Ma seronje i oni i njihova testiranja i sve, btw moj muž ima i covid potvrdu o cijepljenju.
Mislim da će sve napraviti samo da nema pratnje...
.
Dobila prvu struju 😡😡😡😡😡 ili tri ne kužim vidit ću tek kad se ispuše m 😑😑
.
Jao Mateja i moj stomak je baaaš visoko, sutra sam na pregledu... Očigledno je da i ja prenosim jer se baš ništa ne dogadja..
🙅♀️30, 🙋♂️29
5 cm 🥳 od trudova ni t, ako samo ne krene vise onda u sri ujutro indukcija, a ako krene ista trk u bolnicu 😅
Mene ti centimetri ne uzbuduju jer sam tjednima (mislim da 4 tj!) doslovce bila otvorena 3 cm i nis se nije događalo 🤣
Meni je to tako fascinantno,kako je tijelo svako drukcije.
Pa 5 cm jbt i nema trudova.Stvarno ima svakavih prica.
A nista nebude tilo nek te induciraju stas sad .
Ps jel neki posebni osjecaj kad si otvoren i to toliko.
Da mi ne vele nebi ni znala 🤣🤣🤣🤣
2021. M 💗
Ma seronje i oni i njihova testiranja i sve, btw moj muž ima i covid potvrdu o cijepljenju.
Mislim da će sve napraviti samo da nema pratnje…
.
Dobila prvu struju 😡😡😡😡😡 ili tri ne kužim vidit ću tek kad se ispuše m 😑😑
.
Jao Mateja i moj stomak je baaaš visoko, sutra sam na pregledu… Očigledno je da i ja prenosim jer se baš ništa ne dogadja..
Bebicama je ocito i ovako lijepo,a to sto su mame uzbudene i u iscekivanju njih ne zanima🤭 samo nek je sve okej pa ajde mozemo sacekati jos koji dan duze. Samo nebi nikako htjela docekati indukciju. Stvarno me i ovako strah poroda a ovo izazivanje mi nije bas nesto , tako da stalno joj govorim da se rodi sad do termina da se ne patimo ni ona ni ja 🥰
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Ni ja nemam neki poseban osjećaj da sam otvorena. Nekada imam onako nelagodu dolje u rodnici.
Ja odoh ribat kuću, neke su cure tako pokrenule porod pa se možda i meni posreći 😂
Mia 🥰 termin 27.7.
Ana, jesu ti rekli da mozes doc u bolnicu direkt na porod ili te moraju hospitalizirati dan ranije? Mene zele hospitalizirati prije, a ja bi htjela doci direkt jer znam da cu se dan prije kod njih samo izmuciti i onda morati na porod neispavana i gladna...
Ta otvorenost se nis ne osjeti, ne znas dok ti ne kazu.
Rijecko rodiliste je najbolje po pitanju pratnje, muz ne treba nista imati, ni potvrdu tecaja, ni pcr test, ni placati nista...dobije u bolnici odijelo, samo treba doci i to je sve! Super, bravo! Samo trudnice testiraju i prema tome razmjestaju di idu koje. :)
Sta se tice odlazaka u wc preko noci nemam nekih velikih problema isto tako me budi samo onako krcat mjehur ili ako me nesto probudi onda obavim i taj wc tako mi je sinoc bilo pa sam tri puta setala na wc 🤣 puhalo je dosta kod mene pa su se cule skure kako lupaju i vecinu noci smo bili budni i ja i dragi 🙈
Rio sta se tice te boli ispod lijeve sise imam i ja isto tako al meni je bar mislim povezano sa boli u ledima vec mj ili dva me jedna tocka izmedu lopatice i kraljeznice boli i ne prestaje zato se i veselim tom kraju da se rijesim tih bolova
Sta se tice BH trudova nisam bas primjetila da ih imam ili ih jednostavno ne raspoznajem 🤷🏻♀️
Ne znam dal sam jos sta htjela iskomentirat mozak ne pamti bas u zadnje vrijeme 🤣
Ana, jesu ti rekli da mozes doc u bolnicu direkt na porod ili te moraju hospitalizirati dan ranije? Mene zele hospitalizirati prije, a ja bi htjela doci direkt jer znam da cu se dan prije kod njih samo izmuciti i onda morati na porod neispavana i gladna…
Ta otvorenost se nis ne osjeti, ne znas dok ti ne kazu.
Rijecko rodiliste je najbolje po pitanju pratnje, muz ne treba nista imati, ni potvrdu tecaja, ni pcr test, ni placati nista…dobije u bolnici odijelo, samo treba doci i to je sve! Super, bravo! Samo trudnice testiraju i prema tome razmjestaju di idu koje. :)
Dolazim ujutro na dan indukcije 😊
2021. M 💗
Joj žene, ja ne znam, ali meni apsolutno ništa ne pomaže u poticanju ičega, hahahhaha... Em skoro svaki dan na koljenima čistim i kupatilo, I sve, i usisavam, non stop sam po stepenicama jer živimo na 3.katu pa sam stalno u pokretu, sex.. ma ništa, ništa ne potiče... strava... bebi se još ne ide van 😭😭😭😭
Hahha Rio..nasmijala si me s opisima stanja.
.
Imam osjecaj da se kod mene nesto pokrece..sad ne znam kojom ce brzinom napredovat, svakako cu za sad ignorirat bolove i simptome da se ne ponadam bezveze. Ugl bole me leđa dosta intenzivno, i trbuh u donjem dijelu na drugaciji nacin, intenzivnije i kao da osjećam da se malac spustio, to osjećam kao pritisak dok stojim ili hodam i vidjela sam danas dosta veliki dio sluznog cepa u wcu kad sqm se popiskila ujutro..al nisam ni u sta od tog sigurna da je ikakav siguran znak. Nisam i dalje primijetila da je to stezanje trbuha pravilno i da se moze mjerit
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji