber i Puterica, da nisu vec rodile? 😊
    Ostale cure u 9tom, drzim fige da to sto prije krene

Tu sam 😊 citam vas ali nista nemam posebno za pisati. ti i ja za dva dana punimo 37 🥳 kako se ti osjecas? ja ne znam jel se ovo moje dijete pomaknulo prema gore umjesto prema dolje trbuh mi se cini visljim nego prije i vec sad neko vrijeme nemam u vagini pritisak koji sam imala tamo negdje od 25 tjedna za sto mi je dr rekao da je zbog toga sto je beba nisko. Meni je sad nekako lakse nego prije 2-3 tjedna, mislim fizicki vise toga mogu odraditi i nemam bolova kakve sam imala sa 34-35 tjedana. Jedino po noci idem puno puta piskiti, preksinoc izbrojala 7 puta 🙄 cure koje idete roditi, sretno i da bude sto prije gotovo.

Ja sam jos uvijek pod bolovima, pritisak je tu, bh kontrakcije, sve u full-u. U cet sam kod dr ponovo pa cemo vidjeti kakvo je stanje :) 
    .
    Kontam napravit neke prije i poslije fotke (kad mi se da) i evo jedan primjer koju sam jutros napravila: https://ibb.co/S3Kwtc3

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Pjegica.
    19. Srpanj 2021. 15:52

Sassy jao super i ja sam razmislja o takvim stvarima imam jednu al ni priblizno slatku tako trebala bi se natjerat malo izmaštati hehe necu zauvijek biti trudna 🤣

sassy
    19. Srpanj 2021. 16:04

pjegica

Sassy jao super i ja sam razmislja o takvim stvarima imam jednu al ni priblizno slatku tako trebala bi se natjerat malo izmaštati hehe necu zauvijek biti trudna 🤣

I ja sam se jedva natjerala, ovako troma nisam previse stimala osvjetljenje pa je malo tamna al sredimo u photoshopu 😂 Inace nemam slika iz trudnoce - uvijek sam neraspolozena za to ali evo prilike da popravim

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Amber
    19. Srpanj 2021. 16:18

Ajme divne ste zenice, stalno me se sjetite i ja vas stalno citam, nisam rodila jos :) jos do petka radim, kao i Tweetyca, strgana sam skroz. Trebala sam jos od proslog petka biti na godisnjem (kao dva tjedna prije) medjutim projekti se nisu zavrsili i nitko nije ni trepnuo kad je dosao taj petak (dobro je preplakala sam vec to malo) i sad smo se dogovorili da ovaj petak idem pa makar sjekire padale. Tako da imam jos pet dana posla (4 i pol buduci da je danas skoro gotov!) i onda idem na tjedan dana godisnjeg prije porodiljnog. Bas smo dosli to the wire :D ali dobro, jos bih manje voljela da nekome moram projekte prenositi koji su 96% gotovi. Ali da crknem do kraja svakog dana, crknem. Ne smijem ni priznati sta smo sve jeli za vecere ovih dana, ja nakon 10-12 sati posla, muz nakon svih sastanaka u Americi... dobro je da jos stojimo na nogama. Nadam se evo, za razliku od svih na forumu trenutno, da ce mi beba priustiti koji dan odmora prije nego sto izadje jer ce inace imati jako iscrpljenu mamu. 

Drzite se, jedva cekam da me malo vise ima tu od petka! Kiflice, jedva cekam slike vas dvije - drzi se, samo hrabro i pomalo, zdrav stav u glavi imas, razumna si u svakom koraku, sve ce to biti super. <3 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Mallla
    19. Srpanj 2021. 16:30

Oo kiflice znam da te šokiralo al gledaj na to tako da za dan.eventualno dva imat ces svoju malu curu pored sebe. I na kraju jos moze krenit prirodno. Kako god bilo sretno!
    Sassy bas je lipa slika a posebno ta robica sto si propremila, super je.
    Sretno Dominiqie neka krene brzo.
    Imam dojam da.ce.ovaj tjedan bit baby boom.
    Tweetyca i Amber, jos mrvicu i gotovo s poslom. Zelim vam malo odmora prije poroda i bebice!

url=https://lilypie.com]

CrazyDiamond
    19. Srpanj 2021. 16:55

Kiflice, sretno sutra 🤞 i bit će to u redu! Još malo pa si s bebicom, juhuu 💗
    Puterice, hvala na brizi 😊 evo u bolnici sam još, sa infuzije s tokoliticima su me prebacili na tablete. Prate me, i tako to... Rekao je doktor da bi bilo dobro da ostanem tjedan-dva (ako izdržim) dok ne dođem do 36-37 tjedna. Kad ustanem i krećem se sve me zateže i pritišće, teško se krećem, trbuh tvrd, no kad ležim se to popravi. ctg mi jutros nije pokazivao trudove pa su to valjda zatezanja i pritisci od veoma niskog položaja bebe. Vidim ti si još malo pa 37, woohoo, bliži se 🙃😊 Kaj se tiče položaja bebe, i moja beba se dva puta tako pomakla gore (iako nekako više poprečno) i točno se osjetila razlika u pritisku i olakšanju u zdjelici, ali se za 2-3 dana opet vratila nisko, nisko dolje...

CrazyDiamond
    19. Srpanj 2021. 16:59

Posjete na trudničkom odjelu- evo ja sam se napravila blesava i na par minuta izašla pred bolnicu da vidim svog petogodišnjaka 🙈🙃💗

Pjegica.
    19. Srpanj 2021. 17:41

Negativ vjeruj mi i mi jedva cekamo da se prikljucimo u drugu grupu i da nas savjetujete sa svim dilemama iz prvih dana sta ce nas muciti 🙈 
    Vjerujem da ti je tesko ali sve ce to vec sjest na svoje samo treba imat strpljenja i ostat skuliran jer kazu da je taj pocetak najtezi jos uvijek upoznavanje s bebicom i to. 
    Zene koje radite i dalje ja ne znam odakle vam snage jos i za to svaka cast i nadam se zaista da necete morati jos dugo. Ja sam od samog pocetka trudnoce ostala doma pod "kompikacijama" nisam htjela nista riskirati jer smo god dana pokusavali ostat trudni i nikakav rizik gubitka tog truda nije padao na pamet. Inace radila sam u ducanu gdje nema neke pauze i stalno je stajanje na nogama bilo posla ili ne to je nebitno a nekad i prekovremeni koji bi bili smjene od cijelog dana na poslu tako i inventure koje bi trajale do 2-3 ujutro. Spasila me korona i doktorica opce prakse i dan danas sam zahvalna na tome a kad god se vracam u stan stepenice me ubiju 🙈 pa ne znam ni kako bi uopce i radila 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.